Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

 1. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  Tavalliselta Deltalta näyttää, on vain saanut Martinin värityksen jossain vaiheessa. Ei näy takalokarin pullistuksia ja sisällä vettyvät penkitkin on vakiot. Toki HF4WD oli suorilla kyljillä.
   
 2. Jallis

  Jallis 1st gear

 3. homer

  homer Gearhead

  Hienoja kuvia ja karmeita autokohtaloita.
   
 4. palontie

  palontie Double Gearhead

  Hienot sivut!
   
 5. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Hieno sivusto ja kas kummaa oli kolme tuttua paikkaa :eek: Kahdessa käynyt ja yhden tiedän muuten. Siellä se mulle tarpeellinen Thamesin tuulilasi mollottaa :mad: Kumpa sais edes sen lasin pelastettua vaikka ei muuta saisikkaan.
   
 6. tzampy

  tzampy 3rd gear

  Hienot sivut!
   
 7. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Selailin noita sivuja oikein kunnolla ja kas löytyi muutakin kivaa. Tunteeko kukaan tätä Joonas Hamm kaveria? Olis hieman kyseltävää muutamasta autosta.
   
 8. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  ^kysys nimim. kustom4evo -nimimerkiltä!
  :)
   
 9. FoCoMo

  FoCoMo 1st gear

  Ruåtsalaisesa, tais olla Nostalgia, on juttua paikasta missä on jotain tuhat vanhaa raatoa maannu vuosikymmeniä, paikka tais olla lähellä Norjan rajaa ja aikanaan norjan vientiin autot joteskin liitty.
   
 10. homer

  homer Gearhead

  Olisko sama paikka (Värmlannissa?) josta mobilistissä oli juttua parikymmentä vuotta takaperin. Autot vissiin yhä siellä mutta suht happamassa kunnossa? Netistä löytyy kuvia.
   
 11. FoCoMo

  FoCoMo 1st gear

  Vähän kuvittelisin että on eri paikka, näissä kuvissa on autoja jonossa ja pinossa pitkin mehtää, toki pihamaallakin on kuten Tuulilasin kuvissa oli.
   
 12. palontie

  palontie Double Gearhead

  Jagge kiinnostais
   
 13. Haxu.R

  Haxu.R 1st gear

  Kuinkas moni täällä tietää mistä tuo linkin pääkaupunkiseudun kuvissa oleva mosse on? Olen nähnyt tuon nöösinä joskus -80 luvun lopulla. On mielestäni melko erikoisessa paikkaa.
   
 14. Norri

  Norri Gearhead

 15. FoCoMo

  FoCoMo 1st gear

  Veikkaisin että Kusti on polkenut jotakuta tai ainakin jotakin tossa kopissa?
   
 16. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

 17. palontie

  palontie Double Gearhead

 18. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  ei taida linkin laittaja(Jallis) tietää, pitäis kysyä sivuston tekijältä.
   
 19. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

 20. FoCoMo

  FoCoMo 1st gear

  Ettei nyt kuitenkin olis ns. koppi jonkun täys-kokosen kuorma-auton rungon päältä, väristä tulee tosiaan potsi vai mikä-itella-se-nyt-on mieleen...
   

Kerro tästä muillekin!