street ryhmät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja jouzo, 14.7.2008.

  1. Ck

    Ck Gearhead

    Joo saat ajaa ihan niin kovaa kun vaan auto kulkee. Tietyn ajan saavutettuasi tarvii hommata lisää turvavarusteita kuten turvakaaria, kardaanilenkkiä, ajovarusteita, turvaverkkoa ja sen sellasta.

    Yhdistyksen voi nykyään perustaa kätevästi internetissä, ei tarvi asioida missään toimistossa. Kaikki viralliset "allekirjoitukset" tehdään nettipankin kautta ja ei tarvi kun maksaa.
    Muuten tuolle ei oo tarvetta mutta jos sponsori haluaa alvit pois sponsoriavusta niin sitten tarvii virallista sopimusta/kuittia.

    Muutenhan toki rahaa saa vastaanottaa keneltä vaan ja kuinka paljon vaan. Niitä antajiahan aina on jonokaupalla. :rotfl:

    http://www.prh.fi/fi/yhdistysrekisteri/ ... minen.html
     
  2. gremlin

    gremlin Gearhead

    Ei yhdistykselle annetusta tukirahasta mitaan ALVta saa poijes :soosoo: , paitsi tietysti mikali yhdistys on hakenut verottajalta LY numeron.
    Jolloin taas paasee tayttamaan veroilmoituksia ja hyvassa tapauksessa suorittamaan siita aiheutuvia seuraamuksia :(
     
  3. jouzo

    jouzo 1st gear

    okei. no hitto. mimmosia aikoja street luokassa yleensä mennää ja mitkä on nopeinpia? no se onn hyvä et sitä ei sen ns virallisemmaks tarvi hommata et voi ottaa rahaa jos jostai sellasia sponsoreita saa mitkä maksaa :D
     
  4. Käkö

    Käkö Gearhead

    8.2 sek, - 19 sek...
    Noin äkkiseltään...
    Ei muuta ku ajamaan, siellä se selviää ihan virallisesti mitä auto/pyörä kulkoo!
     
  5. jouzo

    jouzo 1st gear

    okei. nii onks siin street luokassa joku raja mitä ei saa alittaa? ja mitä eroo on niinku normaalis street luokassa ja pro street luokassa? ku kiinostais vähä sillai tietää et kumpaa tai mihi menis.
     
  6. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :odroll: omaa kämmäilyä lainauksien kanssa, saapi poistaa tämä viesti..
     
  7. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :lol: Ei kai siinä muuta kuin radalle koittamaan. Kyllä ne tulee sanomaan jos meni liian kovaa..! :wink:
    Aloita street luokasta, siitä ne muutkin rakettimiehet on saanu alkunsa..
     
  8. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    Hei kertokaas mitä eroja noilla streetillä ja pro street luokilla on? oon itte rakentamassa kuplaa tohon streettiin ja tarkoitus olis saada auto joka menis siinä 10-11sec aikoja (aluksi ainakin). en itse nyt äkkiseltään löytänyt mitään sääntöjä tuolle pro luokalle :eek:

    EDIT. löytyhän ne säännöt ja luokka olikin siis super street eikä pro
     
  9. jussi308

    jussi308 1st gear

    k

    Super Street on käsittäkseni kuopattu jo aikaa sitten. Oikaiskaa jos olen väärässä.

    Juha
     
  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Re: k

    Ei kai sitä kuopattu ole? Jos viisi kilpailijaa löytyy niin luokka ajetaan.
     
  11. jussi308

    jussi308 1st gear

    Re: k

    Joo olet oikeassa, onhan se siellä sääntökirjassa. Mutta tosiaan viisi kuskia tarvitaan. Näyttää olevan niin että noi PRO-ET ja SPET on sellaisia luokkia joihin tollanen 10-11 sek kupla menis hyvin. Tai jos heads-uppia haluaa ajaa niin sitten Street B???

    Juha
     
  12. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mistä taas päästäänkin yhteen kesän suosikkiaiheista. Missä helvetissä on osallistujalistat finaaleihin?
    Mun mielestä niiden täytyy olla esillä selkeesti ennen ilmoittautumisajan päättymistä, jotta on mahdollista hommata lisää kuskeja tarvittaessa viiden auton kasaan saamiseksi. Jos ei näin ole, niin mun mielestä tolla sääntökirjan kohdalla voi pyrkiä hanuriaan, ei voi olla niin, että ilmoittautumisen mennessä umpeen ollaan vielä epätietoisia ajetaanko luokkaa vai ei.
     
  13. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Melko luotettavasta lähteestä kuulin, että noi lojuvat sen uuden sihteerikön pöydällä. Ovat kuunlemma olleet siellä jo viikkokausia :eek:

    Mutta ei saa arvostella FHRAn toimiston väkeä ja osaamista, sillä niillähän voi olla kiire :poff:
     
  14. homer

    homer Double Gearhead

    Jokohan ensi vuonna kiihdytyskisojen osallistujat(kin) löytyvät kitistä (kisathan siellä jo mainitaan)?
    Ainakin noiden "perinteisempien" lajien kohdalla tuo systeemi toimii (alkukankeuden jälkeen) ihan hyvin.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Erittäin hyvä kysymys jota tiedän monenkin tiimin tällä hetkellä miettivän mut kai siellä toimistolla on tosiaan niin kiire että väen lisäämisestä huolimatta tällaset lähinnä vaan kilpailijoita ja kisojen katsojia ja muita vähempi tärkeitä jäseniä kiinnostavat jutut jää nykyään hoitamatta :odroll:
     
  16. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Se ei kuitenkaan auta vaikkapa mun kohdalla, jos on niin kiire, että ilmottaudun vasta kisan portilla.
     
  17. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Naapurin TSDS -sarjassa on käytössä tuo Online -ilmoittautuminen. Nyt ongelmana on se, että tiimejä on ollut kisoihin tarjolla enemmän kuin pystytään ottamaan. Ilmoittautumisaika on lyhyt ja porukat on joutuneet kyttäilleen koneilla että saavat itsensä kisaan. NITROZ:lla käy kova kuhina asiasta. Nyt hommaan on tietty sekoitettu isona ryhmänä junnut joita ollaan kovasti kampeassa pois aikuisten isoista. Myös moottoripyörien iso määrä on herättänyt keskustelun niiden omista kisoista.

    Jospa tuon KITI:n tulevan toimivuuden myötä meillekin pukkais tämmöstä postiviista ongelmaa liian suurien kilpailijamäärien muodossa. :poff:
     
  18. Jza

    Jza Double Gearhead

    Joo, tuskin johtuu online ilmoittautumisesta moinen häiriö maailmassa :rotfl: Mutta olisihan ne listat ihan kiva nähdä ajallaan, vaikka itellä ei siihen enää mitään kiirettä tällä kaudella olekaan...
     

Kerro tästä muillekin!