Subbari ei puhalla lämmintä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja -ari p-, 28.8.2007.

  1. -ari p-

    -ari p- 1st gear

    Eli tuli vaihdettua uusi lämppärin kenno kun edellinen hajosi. Kenno ei ole vielä paikallaan mutta kuitenkin "kytketty". Enää ei vuoda nesteitä mistään mutta kun laittaa lämppärin puhaltamaan niin ei tule lämmintä ilmaa. Mistä voisi johtua?

    Auto on 91 vuoden GMC Suburban.
     
  2. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    Olisiko järjestelmässä ilmaa? Koitappa lämppärin letkuista kiertääkö kennolla vesi (onko letkut lämpöiset).
     
  3. -ari p-

    -ari p- 1st gear

    Tuo voisi olla syypää tai sitten toinen on se että kun kenno on tosiaan nyt tilapäisesti tuossa ilmastointilaitteen vieressä nippusiteillä kiinni... Eli jos kenno on vaan liian korkealla? Pitää testata vielä letkut kunhan kone on tarpeeksi lämmin.

    Miten tulisi toimia jos järjestelmässä on ilmaa?
     
  4. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Jos kennossa ei ole ilmausruuvia niin lämmönsäätö täysille,paluupuolen klemmaria vähän löysälle ja letkua sen verran irti että näät koskä nestettä rupiaa tulemaan.Sitten vaan letku paikoilleen klemmari kiinni ja menoksi.Kannattaa vähän kaasua painaa samalla kun ilmailee että saa vähän nesteelle liikettä.
     
  5. -ari p-

    -ari p- 1st gear

    Ok, kiitoksia neuvosta :)
    Samallahan näkee johtuuko tämä pelkästään siitä että kenno on niin korkealla? Vai voiko se siitä edes johtua? Eli kun se ei ole vielä oikealla paikalla.

    Edit: Olenpa taas tavan säätäjä. Eihän se tietysti lämmitä kun itse kenno ei ole oikealla paikalla :oops: Jospa saisi pian tuon "Pikavirityksen" pois kun ei sitä kesällä niin ajatellut,....
     

Kerro tästä muillekin!