Ruukki Winter Meeting 13.2.2010

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja BBC-Bome, 12.2.2010.

 1. BBC-Bome

  BBC-Bome 3rd gear

  Sommoro!

  Huomenna olisi minä ja kaasari lähdössä tallinmäellä käymään! Puhuttiin, että klo. 13.00 jysäytetään vehkeet tulille ja menoks. Myllykoskelta ollaan lähdössä, mutta jos esim. Kouvolasta on porukkaa lähdössä niin keksitään joku paikka mistä letkassa lähtäisiin etenemään.

  Takaisin olisi tarkoitus tulla illalla..
   
 2. kaasari

  kaasari 3rd gear

  eiks kukaan muu muka oikeesti oo lähdössä? meikäkin joutuu lähtee astrolla kun (yllätys yllätys) dartti ei vielä oo valmis... tosin istun muuten varmaankin astron takapenkillä ja otan muutaman siiderin... ja illalla sitte suunnaks kouvola...
   
 3. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ehkä tullaan, ehkä ei :poff:
  Eli suunnitelmissa toi on ja ehkä jopa ihan oikealla autolla jos se vaan pelaa ja kuskikin vielä löytyy :rotfl:

  Ai sori, liioittelin tossa autojutussa. Fordillahan tonne nyt yritetään päästä lähtemään :oops:
   
 4. anglia67

  anglia67 3rd gear

  JUHO !!!! RYHDISTÄYDY !!!!!!
   
 5. kaasari

  kaasari 3rd gear

  mikä lie sitte on oikee auto ja mikä ei...
  joo kyl se dartti siitä valmistuu kun ehtis vaan joskus tekemään sitä. kun on täs alkuvuodest ollu jopa oikein töitäkin... jonkunhan ne työtkin on tehtävä kun yks mies ilmotti viime vuoden puolel ettei se viitti minkään muutaman päivän takii lähtee töihin... (töitä on nyt ollu jo 1,5kk ja viel ei tiedä koska loppuis...) ja se piti viel kaiken lisäks VIEDÄ ÄITIMUORII KAUPOILLE KUN ON ALENNUSMYYNNIT... no onhan sekin tietysti syy kieltäytyä töistä... jos työtön olisin niin en kyl ihan tolleen viittis alkaa valkkaamaan...
   
 6. anglia67

  anglia67 3rd gear

  Menee hiukan aiheen sivuun mutta taidan tietää ketä tarkoitat 8) .Mutta ei siitä sen enempää. NO HUH HUH :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 7. kaasari

  kaasari 3rd gear

  sempualee
   
 8. anglia67

  anglia67 3rd gear

  Tuokin vielä :poff:
   
 9. M.S

  M.S 1st gear

  No voi helvetti! Tännehä on ilmestyny tällänenki juttu!! No einy sitte tarvii arvuutellakaa tuol toisaalla jotta mikäköhän siel kaasarin discovankkurin vanavedes cruisailee kohti Ruukkia. Ja ei kai ny kaasarin dartti oo voinnukaa edetä ku sinne ilmeisesti aamuyön hämärissä ilmestyy keulalle kaikennäköst sevyn tms. logoa. Kai siintä ny vähemmästäki menee sekasin tai jotain :rotfl:
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Mitä, mitä? Se on virittäny sitä 8)
  Chevyn logoja, no suunta on ainakin hyvä :rotfl:
   
 11. kaasari

  kaasari 3rd gear

  se shevyn merkki on jo roskiksessa... ei kai hyvää moparia sevyn merkillä pilata! hitto letkaan on ilmottautun jo kolmas auto... löytyykö lisää?
   
 12. anglia67

  anglia67 3rd gear

  NO VOI PERK....!!! DODVOLET (Dodge/Chevrolet-fuusio) ei sitten saanut tuulta siipien alle :lol: :lol: .Sehän se vaan harmitti kun ei astrovanukas ollut siellä tallissa silloin.Olisin samalla vaihtanut sen astron kattokorotuksen dartin katolle :poff: .Ens viikolla värjätään kaasarin dartti lavasiniseksi jos maalia sattuu jäämään yli.Siihen on sitten hyvä spräyllä loihtia loimuavat liekit.Isot pojat on kertoneet että käkisalmesta on rantautumassa tällainen uusi rakentelutyylisuunta suomeen :eek:
   

Kerro tästä muillekin!