Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Pistin linkin/vinkin Camionetesta Camionet seuralle jos joku kävis pelastamassa edes tekniikan. Toi kuskin ovi kelpais mullekkin. On paremmassa kunnossa kuin mulla.
     
  2. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Täällä kouvolan suunnalla elimäellä on vähän samanlainen juttu mutta auto joka on nykyään täytemaan alla on chevrolet -56 kaksiovinen farmari.Tai siis se mitä siitä on jäljellä (Runko jossa etuakselipalikat osittain paikoillaan sekä kori ilman kattoa).Penskana tuli tämän mustavalkoisen letukan ratin takana fiilisteltyä ja päristeltyä kun se seisoi muiden vanhojen autonraatojen (vanha purkamopaikka)joukossa keula ilmassa isojen kuusien välissä.Nykyään paikalla ei ole kuin eräs 1952 letukan rusennettu koriharso ja joitakin euroautojen jämiä kuten skoda octavia ja standard vanguard farmarin jäänteet.Tämä tarina ei ole palturia.Eräs harrastaja joka haki chevystä etulokasuojat varmisti auton olleen juuri kaksiovinen farmari.Olisipa mielenkiintoista kaivaa kyseinen letukanraato esiin 8)
     
  3. surmanajaja

    surmanajaja 1st gear

    minkä värinen ja onko suomiauto manuaalilla vai tuontiauto kutosella? tuollaisia olen joskus käynyt katsomassa sielläpäin..toisessa on paperivikaa.
     
  4. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Tuon ikäiset chevyt ovat ilmeisisti erityisen pätevää täytettä, kun minäkin pelastin Kuhmosta moottorin(jossa powergliden turbiini kiinni), vanteet ja taka-akselin(3,55:1), jotka olivat kuuluneet 55-56 chevyyn, myyjä kertoi tämänkin auton laitetun pihatien pohjaksi, kun oli kilometrit tulleet sille täyteen. Kone oli tallessa, koska moottoriksi oli kuulemma 70-luvun alussa vaihettu joku rattorin diesel(myyjän mukaan olivat vaihtaneet aina katsastukseen chevyn koneen paikalleen). Taka-akseli ja vanteet oli palvelleet rattorin kärryn alla(vanteet olivat pareittain pulteilla toisissaan kiinni mallaten paripyöriä).
     
  5. mörkö

    mörkö Gearhead

    Oonko ymmärtänyt oikein, että moinen klassikko olisi haudattuna myös Helsinki-Vantaa lentokentän alueelle....

    Tietysti vieno toiveeni on, että moiset rungot yms. vielä pelastettaisiin joskus.......
     
  6. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Täälläkin päin on yksi 4d HT viiskuutonen kaivettu soramonttuun kun lauluajo päättyti vuonna tikku ja kivi. Moni sen taitaa tietää...
     
  7. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead


    Tuonti peli,-90rekattu suomeen. 6+man. Sininen väriltään ja Oli oikein valkoset raidat ja kaikkea..

    ei mainittavaa paperivikaa, ilmotus osa hävinny..

    Rekkari on ollu NI-668, jos joku muistaa jotain no saa kertoa..

    Tää ol siis seisonut +kymmenen vuotta pihalla mutta ihan hyvä koppa vielä, etujalkatilat lahot.
    Moni kuulemma yrittäny ostaa pois autoa mut ei ollu ukko myyny, no nyt myi..
     
  8. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead

    Kolme pientä elefanttia marssi näin pölyisessä ladossa eteenpäin
    koska matka oli hauska niin pyysivät he mukaan yhden mobilistin…….


    Jonon keulassa tarpoo baijerin tykki vuodelta 1978, Autobaanan nopein 2+2 omana aikanaan 8)

    [​IMG]

    Kakkosena taapertaa Pohjolan vahvistus autohistorialle. Ottaa säännöllisesti puheeksi omat saavutuksensa, mutta joutuu aina kumppaneiltaan kuulemaan, että oikeasti se meriitti kuuluu Baijeriin ja saavutettiin jo neljä vuotta aiemmin siellä :soosoo:

    [​IMG]
    [​IMG]

    Ja jonon hännillä marssii hän, jonka ansiota koko nykyinen BMW brändi on: Neue Klasse, joiden myötä 1963 alettiin tehdä ajettavia autoja ajamiseen aktiivisesti suhtautuville asiakkaille. 50 vuotta myöhemmin ei selityksiä tarvita ja kassa on automaailman kovimmassa kunnossa. Muut euro- ja jenkkitehtaat ovat kuka kenenkin omistajina jolleivat ole jo menneet nurin tai kiinalaisten valtaamia :rotfl:

    [​IMG]
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead

    Oho?Olisikos tuo ylin bemari myynnissä kentie?Saata antaa omistajan yhteystiedot vaikka yv:nä:)
     
  10. passerby

    passerby Gearhead

  11. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

  12. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear


    Mikähän järki tuonkin repimisessä on ollut, siirretty metsätraktorilla?
     
  13. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Se on se suunnaton ahneus/kiire,joka vaivaa metsäkonekuskeja sekä tukkirekkojen kuskeja :mad: ...Vaikka loppujen lopukse he eivät sillä mitään voita :odroll: ...Parantumaton tauti ko."ammatti" ryhmällä :wc:
     
  14. jn79

    jn79 3rd gear

    Hä, mitä vittua? Mitä sä tolla tarkotat?
     
  15. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Niin,tarkoitan sitä...Kun tuolla aiemmin luki,että on siirretty jollain metsätraktorilla,ja samalla rusikoitu....Niin luultavasti tilanne ollut se,että tuo Citroen paku on ollut mukamas töiden tiellä...Ja siispä äkkiä vaan kouralla rusikoiden siirretty pois tieltä,välittämättä sen suuremmin siitä...Pääasia kunhan vaan mahdollisimman nopeasti on saatu siirrettyä :-? ....Ja tuo mitä noihin tukkirekkojen kuskeihin viittasin,niin se niiden kiireellisyys/hätäily tuli nähtyä omassa aiemmassa työpaikassa :lol: ...
     
  16. jn79

    jn79 3rd gear

    Ok, ymmärrän. Tietysti työt pitää hoitaa ilman turhia viivytyksiä, muuten alkaa urakat kusemaan. :)
     
  17. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

  18. perkele

    perkele Gearhead

    eipä meillä ainakaan juuri kiirettä pitänyt,kunhan vaan hoiti puut määränpäähän.ehti hyvin pitää tauotkin ja vähän muutakin.
     
  19. CJ3B54

    CJ3B54 3rd gear

    Valitettavasti kuvien oranssi American on siirtynyt ajasta iäisyyteen. Me taltioitiin se varaosiksi tuolta navetan takaa ja pilkottiin se Ramblerin purkajaisissa just ennen Forssan pick-nickkiä 2007.

    [​IMG]
     
  20. signet

    signet Gearhead

    Airistolaiseksi taidettiin sanoa tommoisilla ikkunoilla olevaa koria,en ole ennemmin noin pientä pussia nähnyt noilla ikkunoilla.Ei varmaaan ole Wiima.Tai mistä noita koripajojen yksilöitä voi tietää.
     

Kerro tästä muillekin!