Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. juni0ri

    juni0ri 1st gear

  2. passerby

    passerby Gearhead

    Nämä kiinnostaa jo minuakin :rotfl: Toisin kuin ne oudot ranskalais-brittiläis-aaltopelti-mitkä-lie-pakut joista mietmi pitää :D Ja juuri kun eilen mainitsin 70-luvun Transitit niin tuossahan on yksi..
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Toi betvoortti olis hieno 8) . Toisaalta joku kuorma-autokin olis tarpeen niin noi "pelastusreissut" olis helpompia :wink: .Kasi pari volvo tai joku kenwoortti olis kova sana. Ai miksi kaksi noin erilaista kuormuria kiinnostaa. No nuorena miehenä kun aloitin työuraani ajoin F-88 Volvo täysperällä reilu 10v ennenkuin sain kymppi Volvon alle. Kenwoortti on tietysti kaikkien rekkojen ykkös jutska 8) 8)
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    kasipari volvo olis makee 8) Itse sellaisella vajaat 100km ajaneena sanon että kaikkien pitäis kokea se :D
     
  5. signet

    signet Gearhead

    Näin ne ajat muuttuu...
     
  6. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

  7. juni0ri

    juni0ri 1st gear

  8. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Oot sä melekoonen masokisti :lol: Kyllä kun pukkas kasiparilla vuodesta toiseen väliä Seinäjoki--Tampere tai Seinäjoki-Helsinki niin tiesi mitä laulun sanat "Ennen oli miehet rautaa" tarkoitti. Kuitenkin upeita muistoja niiltä ajoilta ja jäihän toi emäntäkin liftaus reissullaan mun ohjastaman F-88:n kyytiin jota kyytiä on nyt jatkunut reilu 30v :odroll: :wink:
     
  9. Norri

    Norri Gearhead

  10. palontie

    palontie Double Gearhead

    Se onkin sellainen pelottava kokemus :rotfl:
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Meil ois -76
    tekemistäkin siinä olisi kannen tiivisteen vaihto jäänyt kesken ja 3 ja 6 vaihteet pitää ääntä ja lyhyttä perää ei ainakaan silloin vaihtanut kun ite sillä ajelin, mut meillä ei taas ollut sille tarvetta niin ei tullut katottua, et mikä siinä sit on

    Nummi nostin hytin takana ja vaihtolava laitteet
     
  12. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

  13. juni0ri

    juni0ri 1st gear

  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onpa hieno farkku matsoni!
     
  15. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Toi farkku volvo vaikuttaa huolestuttavan paljon sellaiselta vaarin silmäterältä mikä ennemmin mädätetään sijoilleen kun koskaan kenellekkään luovutetaan
    paitti sit kun sisäinen katkeruus on kasvanut tarpeeksi stena hakee sen kouralla :mad:
     
  16. juni0ri

    juni0ri 1st gear

  17. ramman

    ramman Double Gearhead

    EMS saabbi. Oman aikansa "sporttiauto". Muistan kun yhdellä opettajallamme oli tuollainen ja olihan se hienompi kuin peruskorollat.
    Tuosta ei taida olla paljon muuta jäljellä kuin koppa ?
     
  18. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    ^Tuli jännä oivallus noista 99 kuvista. Sehän ei oo yhtään pöllömmän näkönen (paitsi ne karmeet valot ja puskurit) eli muokkaamalla saa vaikka kuinka komeen. Ainut mikä ajatusta hillitsee omalla kohdallani on se etuvetoisuus.
     
  19. ramman

    ramman Double Gearhead

    [​IMG]

    Juu juu. komeita pelejä. Tollasessa emssisähän oli oikein 110 heppaa ja jäykempi alusta kuin vakiossa eli todellinen sporttiauto :D
     
  20. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mulla oli eka auto tuollainen emssi kun kortin sain v.82.Toki oli kyllä sitä ennen pari kimppa autoa esin 66 belvedere farkku
     

Kerro tästä muillekin!