Skylarkkiin äänieristys ja uudet tiivisteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja jontsa, 4.10.2004.

  1. jontsa

    jontsa Gearhead

    Tuli otettua -70 Skylarkista matot+äänieristeet pois kun olivat päässeet edellisellä omistajalla kastumaan aivan piloille. Nyt on paikat kuivattu ja mattovärkkikin löytyy mutta kaivattaisiin vinkkejä miten hoitaa äänieristys (materiaalit,kiinnitys) ja vähän suuntaa antavia ohjeita miten hommassa tulisi edetä? Nimimerkillä ensimmäistä kertaa pappia kyydissä :)

    Tietty samalla tarvii katsoa uudet tiivisteet oviin (4d ht) ja takaluukkuun rapistuneiden tilalle ettei sama vahinko toistu. Täältä foorumeilta löytyi aiheeseen liittyen nimet Niemensivun Seppo ja Tampereen Korja-Kumi. Nämä lienee hyvät paikat kysellä uusien tiivisteiden perään?
     
  2. Nailhead

    Nailhead 3rd gear

    Alimmaisekseksi ohutta bitumimattoa,joka muotoutuu pohjan pokkausten mukaan lämpöpuhaltimella.Sen päälle äänieristysmattoa.Kyseinen matto noin 1,5 senttiä paksua,ja siinä liimapinta toisella puolella.Meidän kylällä ainakin yks pulju myy semmosta,Noisetek.Hinnoista en ikävä kyllä osaa nyt sanoo mitn. :( Tiivisteistä sen verran että voisit päästä helpommalla kun tilaisit valmiit sarjat ameriikasta.CARS inc:ltä ainakin löytyy Puikkeihin kaikkea,ja tilattukin sieltä jo jotain on.Eli homma toimii. http://www.buick-parts.com/ Mielestäni hinnat on aika sopivat.Toinen vaihtoehto: http:/classicbuicks.com/ Suomestakin varmaan sais noi tiivistesarjat tilattua,mutta luulempa että hinta pompsahtaa. :-?
     
  3. jontsa

    jontsa Gearhead

    Bitumimatto lienee kova sana jos tahtoo vaimentaa ääntä mutta mitenkäs hyvin se sinne pohjaan tarrautuu jos joskus vaikka haluaa ottaa lattian uudestaan esille? Kun otin vanhoja eristyksiä pois, alimmaisena oli jotain kumimaista levyä (ettei olisi juuri tuota bitumimattoa) joka suurelta osin lohkeili irti mutta parista kohtaa se oli tarrautunut pohjaan niin hyvin ettei lähtenyt pirullakaan.

    Mutta kiitti vinkistä. Täytyy kysellä noiden valmiiden tiivistesarjojen perään.
     

Kerro tästä muillekin!