Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

 1. 1320

  1320 Gearhead

 2. dtc

  dtc 3rd gear

  Muokattu: 9.4.2021
  Z(etor)71, Mika.V, matti R ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. 1320

  1320 Gearhead

  Perjantaina Stadin Cruising. Malmilla ei taida olla mitään virallista häppeninkiä, mut viime vuonnakin Malmin kentän parkkiksella oli runsaasti kalustoa ihmeteltävänä, eli sinne olis tarkoitus suunnistaa noin kuuden maissa, ja sit illalla keskustaan. Toivottavasti olis hyvin porukkaa liikenteessä.
   
 4. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Mihin aikaan sinne kauppatorille nykyään pääsikään?

  Nythän mä hokasin, että mä olen noilla suunnilla alkuillasta...
   
 5. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Olen panostanut ajelemiseen, kun se on niin mukavaa. Tälle vuodelle on tullut jo kaksi 180km:n ajopäivää, joten olkoon siinä targetti huomisellekin. Kauppatorin ohi pöristelen klo 19:71.
   
  leivonharri tykkää tästä.
 6. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Kait se on pyörähdettävä ainakin Malmilla ….
   
 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  Mustavalkoisia kuvia mustavalkoisen aikakauden linssillä. EL-NIKKOR 1:4 f=75mm suurennuskonelinssi, jolla mun tuli aikanaan siirrettyä monta filmi ja diaruutua valokuvapaperiin. Hyvin tuo "eläkeläinen" päästää valoa myös toiseen suuntaan. Croppikennoisessa EOS M:ssä adapterilla. Yhdessä nämä ovat noin 120 mm kinovastaavuus.
   
 8. Lpiikki

  Lpiikki 3rd gear

  Tajua sanaakaan mutta fanaattisen näköistä!
   
  maxvo2 tykkää tästä.
 9. Patwh

  Patwh 2nd gear

  Z(etor)71 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!