SHOW VANIT

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja taplavani, 2.11.2008.

  1. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Mainittu Renquist kunnostautui ennen Beauvillea ennakkoluulottomalla Transit-tutkielmalla. Valko-vihreä paripyöräbussi toimi Widows-yhtyeen keikka-autona ennen kuin homma karkasi käsistä.
    Autoon vaihtui keulille veekutonen, sivuovi aukesi puoliksi ylös, puoliksi sivulle, takaovet aukesivat mikä minnekin, vinyylitopatuissa kyljissä oli kuplaikkunat ja sisusta pursui sorvattuja tolppia ja pornoplyyshiä.
    Punaiseksi maalattu komistus päätyi johonki Tattisuon romikseen, josta se ostettiin takaisin Puistolaan. Kuitenkin hieman viallisena se sai jatkaa matkaa johonkin, en tiedä minne.
    Tämä on todellista suomivanhistoriaa. Ymmärtääkseni Tapsa oli autolla jossakin kai Räyskälän paraatissa kerran. Onko jollakin kuvia?
     
  2. MadMike

    MadMike Gearhead

    oliskos tässä kenties sellaiset pisaraikkunat takana ja takaosaston väliseinä selliainen sipuli tai terska.... riippuen katsojan mielikuvituksesta ?

    Jos on niin kyllähän siinä pelissä on laulettu aika lailla...itsekkin.
     
  3. taplavani

    taplavani 1st gear

    onko kuvia kellään muistakin kuin kasissa olleista?
     
  4. taplavani

    taplavani 1st gear

    nyt kaikki penkomaan kuva arkistoja
     
  5. Vilu_86

    Vilu_86 3rd gear

  6. CoolKustom

    CoolKustom 3rd gear

    Tän mäkin muistan.....omisti T.M.
    Näytillä Martinlaakson hallilla joskus -90-luvun alussa.
     
  7. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Nostetaanpas vanhaa aihetta. Tällainen oli juuri myynnissä:
    http://www.nettiauto.com/chevrolet/chevy-van/3411727
    Sattumoisin auto on ollut lähes koko 2000-luvun samassa kerhotallissa jossa itsekin vaikutan, ja autoa on tullut silloin tällöin ihailtua. Nyt kun se tuli myyntiin niin kaupat syntyi alta aikayksikön.
    Tarkoitus on pitää auto ulkoisesti entisenlaisessa asussa, nostalgisia 'Back Off' roiskeläppiä myöten! Sisusta vaatii hiukan enemmän työmaata.

    Laitan myöhemmin jotain lisäkuvia esille, mutta onko kellään tarttunut kameraan tämä auto jossain pohjanmaalla tai muussa tapahtumassa? Auto on rakennettu tuohon asuun Pietarsaaressa tiettävästi v.-85 ja sillä on aikoinaan (90-luvulla?) vedetty trailerilla mm. Lassi Luoman Camaroa (rek: NYT-9) kisamatkoilla ympäri maata.
    :odroll: :)
     
  8. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead


    Hienoa Pasi...kultturi teko jos saat sen taas tien päälle :p
    Hätäsesti kuviani penkomalla löyty ainakin yksi Trumpan ottama kuva. yllätys yllätys Pietarsaaresta, Jeppis summer Meetistä. siis toi oik. alakuva vissiin sama auto ?

    [​IMG]

    Ja pistetään vielä kuva Lassin Camarostakin jonka räpsääsin Vaasan
    kisoissa -95
    [​IMG]
     
  9. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Kiitoksia Miksu! :D

    ...mutta toi vani taitaa olla se Nykvistin vani Kokkolasta?! :wink:
    Nykyään tässä omassa vanissani on nuo takasivuikkunat chevy-rusetin muotoiset. En tiedä koska ne on siihen tehty kun näyttäis että ovat vielä 'vaiheessa'... Täytyy haastatella aikaisempia omistajia lisää!
    Ja maalauksessakin on eroja, vaikka ovatkin melko samankaltaiset.
    Moni on kyllä sekoittanut tämän auton siihen Nykvistin vaniin! :lol:
     
  10. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Uuups.. my bad :oops:

    Camaro meni vissiin oikein :wink:
     
  11. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Eipä tuo mikään paha moka ollut, etkä ole ainoa joka on mennyt vipuun..
    Camaro meni oikein, luultavasti..?
     
  12. paja1

    paja1 Double Gearhead

    http://kuvablogi.com/blog/4912/1/
    tuolla muutama kuva omasta projektista. ja ihan valmishan se ei ole vieläkään. tuskin koskaan valmista tuleekaan,kun aina löytyy uusia visioita :oops:
     
  13. starcraft

    starcraft Gearhead

    Onneksi olkoon rinnewood uudelle hankinnalle. En olisi arvannut että sustakin tulee vielä vanimies. Monesti on jeppiksessä ihailtu tuota sun vania ja sen erikoismaalausta. Toivottavasti virtaa riittää auton ajoon saamiseksi.
     
  14. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Kitoos! :) No en minäkään olis ihan heti arvannu että minusta tulisi joku varsinainen vanimies? Tuossa autossa painoi vaakakupissa melko paljon historia ja muutama muukin seikka joka on vain plussaa. Esim 8-hengelle rekisteröity, ei väliseinää, bensakone, komea maalaus ym. Mutta täytyihän se pelastaa ennenkuin joku ostaa sen 'tuunattavaksi'.. Aimo annos paikallishistoriaa ennen omaa ajanlaskuani tuossa kyllä riittää.
    Täytyy kattoo jos johonkin syksyn paikalliseen tapahtumaan pääsis puuhakilpien voimalla..? Nyt sain muutaman kalansilmälinssillä räppäistyn kuvan nettiin:
    http://public.fotki.com/Rinnewood/priva ... beauville/
     
  15. electra1

    electra1 Gearhead

    Minäkin sekotin tuon Rinnewoodin vanin siihen leon vaniin heti kun näin tuon myynnissä :lol:

    Kerran mulle tarjottiin täällä oodeellä yhtä beauvilleä joka oli perikunnalla myynnissä. Täysin laitettu peli, oli lt1 mottia ym ja sisustakin oli värkätty viimosen päälle... Väri sellanen vihertävän ruskea jännä. Tää sit vähän unohtu mulla ku ostin toisen auton. En tiedä vieläkö on myynnissä.
     
  16. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    [​IMG]
     
  17. magenta

    magenta 2nd gear

    Moi

    Mikä tarkoitus on noilla kahdella pyöreällä reijällä katossa ?

    Mika
     
  18. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Siinä on ollu sellanen ilmanvaihtoventtiili tyyppinen kapistus. Ulkoa muistuttaa scooppia jossa on aukot sekä edessä että takana. Voin laittaa jossakin vaiheessa kuvan siitäkin? Ja tuohon neliskanttiseen reikään tulee tavallinen matkailuauto-mallinen kattoluukku.
    Katto on todellakin reikiä täynnä kun siellä on ollut edellisten lisäksi muutama antenni, alppitorvet, valoja monenlaisia sekä kattokaiteet ym..
     
  19. jykä-68

    jykä-68 1st gear

    27-29.8 on vaasassa top camp leirintäalueella vanikerhon kokoontuminen
     
  20. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tässä on vähän show-vaniprojektia:
    Transit
     

Kerro tästä muillekin!