Rottakuplat...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 19.6.2004.

  1. 356b

    356b 1st gear

  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    --http://www.socalook.com/socalook.shtml--

    Toi on asiallinen vehje, mitähän tykkäisivät leimalla? Taitasivat vaatia loksut, mut tohonhan sais käärästyä jotkut moottoripyörän lokarit ihan nätisti. Siisti etuakselipatentti...
     
  3. Tupis

    Tupis 3rd gear

    ZZZ on kommentissaan asia linjalla. Sillähän Hot rodding on syntynyt, että otetaan halpa lähtökohta ja parannellaan sitä. Mikäpä olisi ollut siihen parempi vaihtoehto 60-70 luvulla kuin tehdä paiseesta vähän kulkevampi ja näyttävämpi.
    Vertaus A mallin fordiin on myös aika lähellä ainakin vanhoissa standart mallin kuplissa, sillä niissähän oli synkronoimaton laatikko ja muistaakseni myös mekaaniset jarrut.
    Itselläni on myös ollut cal looker kupla. Tämän ostin 15 vuotiaana ja aloitin tekemään siitä lookeria. Vuosimalli oli 68, johoon pistin teardrop takavalot ja paavinnenän. Kojelaudan pelkistin hitsaamalla ritilät ja nupin reiät umpeen. Hanskalokeron tosin jätin stereoita varten. Mittaristoon porasin reiät nopeuksien kohdalle ja maalasin sen korin väriin. Maalasin auton kotitallissa koulusta lainaamalla ruiskulla porschen apricot värisävyllä. En ollut aikaisemmin nähnyt vastaavaa persikan sävyä missään ja kuinka ollakaan kun sain oman auton väriin niin VW Trendsissä oli saman sävyinen lookeri esittelyssä :smile:
     
  4. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Paitsi että kuplaa valmistettu eniten samalla korimallilla.
     
  5. Japi

    Japi 1st gear

    Taitaa olla kupla edelleen maailman eniten valmistettu auto ja T-Ford kakkosena.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

  7. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

  8. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Rottakuplaha ois aika räyhä. Miula on odottamas sellane yks kuplaakkeli tallis ja yritin ovaali ikkunaista ostatella mut ei viel oo löytyny sen omistajaa... Kuha joskus löydän hyvän aihion ni rakentelen jonku mieleisen matalan, matta värisen ja jollain 1.8 tai 1.9 tekniikalla olevan. Temppiä kuplan rakentajille. Nii ja tietty muillekki rakentajille... Ei sillä niin väliä ole mitä autoa sitä rakentaa kunhan rakentaa jotain autoa...

    Mikko
     
  9. teppo

    teppo Gearhead

    vaikka onkin hyvännäkönen niin jotain rajaa sentään - ei tekniikassa ja ajassa saa mennä taaksepäin! Hot roddaus on modernisointia ja ajo-ominaisuuksien parantelua. Kannattas mielummin miettiä miten alkuperästä vääntösauvaa vois muutella.
     
  10. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    61 alkuperäinen siisti volsu tiedossa, viimeksi ajossa 93 (sitä ennen vsta 74-93 seissyt) ja aina ollut kuivassa tallissa. Yv:llä lisätietoa.
     
  11. T-Tepe

    T-Tepe 1st gear

    ..ja jos jotakuta kuugelin rakentajaa kiinnostaa splitti-ikkuna nii sellanen löytyypi takapihalta. Soppii toki mainiosti vaikka johonkin tuning-bemariin?? :odroll:
     
  12. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

    ja mult löytyy ovaali!
     
  13. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    sellanen homma ku kääntää tukivarret 180 astetta ni saa eturenkut eteemmäks, iskaritornii joutuu vähän muokkailee ja ohjausta..
     
  14. teppo

    teppo Gearhead

    joo toi oli mullakin mielessä. Onkohan kukaan tehny?
     
  15. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    ainaki kuvia on nähty sellasesta...
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    VW TIETÄJÄ

    Ei ole ihan bolt on juttu, mites ne tukivarret olikaan kinni vääntöjousissa... :eek:
     
  17. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Eiks oo iisimpi jatkaa etuakselin kiinnityspalkkia, siirtyy koko hoito kerralla?
     
  18. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Missähän päin liikkuu V8:n myyntipalstalla muinoin ollut nostalgia tyyliin kustomoitu 50-luvun kupla. Oli sopattu ja fenderskirtsit siinä oli myös. Sama värkki taisi olla myös V8:n peltiseppäkoulujutussa soppauksen harjoituskappaleena. Olisi mukava nähdä ko vekotin livenä
     
  19. -zzz-

    -zzz- Gearhead

  20. HerkkuJerkku

    HerkkuJerkku Gearhead

    ? Ratti väärällä puolella?
    oisko kyseessä taas pelikuva vai onko autossa ratti oikealla?
     

Kerro tästä muillekin!