Sunday cruising Niittyranta 5.8.2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Polvijärvi ry', aloittaja Chevy68, 5.7.2018.

 1. Chevy68

  Chevy68 2nd gear

  Ajellaanpa elokuisena sunnuntaina yhteisöjäsenemme luo Hotelli ravintola Niittyrantaan vaikkapa ruokailemaan ja katselemaan harrasteajoneuvoja 5.8. 12:00-18:00. http://www.niittyranta.com/ Siellä on kaikille avoin koko perheen vapaamuotoinen harrasteajoneuvotapahtuma.

  Kootaan eri suunnilta tulevaa harrasteajoneuvoväkeä Marjalan ABC:n pihalla 5.8. 11:30 ja jatketaan siitä letkassa kohteeseen Niittyrantaan.
  Kaikki ovat tervetulleita tähän samaan letkaan 11:30 Marjalasta tai omaan tahtiin koska vaan.

  Niittyrannassa on tarjolla Hampparibuffa
  -Vihersalaattia, tomaattia, suolakurkkuja, kasvispihvejä, cheddarjuustoa, sipulia, jauhelihapihvejä, ranskalaisia.
  Juomana: Vesi ja Mehu
  Jälkiruokana: Kahvi/Tee ja eskimo jäätelötikku
  Hinta aikuiset 15€
  Lapset 4-12v. 10€
  Alle 4v. veloituksetta

  Tänne kannattaa lähteä kauempaakin koko perheen voimin ihastelemaan harrasteajoneuvoja. Hotelli ravintola Niittyranta sijaitsee luonnonkauniilla paikalla ja on näkemisen arvoinen jo sekin.
   
  buick71, Saldo, -kk- ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. Chevy68

  Chevy68 2nd gear

  Tulossa rento päivätapahtuma Niittyrannassa. Tänne kannattaa tulla katselemaan harrasteajoneuvoja ja vaikkapa syömään samalla, vaikket omistaisikaan harrasteajoneuvoa.

  Kootaan eri suunnilta tulevaa harrasteajoneuvoväkeä Marjalan ABC:n pihalla 5.8. 11:30 ja jatketaan siitä letkassa kohteeseen Niittyranta.
  Kaikki ovat tervetulleita tähän samaan letkaan!

  [​IMG]
   
  Saldo tykkää tästä.
 3. Saldo

  Saldo 1st gear

  tonne siis syömään.....ja hienoja autoja kattoo....
   

Kerro tästä muillekin!