Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

 1. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  en tiärä oonko sanonu ennestää, mut lähellä liepeen keskustaa on pari junakeulaa volkkaria (volkkarit ollu siinä niin kauan kun muistan, eli yli 12 vuotta.) ja W123 mersua (protestina kunnalle siinä pihamaalla, kun eivät antaneet rakentaa kunnon tallia)
  Muutama talo etiäpäin on pari Mazda 1500:sta (piilofarmareita), mutta omistaja ei halua myödä.
   
 2. 57 Firedome

  57 Firedome Gearhead

  Tuli toissakesänä yritettyä osia ostaa omaan junikseen mutta ei kuulemma voinut myydä kun ovat vielä niin hyviä. Museostakin olivat kuulemma käyneet kysymässä josko niitä toisivat näytille, niin eihän niistä silloin osia voi myydä. Saatikka koko läjää.
   
 3. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  just semmnoe "en myy kunnostan joskus" eli mätänee siihen
   
 4. Tirri

  Tirri 1st gear

  Vesannolla,semmonen 7km keskustasta Kuopioon päin kyläkaupan takapihalla kuusen alla on yks junakeula. Ollu siinä kauan. Saa varmaan viedä pois. Ehjät etulasit on ainakin.
   
 5. dust3r

  dust3r 3rd gear

  suomussalmella on kans yks junakeula vanhalla soramontulla suht koht ehyt,kone ja etupyörät uupuu,ollut ennen taksina papereiden mukaan jotka oli hanskalokerossa.on muuten niin korvessa ettei kossit oo päässy särkeen :lol:
   
 6. Daaz

  Daaz 1st gear

  Mäkiseltä ovat juu, mutta sitä paikkaa taitaa uhata purkaminen. Lauantaina viimeksi kävin, ja mökki oli vielä pystyssä, mutta kuinkahan kauan? Kaikenlaista kalustoahan siellä on tai on ollut.
   
 7. Ruutihattu

  Ruutihattu 3rd gear

  kaiser

  joo tuo kaiser ja nuo muutamat muut kuvat oli näköjään sieltä H****:n romutarhalta, käytiin pelastaas sieltä 1952 hudson hornetti joskus 90 luvulla.
   
 8. rusty rocket

  rusty rocket Gearhead

  Ainakin mitä minä olen noita erilaisia juttuja tuosta Autotalo Mäkisen tontista lueskellut, niin olen omassa mielessäni tehnyt semmoisen johtopäätelmän, että tontille rakennettaisiiin uusia taloja, mutta tuo vanha tiilinen rakennus, tulitikkutehdas säilytettäisiin, voin olla kyllä hakoteilläkin tuossa asiassa :odroll: mutta kaikista huolimatta, säilyttämisen arvoinen hieno vanha rakennushan se on :odroll:
   
 9. Daaz

  Daaz 1st gear

  Ei voi pitää paikkaansa. Sehän olisi järkevää, ja näissä asioissa ei yleensä edetä mitenkään järkevästi tai historiallisia arvoja kunnioittaen. :)

  Toisin sanoen: toivottavasti säilytetään.
   
 10. rusty rocket

  rusty rocket Gearhead

  Totta, toivottavasti säilytetään :odroll:
   
 11. 6PPC

  6PPC Gearhead

  Käytiin joskus 20v sitten etsimässä Classic Chevyä tuolta Keinälänmäen suunnalta (Valkeamäestä) Paikassa jossa sen piti olla oli Opel Olympia Farmari. En tiedä muistiko kaveri paikan väärin. Se kuitenkin väitti, että siellä pitäisi olla 56 Chevy 2D Sedan
   
 12. romuarnold

  romuarnold 1st gear

  Onnistuin viime torstaina erinäisten puhelinsoittojen jälkeen tavoittamaan henkilön, joka lupautui selvittämään sitä keinälänmäen chevy vihjettä. Kyseisellä kaverilla on mökki niillä nurkilla ja sanoi tuntevansa jonkun alan harrastajan juuri keinälänmäestä, mutta pienen kysely kierroksen jälkeen ei kukaan tunnu tietävän mitään koko vehkeestä. :(
   
 13. Makinpa

  Makinpa 1st gear  Juu kyllä tiilirakennus säilytetään! Muu tontti muuhun käyttöön.
  Piti olla syksyyn mennessä tontti tyhjä.
   
 14. Mercury_king

  Mercury_king Gearhead

  Jos joku tietävä kehtaisi laittaa lisätietoa noista leppävirran gm:istä YV:een (siis,lähes tarkat sijainnit ym..) , niin voisin antaa vastalahjana -59 Jawa projektin... :p
   
 15. jzl

  jzl 1st gear

  Re: kaiser

  Kuulin siltä yhdeltä packard kuskilta tuosta hornetista muutamia vuosia sitten. Vieläkö kyseinen hornetti on seinäjoen seudulla työn alla, vai mitä autolle on tapahtunut?
   
 16. JPeltsi

  JPeltsi 3rd gear

  tuli taas vaihteeksi purkamolla käytyä, ei mitään kovin ihmeellistä. yksi koneeton kupla, olishan tuosta vielä vara-osia saanut...
  ja sitten yksi vanha hiace, ruostetta kaikkialla...
  muutamat kuvat taas tuolla..
  http://photobucket.com/albums/y122/kuva2/Romut05/
   
 17. Super bee

  Super bee 1st gear

  Näitä romiskuvia on aina mielenkiintoista katsella. Lisää vain, muualtakin päin suomesta. Tuntu kyllä pahalta katsoa tuota kuplaa :cry:

  Onko kenelläkään kuvia varkauden romiksilta? Minun muistaakseni varkaudessa on ollut kaksi romista. Toinen varkauden portin kohdalla ja toinen vähän siitä eteenpäin. Kumpaakaan ei taida enää olla.

  Toinen romiksista taisi olla "savon keskuspurkaamo" niminen. Pelastiko joku oranssin kuplan joka oli siellä vielä 90-luvun alkupuolella tai 90-luvun puolessa välissä? Vai menikö se paaliin?
   
 18. met59

  met59 Gearhead

  pohjanmaalla yhdessä tallissa makaa 50 luvun avo mersu, 20 luvun avo chrysler, popeda,60 luvun jagge, vanha traktori ja talbot... :eek:
   
 19. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  tännehän on siunaantunut monenmoista corollanraatoa metsästä.

  joku muukin ollut varmaan samoissa asemissa kainuun prikaatilla kuin minä.
  siellä ampumaradan lähistöllä metsässä oli joku paikka jossa oli auton raatoja isot kasat. ei mitään erikoista tosin. jotai deeäksää ja fiiattia,volvoa ja joku ~90 opel dieselkoneella.

  teki mieli jyrätä bankulla ylite mutta ois varmaa tullut poistumiskieltoa jos joku fiatin raato olisi raahautunut peräkärryn ja bankun välissä kassulle.
   
 20. Lerssinen

  Lerssinen Gearhead

Kerro tästä muillekin!