Sähköauto-uskovaisuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja viikinki75, 10.4.2019.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
 1. C4vettester

  C4vettester 2nd gear Bannattu

  Suomeenkin tod. näk. tulevilla tieliikenteen ruuhkamaksuilla pyritään ihmisen "laumakäyttäytymisen hallintaan". Itse asiassa se on kyllä tekosyy. Todellinen syy on saada laajoilta kansankerroksilta rahat poijjes.

  Katsos, jos yksittäisillä kansalaisilla eli "rikkailla" on ostovoimaa ("löysää rahaa") niin se ei ole minkäänasteinen taloussysteeminen ongelma. Mutta jos laajoilla kansankerroksilla on vastaavasti paljon likvidiä ostovoimaa niin se on ihan helvetillinen ongelma:

  [​IMG]
  Eihän siitä ole sataakaan vuotta kun hyperinflaatio iski Suomen isäntämaahan (=Saksaan) ja kun siellä poltettiin setelirahaa uuneissa (tiettyjen tunnettujen kansanryhmien polttamista ennen). Ei hyvä. Iso, iso ongelma - ei enää "haaste" niinkuin modernissa uuskielessä usein erilaisista ongelmista puhutaan.

  Köyhä, velkainen kansa on nöyrää ja kilttiä. Helposti hallittavaa. Johtajien "korkean profiilin lifestylea" ei haasteta eikä kyseenalaisteta. Karjalauman hallittavuus ja ohjattavuus pysyy korkealla tasolla. Se on ultimate tavoite hyvinkin monessa mikä liittyy "rahaan" keksintönä. Myös globaalisti. Toimii. Universaalisti. Niin sodassa kuin rauhassa.
   
  Muokattu: 16.9.2023
  MadMike tykkää tästä.
 2. mpower

  mpower Double Gearhead

  Kyllä nastarenkaat vois ihan oikeesti kieltää, tai sitten vuosittainen noin satkun vero teiden pilaamisesta!:rolleyes:
   
 3. -late-

  -late- Gearhead

  Mä luulin että ruuhkamaksuilla pyrittäisiin päästöjen, ajan ja energian tehokkaampaan hallintaan tai johonkin arkisempaan. Olinpa tyhmä.
   
 4. mpower

  mpower Double Gearhead

  Niinpä! Täällä mitään ruuhkia ole jos tiheästi asuttuihin maihin verrataan! Kansalta rahat pois vaan, se on trendi nyt!:mad:
   
 5. C4vettester

  C4vettester 2nd gear Bannattu

  Sä ajattelet liian kapeasti. Jumppaa rajoittuneen ajatteluboxisi ulkopuolelle ja ajattele kuin olisit ökyrikas.

  Rikkaat ajavat karjalaumoja. Laajoja kansankerroksia. Ja suojelevat ensisijaisesti eksklusiivista lifestyleaan. Ja he tekevät absoluuttisesti kaikkensa suojellakseen tätä eksklusiivista lifestyleaan. Kaikkensa. Lähde siitä. Ajasta aikaan. Aina. Miksi? Koska he ovat karjalaumaa fiksumpia. Koska heillä on yhteinen heitä yhdistävä intressi: oman eksklusiivisen, rikkaille rajatun lifestylen suojeleminen. Siksi.

  Tai kerrotko minulle mitä ökyrikas dirikka olisi jos hänellä ei ole käytössään rahaa jolla ihmiskarjaa ajaisi? Meinasitko, että hänen henkilökohtainen "karismansa" vetoaisi sut pistämään kroppaa likoon töiden muodossa?

  Sun pitää ajatella mihin suuntaan laajoja kansankerroksia yritetään hunajalla ja/tai kepillä houkutella. Ja miksi juuri sulta pitää saada rahat poijjes. Tai mikä voima saa juuri sinut esim. ryömimään mudassa "näennäisen vapaaehtoisesti".

  Eli liikenneruuhka sinne tai ruuhka tänne - "who gives a shit" Suomen lillukkavaltiossa. Onko niin kiire? Rahaa pitää kerätä immeisiltä pois juurikin siitä syystä jonka tämän sivun alussa kuvasin.
   
  Muokattu: 16.9.2023
  MadMike tykkää tästä.
 6. jänis2

  jänis2 3rd gear

  Millä teiden kunnostus maksetaan tulevaisuudessa?

  Toiseksi pörssisähkö on keskimäärin halvempaa kuin kiinteä sähkösopimus. Hintaan voi vielä lisäksi itse vaikuttaa jos huvittaa..
   
 7. mpower

  mpower Double Gearhead

  Teiden kunnostus maksetaan osittain kieltämällä nastarenkaat!
  Hirmuisia rouhioita ovat vailla vastaavaa hyötyä!
   
  jänis2 tykkää tästä.
 8. -late-

  -late- Gearhead

  Kyllä aikoinaan Ruoholahdessa Länsi-Väylän päässä sillon tällön ylitettiin ruuhkaraja. En muista montako autoa tunnissa se oli mut rajan yli kuiten. Siinä ne jonossa matelivat ja öljyvaltioissa hieroivat käsiään.

  Ja kun niin ympäristöystävällistä on niin puun pienpolttoon vaan jokainen kantakaupunkilainen. Ja Uusimaalainen.

  Ne on ihan väärässä ne tohtorit ja muut tutkijat. Ja autoja suunnittelevat, kivellä vaan pitäs hoonata kaikki niin ei menis öljyt ohi männän renkaan. Ja ecu-tuningista parempaa softaa kun ei ne siellä tehtaalla sitäkään osaa.
   
  Muokattu: 16.9.2023
 9. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Sitten kun kaikki ajavat kitkoilla niin ääni muuttuu kellossa. Nastat raapii jäiseen pintaan röpelön, missä se ”kitka” sitten lamelleillaan pitää, minkä pitää. Mulla tais tulla nastarenkaat uuden käytetyn auton mukana, joten niillä ajelen. Ja kun edellisessä takatuuppari F-150 käytti 8000 vuosikilometrin matkalla 1,5 kuutiometriä bensaa, niin kyllä ne tienraapimat oli ihan tarpeeksi verotetut. Meni siitä vielä jotakin muuta veroa edellisen päälle.
   
  isalmela, MadMike ja Concarne tykkäävät tästä.
 10. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Kannattaa ostaa sähköauto, se painaa niin paljon että pitoa on ilman nastojakin. Vähän niin kuin Chevy pickupissa, ei ole nastoja eikä kitkoja ja ympäri vuoden mennään samoilla. Painaa saman verran kuin sähköauto.
   
  MadMike tykkää tästä.
 11. Concarne

  Concarne 3rd gear

  No sekään kun ei varsinaisesti ole mielipidekysymys. Minun mielestä kaupasta pitäisi saada keppanaa klo 21 jälkeen mutta ovat niin pikkumaisia ettei käy. SYHEL sähkön Suomen aluefutuuri noteerataan NASDAQ:ssa mutta ei taida onnistua ostaminen vaikka mieli tekisi.
   
 12. mpower

  mpower Double Gearhead

  No juu, on erilaisia näkemyksiä! Kitkat nyt pitää tienpinnasta riippumatta mitä pitää! Oli sitten tie röpelöinen tai ei.
  Olisiko ongelma enemminkin kuskeissa, eivät osaa"lukea" tietä, olosuhteita yms.! Tästä en oo aivan varma kyllä, mutkun vissiin neliveto Audit nastarenkaineen siellä oottavat eniten tienposkessa hinuria. Naiset on pahimpia, eivät pelkää mitään,kesäkeli heidän mielestä talvellakin!:D
   
  Muokattu: 16.9.2023
 13. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Tästä tuli näköjään purnausketju.
  Pikkasen positiivisuutta kehiin, ei tässä nyt sentään olla nälkään kuolemassa.
   
  Catiska, isalmela, hantta ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. mpower

  mpower Double Gearhead

  Olen keppanaan ja voimajuomaankin varautunut edullisesti Saksasta tilaamalla!:p
   
 15. -late-

  -late- Gearhead

  Ei olla, vielä hetkeen ainakaan. Mut huolestuttaahan se kun muut on niin väärässä ja tumpeloita.

  Just ihmettelin polttomoottorin pärinää kun jälkikasvu kavereineen kiersi pihaa, lentokoneella. Ton ikäisenä mä luin vaan veekasia ja harmittelin kun Mustang tuppas vaan lämpöjä nostamaan.
   
 16. C4vettester

  C4vettester 2nd gear Bannattu

  Noin 3 - 4 tuntia kerrallaan kukin kerrallaan sitä (uhkaavaa nälkäkuolemaa) aikadimensiossa eteenpäin tiällä siirtää.

  Minusta se ei tosin ole "purnaamista" jos kurkkaa hoksottimillaan yhteiskunnallisten kulissien, teeskentelyn ja propagandan verhon taakse. Se on eri asia pitääkö näkemästään. Siitä mistä asioissa on oikeasti pohjimmiltaan kysymys ja kuinka ne linkittyvät toisiin osa-alueisiin. Itse asiassa pidän sitä kovin terveenä ja järkevänä lähestymisenä, ennaltaohjatun oletetun ihmislaumakäyttäytymisen mukana menemisen sijaan. Joskus voi olla päinvastoin jopa fiksua "kruisata vastavirtaan".
   
  Muokattu: 16.9.2023
  MadMike tykkää tästä.
 17. mpower

  mpower Double Gearhead

  QUOTE="Harri S, post: 3874972, member: 14527"]Tästä tuli näköjään purnausketju.
  Pikkasen positiivisuutta kehiin, ei tässä nyt sentään olla nälkään kuolemassa.[/QUOTE]
  Hmm,juu, mulla HIV! Olenko riitttävästi nyt positiivinen?:D
   
 18. MadMike

  MadMike Gearhead

  No ei vaan molemmat liikkuu millä haluaa ja tankkaa mitä haluaa ja kuinka paljon muttaa turha tulla tuputtamaan omaa näkemystäsi toiselle jolla ihan eri kanta ja tilanne laitteisiin.
  Julia on ollut sangen suosittu tyttönimi Suomessakin. Alfan suhteen Milanossa ei taideta enään päättää mitään muuta kuin museon aukioloajoista. Itse ennustanut että sekin merkki kuolee pois kuten Pontiac ja Plymouth...sääli sinänsä.
   
 19. MadMike

  MadMike Gearhead

  Ei ole.
   
 20. MadMike

  MadMike Gearhead

  tuossa sähkiksen ainoa talvietu ja nelivedon... kun on pitoa on painonsiirtymää ja samalla etuveto nelikossa on vain rasite...tälleen Typhoonin omistajana.
   
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!