Sähkösolenoidi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Vermilion, 9.4.2019.

  1. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Siksi oikeasti ohjataankin eculla, kun koneen sisällä oleva vedenlämpö lähtee nousemaan ->jäähdyttimen kapasiteetti ei riitä ->flekti ohjataan päälle. Ei tarvi monia anturointeja ja kummallisia virityksiä, kun automatisointi hoitaa koko toiminnan. En oo oikeen ikinä ymmärtäny et jos on fiksu ecu käytettävissä, niin silti pitää rakentaa mitä kummallisimpia virityksiä rinnalle. Ton bensapumppujen ohjaamisenkin ihan aikuisten oikeasti hoitaa eculla helposti jos on yhtään fiksu ohjain.
     
    Filth tykkää tästä.
  2. T&S

    T&S Gearhead

    Ehkä johtuu siitä ettei uskalleta tai osata muuttaa ecun ohjelmointia eikä haluta maksaa sen teettämisestä.
     
  3. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Tottahan tuo, suurin osa yhtään järkevistä ecuista niin moiset ohjaukset helppo rakentaa. Ja melkein kaikkiin saa apua kysymällä. Mutta omillaanhan kaikki saa tehdä mitä tahtoo. Usein kuulee myös selityksen luotettavuudesta. Silti ecun käsiin uskotaan sytytyksen ajoitus ja polttoaineen määrän laskenta, mutta niin yksinkertaista tehtävää kuin lämmössä x flektin päälle kytkentä ei uskota.
     

Kerro tästä muillekin!