sms autofabrics

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja linkkuu, 7.4.2022.

  1. linkkuu

    linkkuu 3rd gear

    hello

    eli onko viimeaikaisia koekemuksia tästä firmasta kellään????
    ts.uskaltaako tilata mitään

    t.mika
     
  2. matti R

    matti R 3rd gear

    Tilasin kankaita kesällä 64 käkkylään. Muutaman kk päästä tuli täsmälleen orginaalin näköiset laadukkaat kankaat
     
  3. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Minkä verran tilasit kangasta ja mitä tuli metrille hintaa , kun oli kotona ? On luotettava toimittaja , mutta toisinaan pitkä toimitus aika. Riippuu kait paljon kankaasta ja löytyykö hyllystä vai pitääkö kudottaa .
     
  4. matti R

    matti R 3rd gear

    Tuohon autoon hinnat oli
    - kangas 159usd /jaardi
    - vinyyli 85 usd/ jaardi
    - nahka 15 usd/ neliöjalka
    Kangas noin 60 tuumaa leveä, vinyyli 54 tuumaa leveä.
    Mallit tuli postitse ennen tilaamista.
    Maksu Paypalilla onnistuu.
     
  5. hmy

    hmy 1st gear

    No kuitenkin kannattaa varautua siihen että tilaus saattaakuitenkin venyä 1-2v kestäväksi riippuen siitä onko valmiina materiaalit. Ja tuleeko millä kyydillä tavarat lopulta suomeen,
    No nyt saanut orginaalit kankaat ja keinonahat mutta vielä lattiamattoa uupui kun oli jäänyt edellisetä toimituksesta pois ja tietenkään eivät kerenneet lähettää ajoissa sitä jotta ois kerennyt kevään kontiin mitä kautta ne tulee. Ei parene kyllästyä "We make next month" vieteihin kyllä sekin kuukausi tulee . Vaan ei liiemmin noihin vanhempiin vaihto ehtoja jos orginaalin haluaa.
    Ja pirun hienoja nuo tekee siitä ei pääse mihinkään, mutta toimitus saattaa venyä kuitenkin jos ei satu materiaalit olemaan valmiina.
     
  6. matti R

    matti R 3rd gear

    Minun tilauksesta kyselin monta kertaa milloin tulossa. Noin 2kk jälkeen sanoivat että kangas loppu ja pitää tehdä uusi erä. Sitten eräänä päivänä paketti tulikin yllättäen. Nyt olen kuukauden odottanut malleja 67 käkkylän penkkeihin.
    Ameriikan forumeilla on kauhukertomuksia vuosia kestäneistä toimituksista ja surkeasta asiakaspalvelusta.
     
    juko7 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!