Ruukki Winter Meeting 13.2.2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja BBC-Bome, 12.2.2010.

  1. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear

    Sommoro!

    Huomenna olisi minä ja kaasari lähdössä tallinmäellä käymään! Puhuttiin, että klo. 13.00 jysäytetään vehkeet tulille ja menoks. Myllykoskelta ollaan lähdössä, mutta jos esim. Kouvolasta on porukkaa lähdössä niin keksitään joku paikka mistä letkassa lähtäisiin etenemään.

    Takaisin olisi tarkoitus tulla illalla..
     
  2. kaasari

    kaasari 3rd gear

    eiks kukaan muu muka oikeesti oo lähdössä? meikäkin joutuu lähtee astrolla kun (yllätys yllätys) dartti ei vielä oo valmis... tosin istun muuten varmaankin astron takapenkillä ja otan muutaman siiderin... ja illalla sitte suunnaks kouvola...
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ehkä tullaan, ehkä ei :poff:
    Eli suunnitelmissa toi on ja ehkä jopa ihan oikealla autolla jos se vaan pelaa ja kuskikin vielä löytyy :rotfl:

    Ai sori, liioittelin tossa autojutussa. Fordillahan tonne nyt yritetään päästä lähtemään :oops:
     
  4. anglia67

    anglia67 3rd gear

    JUHO !!!! RYHDISTÄYDY !!!!!!
     
  5. kaasari

    kaasari 3rd gear

    mikä lie sitte on oikee auto ja mikä ei...
    joo kyl se dartti siitä valmistuu kun ehtis vaan joskus tekemään sitä. kun on täs alkuvuodest ollu jopa oikein töitäkin... jonkunhan ne työtkin on tehtävä kun yks mies ilmotti viime vuoden puolel ettei se viitti minkään muutaman päivän takii lähtee töihin... (töitä on nyt ollu jo 1,5kk ja viel ei tiedä koska loppuis...) ja se piti viel kaiken lisäks VIEDÄ ÄITIMUORII KAUPOILLE KUN ON ALENNUSMYYNNIT... no onhan sekin tietysti syy kieltäytyä töistä... jos työtön olisin niin en kyl ihan tolleen viittis alkaa valkkaamaan...
     
  6. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Menee hiukan aiheen sivuun mutta taidan tietää ketä tarkoitat 8) .Mutta ei siitä sen enempää. NO HUH HUH :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  7. kaasari

    kaasari 3rd gear

    sempualee
     
  8. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Tuokin vielä :poff:
     
  9. M.S

    M.S 1st gear

    No voi helvetti! Tännehä on ilmestyny tällänenki juttu!! No einy sitte tarvii arvuutellakaa tuol toisaalla jotta mikäköhän siel kaasarin discovankkurin vanavedes cruisailee kohti Ruukkia. Ja ei kai ny kaasarin dartti oo voinnukaa edetä ku sinne ilmeisesti aamuyön hämärissä ilmestyy keulalle kaikennäköst sevyn tms. logoa. Kai siintä ny vähemmästäki menee sekasin tai jotain :rotfl:
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mitä, mitä? Se on virittäny sitä 8)
    Chevyn logoja, no suunta on ainakin hyvä :rotfl:
     
  11. kaasari

    kaasari 3rd gear

    se shevyn merkki on jo roskiksessa... ei kai hyvää moparia sevyn merkillä pilata! hitto letkaan on ilmottautun jo kolmas auto... löytyykö lisää?
     
  12. anglia67

    anglia67 3rd gear

    NO VOI PERK....!!! DODVOLET (Dodge/Chevrolet-fuusio) ei sitten saanut tuulta siipien alle :lol: :lol: .Sehän se vaan harmitti kun ei astrovanukas ollut siellä tallissa silloin.Olisin samalla vaihtanut sen astron kattokorotuksen dartin katolle :poff: .Ens viikolla värjätään kaasarin dartti lavasiniseksi jos maalia sattuu jäämään yli.Siihen on sitten hyvä spräyllä loihtia loimuavat liekit.Isot pojat on kertoneet että käkisalmesta on rantautumassa tällainen uusi rakentelutyylisuunta suomeen :eek:
     

Kerro tästä muillekin!