1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

SBC350 yleiskunnostus projekti

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Selli, 1.11.2017.

 1. tapio

  tapio 3rd gear

  Minähän se siellä viisastelin :D
   
  jakulepi tykkää tästä.
 2. tapio

  tapio 3rd gear

  Kiukkuinen tyhjäkäynti :D

  Joo, mielenkiintoista nähdä, mitä dyno tuumaa. Sehän ei valehtele.
   
 3. max

  max Gearhead

  Sorry selli,tää nyt on vähän rönsyilly taas omille laduille,mut onneks on saman korporaation ja tilavuuden omaava museokone kyseessä.
  Joo,haluisin kokeilla myös Racers Placen dynoa vaihtelun vuoksi,mutta kun nyt aiempikin 350 on Santalan kuritushuoneen läpikäynyt,niin on varmasti sitten arvot vertailukelpoisia.
  Tällähän en sitten tarkoita,että kukaan kaunistelisi arvoja millään lailla.

  Pitää taas houkutella "artsiracing" ja frendini Kaitsu siihen sessioon mukaan,niin katsovat mun perään etten taas sählää liikaa.
   
  Muokattu: 8.2.2018
 4. artsiracing

  artsiracing 3rd gear

  Otetaanko taas vedensekoitin-Titan mukaan? :oops:
   
 5. max

  max Gearhead

  Joo,olethan sen multa ostanut.
   
 6. kuula

  kuula 3rd gear

  kime2 tykkää tästä.
 7. Selli

  Selli 3rd gear

  Edelleen tuo Maxin linkkaama klippi on yks parhaista käyntiäänistä minun korvaani! Sitten taas vaihtoehtoisesti Cranen Powermax lsa114 niin käynti oli tuota Jakulepin videota vastaava mutta veti pirun hienosti strokerissa. Ja että alipaineet olivat hyvät.

  Ei taida edes uskaltaa avata Kuulan linkkiä

  Oman koneeni niputin eilen vähän eteenpäin. Hommasin halpisvenakopat ku en vielä keksinyt mitään omaan silmään retroa. Ihan hitusen piti näyttää materiaalinpoistolaitteita että rupesi kovat istumaan Halpa ja .....
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 8. Selli

  Selli 3rd gear

  Peltisatsit saapuivat. Ei kyllä ihan hirveesti meikäläistä haittaa tällaiset kosmeettiset virheet joista oli maininta tilatessa. Siinä tuo hinta näkyy että putkiston pään laipat puuttuivat ja tiivisteitä oli vähän mysäilty mutta ei niin etteikö voisi käyttää.
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Pitää käydä ostaa Nitromorssia ja liuotella maalit pois/pinnoittaa uudestaan kuumankestolla. Eiköhän nuo vältä minun tarpeeni.
   
 9. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Jos laipat on sarjoissa suorat, niin jätä tiivisteet kokonaan pois, hyvä palko moottorisilikoonia/rtv:eetä ja antaa kuivata vartin ja läjään. Pitää hyvin.
   
  Selli tykkää tästä.
 10. Selli

  Selli 3rd gear

  Joo, ajattelin kyllä kokeilla. Mulla on käytössä Kent ja wyrttiläistä RTV:tä kummatkin on ollu hyviä ainakin omaan tarpeeseen.
   
 11. Selli

  Selli 3rd gear

  Ajatuksena oli poistaa ”varastomaali” putkista Nitromorsilla. Ei muuten yhtään mihinkään irronnu maali Vetelin kaasulla oikeen huolella josko lämmöllä lähtisi mutta eipä tapahtunut mitään. Ihan ookoo varastopinnoite hah hah.
   
 12. max

  max Gearhead

  Minulla lähti dynossa(BBC) Hooker Super Competition sarjoista nokkaa sisään ajaessa maalit irti,kuin lumi räntäkelissä pitkin poikin dynohuonetta.
  Ei paha juttu,kun kesävehkeitähän noi vaan on.
   
  Selli tykkää tästä.
 13. aric-z

  aric-z 3rd gear

  Minä olen hiekkapuhaltanut nuo varastomaalit. Sen jälkeen vetänyt por 15 pintaan.
   
 14. Selli

  Selli 3rd gear

  Jeez, Meikällä ei nyt ole muutoin puhallukseen saumaa kuin maksamalla jollekkin puhaltajalle. Meillä ei pajalla ole välineitä. Mut olisin olettanut että kun kaasulla painan putkeen 15min täydellä pöhöllä niin paskat maalit olisi lähteny :D Tää varastomaali ainakin pysy hyvin. Tänään vetelelin Temal400 kuumankestot korkkarilla päälle. Saattaa se olla että dynossa saa imurilla nurkat siistiä mutta mitäpä sillon väliä.

  Kone muutoin alkas olee nipussa. NippeliTepolta ostin kaikkea tulppaa ja liitintä letkuille. Kaasariin oon ettiny ryypyn muutos-sarjaa että voisi tuon vielä hyödyntää mutta juuri tuolle -67 Olds mallin Q-jetille ei ihan heti ole pistänyt silmään sopivaa. Parista jenkkiputkastakin tullut eioo vastaus. Jekkulanka taitaa olla ensitilan lukitus koko laitteelle. Ei viitti tärvellä kuitenkaan toimivaa. Ennemmin myy pois ehjänä jos ei pelaa omassa kombossa.
  Virtasysteemi vielä on mietinnässä. Helpoin ja halvin olisi orggis kärkijakajaa käyttää tai vaikka konversoida se kärjettömäksi. Onhan noillakin ajettu kovaa aikoinaan. Ei ole epäilystäkään etteikö minun tarpeita täyttäisi tuo pussihousumalli :D Saattaa se tietty olla että HEI jakaja antaisi vakaammin kipunaa kun ruttuja on enemmän kuin orggis.
  NIIN! kone muuten pyöri ihan moitteetta kun säädin preloadit venoille ja pyörittelin räikällä pataa. Ei ainakaan tässä vaiheessa hirttänyt mikään kiinni hah hah

  Sitte alkaakin se mietintä laatikon suhteen. Remppauttaisiko tuon ST lootan tai jopa itse tutustuisi How to do that :D Vai että se th200/th350/th200r ja n.2000stallisella turbaanilla.
   
  north tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!