Runkonumeron salaisuudet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja kapteeni, 2.7.2013.

  1. kapteeni

    kapteeni 1st gear

    hetkellisen mielijohteen hallitessa päätäni tuli sitten hankituksi niinkin merkillistä romurautaa kuin että Öglaend Terässiipi vm(kuulemma)1965...

    ja koska mulla ei koskaan ole ainoatakaan vehjettä missään lojumassa ja keräämässä pölyä, tämäkin laitos katsastetaan katuliikenteeseen.

    ja sitten itse ongelmaan: kikottimen runkonumerolla ei luonnollisestikaan löydy AKE:n tiedostoista mitään, eikä ilmeisesti AMA ry:ltäkään niin mistä ton laitteen vuosimallin sais todennettua kun ne sitä konttorilla vaativat. päivämääriäkään ne ei halua, ainoastaan vuosimallin.

    lisään tähän sen numeron jos ja mikäli joku sattuis asiasta jotakin tietämään...
     
  2. tvtk

    tvtk 3rd gear

    Nii eix tuo ikäisessä ole siinä alumiinilätkäässä kaikki vaadittavat tiedot.
     
  3. smuige

    smuige Gearhead

    nimimerkki elkky on noita entisöinyt useamman, laita yv:tä jos tarviit tietoja
     

Kerro tästä muillekin!