siirto kilvet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja golden rocket, 5.8.2015.

  1. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    onko jokin määrä kuinka monet tarrakilvet per auto saa käyttää. ei meinaan ollu ihan läpihuuto juttu kun kävin tarralaput hakemassa lauantain hämeenlinna reissulle ei ihan tarvinut vielä polvillaan kädet ristissä rukoilla noita lappuja muttei kaukaa hakenut. sen verran murisi siinä että jos olisin huomannut ennen kun nuo laput myönsin että on vanhoja lappuja kummittelemassa noin monta niin ei olis onnistunut, tokas vielä että menköön nyt tän kerran. alan kyllä kohta pelkään kaikkia jotka tekee istumatyötä
     
  2. Ck

    Ck Gearhead

    Ei kai siinä mitään rajaa ole mutta ei niitä huviajoon myönnetä ja reitti pitää selvittää päiväkohtaisesti.
     
  3. M

    M Gearhead

    Joo, kannattaa vähän miettiä millä perusteilla niitä hakee. Kannattaa lukea ne myöntämisperusteet ja soveltaa niitä tilanteeseen. Pelkkään hyvinvoinnin niitä ei tosiaan myönnetä, mutta esim auton esittelytilaisuuden kyllä. Itsellä ei koskaan ole ollut mitään ongelmia.
     

Kerro tästä muillekin!