Street rod vai hot rod

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja nash, 19.6.2006.

  1. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Eläpä kuule ota tosissaan tätä vääntöä. :soosoo: :rotfl:
     
  2. nash

    nash 3rd gear

    aivan, olen samaa mieltä.
    Ei saa olla tosikko :soosoo: varsinkin jos rodeja harrastaa :rotfl:
     
  3. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Rod

    Mitä noita luokitteleen muuten kuin ennen WWII suunniteltu malli on rodi ja periaatteessa 49 jälkeen eli suorempikylkiset jotain muuta, osa kustomeita ja osa street machineja ja vielä jokunen gasser ja lowrider sekaan, mutta ei enää rod. Ne on jo "late model" eli joillekin roddareille liian autoja jaksaakseen kiinnostaa?
     
  4. nash

    nash 3rd gear

    Re: Rod


    kyllä noi uudemmatkin autot tavallaan roddareita kiinnostaa, ainakin osien kannalta. Niistä on hyvä irrotella osia omaan rodiin :wink: ja eikös tuo rodi rakentelu ole vähän sellaista uuden ja vanhan yhdistelyä 8)
     
  5. nash

    nash 3rd gear

    Eikös tuo street rodin ja hot rodin ero ole lähinnä siinä, että street rodeissa käytetään uusia hienoja kiiltäviä kromi osia ja hot rodeissa hyödynnetään vanhoja osia. Olenkos väärässä? :odroll: Eikä sitten vedellä herneitä venttiileihin siellä :soosoo: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!