SBC ja syöpymä sylinterissä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja renttu81, 21.2.2014.

  1. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Tuli tuossa vastaan stanu koossa oleva lohko missä pienehkö syöpymä alakuolokohdassa. sylinterissä ei mainittavaa pykälää ylhäällä ole, niin meniskö tuo tuommoisenaan? Vielä ei ole ehtinyt kevyttä hoonia näyttämään josko katoaisi jopa sillä ja kyseesä on ns. budjettiremppa joten poraamaankaan ei ihan heti tekisi mieli lähteä. Sen aika tulee olemaan sitten seuraavassa setupissa. Mitäs arvon kanssaharrastajat ovat mielipuolta?
     
  2. Substitute

    Substitute Gearhead

    Meillä on yksi 350 venekäytössä ollut sbc, yhdessä sylinterissä on muutama kuoppasyöpymä sylinterin keskivaiheilla ja veden aiheuttamia mustumia ko sylinterin seinämissä. Hoonattiin kevyesti ja niputettiin. Koneen toiminnassa ei huomannut mitään ihmeellistä. Oli Tpi yläkerralla ja toimi ihan ok.
    Toinen budjettikorjaus tehtiin 305:seen josa oli yksi sylinteri palovaurion sammutusveden tuhoama. Porattiin se yksi sylinteri, koneistamon kaveri kyllä oli sitä mieltä että "ei noin saa tehdä", siinäkään ei mitään ongelmaa käytössä huomaa.
     
  3. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Jep. eli näillä mennään. Ja veneestähän toi on.
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Korjaathan myös sen pakosarjan välitiivisteen, jottei ongelma jatku.

    Hantta
     
  5. Toope

    Toope 2nd gear

    Sanoisin että ei kannata välittää. Jos monttu ei oo paria kymppiä syvempi,ja paria senttiä leveämpi.
     
  6. renttu81

    renttu81 Gearhead

    pakosarjat tulee uudet.
     

Kerro tästä muillekin!