Sbm 418 Street & Race moottoriprojekti

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja mopster, 28.6.2014.

 1. Tero2

  Tero2 Gearhead

  Kuis korkee turbiini sulla on? Oliko loota muuten 904?
   
 2. mopster

  mopster Gearhead

  727 ja 5500 turbiini.
   
 3. mopster

  mopster Gearhead

  Nyt on päästy jo tien päälle, eilen tuli kruisailtua liki 150km ja lahden kruisingeissa käytiin myös. Hyvin tolla pystyy ajamaan pitempääkin matkaa, ei ollu lämpöjen kanssa ongelmia vaikka on aika reilusti betonia lohkossa. Säätöjen hakemista pitää vielä jatkaa, mutta muuten tuntuu olevan paketti aika hyvin kasassa.


  [​IMG]

  [​IMG]
   
 4. A.X.U.

  A.X.U. 2nd gear

  No olihan se ihan saatahan hieno motti ku pääs eilen ihan livenä näkemään. :)
  Rupes oikeen ahistaa ku lähti omalla dusterilla himaan eikä ollu tötteröitä näkökentässä. :mad:
   
 5. mopster

  mopster Gearhead

  Nyt alkais olemaan vehjes säädöissä ja valmiina koitoksiin. Aamulla on lähtö ford natikoihin alastaroon varttimailia testaamaan, ja samalla olis tarkotus osallistua blacklist karsintoihin. Autoa ei viedä trailerilla vaan ajamalla mennään, matkaa on edestakasin 400km :)
   
 6. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Asiallista. 8)
   
 7. mopster

  mopster Gearhead

  No niin, reissu on tehty ja auto pelas täysin ongelmitta koko päivän, illan päätteeks ajettiin vielä nastolan kruisinkeihin, eli tulipahan ajettua koko päivä. Matkakulutuksen pääsin mittaamaan ja se oli 27 litraa satasella, bensan kulutuksena se vastaa 21 litraa kun laskee että tota etanolia tarvii sen 30% enemmän. 27 litraa E85:ta on myös selkeesti halvempi kun 21 litraa bensaa joten ei tolla ainakaan oo kauheen kallista ajella.

  Uudet ennätykset tuli autolle 10,41 / 208,85. Blaclist karsinnoissa ajoin ensin volvoa vastaan josta menin jatkoon. Seuraavana hermusen valianttia vastaan josta jatkoon myös. Mulla oli .027 reaktio vastaan hermusen .344, lisäks hermunen missas kolmosen ja kone kiekas niin että työtotangot otti vähän kipeetä. Nyt oli listasija jo ansaittu mutta ajoin paukkurin kanssa vielä 9 ja 10 sijasta. Paukkuri sai huonon 60 jalkasen ja pääsin reilusti edelle mutta mulla lipsahti lamppu -.038 punaselle joten mulle jäi sitten se 10 sija. Viikon päästä jatkuu blacklist mittelöt kiikalassa.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 8. mopster

  mopster Gearhead

 9. mopster

  mopster Gearhead

  Eilen ajeltiin dusterilla kiikalaan ja käytiin Burnout Partyissä ajamassa C-ryhmää ja bläcklistiä. Hienosti sujui koko päivä eikä ollut taaskaan mitään ogelmia auton kanssa, takasin ajeltiin vielä lahden kruisinkien kautta.

  C-ryhmässä oli kova taso ja osallistujien joukossa oli neljä autoa joilla on pitoradoilta 9 sek aika. Lajitteluissa olin kakkonen 10,92 ajalla. Pudotuksissa etenin finaaliin asti joka oli Vellamon battery novaa vastaan. Finaalilähtö meni mun osalta plörinäksi, tais olla liikaa yritystä ja meni ihan sutimiseksi, selkeesti päivän huonoin aika. Kakkos pokaali kumminkin tuli johon täytyy kyllä olla tosi tyytyväinen. Päivän parhaaksi ajaksi jäi 10,891.

  Bläcklistiä en päässyt ajamaan kun yhden lähdön Teron rämbylää vastaan, siitä voitto ja sijalle 7. Haastoin samantien Paukkurin mutta ei ottanut haastetta koska ei ollut päässyt ajamaan edellä olevaa vastaan joka taas ei ollut paikalla. Viikon päästä olis vielä bläcklistiä räyskälässä, toivottavasti edellä olevat on siellä paikalla että pääsis jotain haasteita ajamaan.

  [​IMG]
   
 10. callu

  callu 1st gear

  hienosti näytti vehkeet pelaavan, se mikä kiinnitti huomiota niin missä lukemissa jenkamittari oikein pyörii kun tuntui laulavan huomattavasti korkeammalle kuin yksikään muu kasi tuolla?
   
 11. mopster

  mopster Gearhead

  Tota kysellään aika paljon ja äänistä on tullu kehuja :) Koneessa on kiree soundi ja kuulostaa että kierroksia olis enemmän kun niitä onkaan. Rajotin on 7600:ssa ja vaihdot pyrin tekemään 7100:ssa, mut kyllähän se helposti ykkösvaihteella kiekasee vähän korkeemmalle.
   
 12. mopster

  mopster Gearhead

 13. fury poika

  fury poika 3rd gear

  No hyvä oli :)
   
 14. kotr

  kotr 3rd gear

  Aivan saatanan mahtava härveli ja kuin hyvä fiilis tuli itellekki,ku ohitit pari kärryllä olevaa kilpuria tuosa matkan varrella :D

  ot.Mistähän sais holleyn kaasariin nuo "säätösilmät"? ois mukavampi tiirailla hytkyvästä koneesta pensanpintoja eikä ois pensat pitkin imusarjaa
   
 15. max

  max Gearhead

  Ompahan tosi karvarintanen laitos,kyllä jää nykytrendien Pro-Touring ja muut hössötykset kirkkaasti hopealle.Lähtee kyllä tosi eleettömästi viivalta ja kone tosiaan kiekuu "kovaa ja korkealta".
  Vanhojen mummojen selvitykset siitä, että T-Ram on ainoastaan"Only Race Item" ovat jälleen tehty tyhjiksi.Noin siinä käy, kun tietää mitä tekee.
  Hyvä tuulahdus kasarikaudelta Street Raaserin muodossa.
   
 16. faffeli

  faffeli 3rd gear

  huh mikä laitos......aivan saatanan härski peli.....kyllä tuota videoa katsoi mielellään..:)
   
 17. mopster

  mopster Gearhead

  Kiitoksia kehuista :)

  Aamulla Dusteri starttaa taas ja lähdetään kohti räyskälää. Huolto toimenpiteet kiikalan reissun jälkeen oli samat kun alastaron reissun jälkeen, eli tsekkasin öljyt. Hyvältä ne edelleen näytti, tosta tikusta katottuna ainakin :D
   
 18. mopster

  mopster Gearhead

  [​IMG]

  Siinä on eilisen saldo Räyskälästä. Tasasta settiä oli ja auto pelas taas hienosti. Blacklist oli mun osalta jumissa kun kaks edellä olevaa oli pois. Alapuolella olevaa vastaan ajoin ja lähtö ratkes kaverin punavaloon.

  Tossa on videonpätkä harjotusvedosta jonka ajoin blacklist #3 Audia vastaan. Oli makee lähtö, autot kulki samaa vauhtia ja audi oli alkuun puol auton mittaa edellä. Audi kumminkin jäi aina vaihteen vaihdoissa vähän ja maalissa mä olin varmaan sen puol auton mittaa edellä.

  https://www.youtube.com/watch?v=fgnyuxAHpm8
   
 19. SBM

  SBM 2nd gear

  Mitkä kansipahvit sulla on?. Meneekö vielä 1008 pahveilla vai onko jotkut kerskamallit? Studit sulla ainakin on kansissa?
   
 20. mopster

  mopster Gearhead

  1008 pahvit kupariliimalla ruiskittuna ja studit. Kannet jälkikiristetty dynon jälkeen.
   

Kerro tästä muillekin!