Suomen automaattikorjaamot...

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja janiluo, 21.2.2005.

 1. Ck

  Ck Gearhead

  Täältä myös ääni Wiikille, monet laatikot korjannut lupaamassaan ajassa ja ne ovat myös toimineet. 8)
   
 2. fury76

  fury76 1st gear

  nätkini porissa on hyvä
   
 3. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear


  Tuskinpa vaan. kokemuksen kautta Olen kyllä vaihtanut Xreen-X:lle. Hinnat ei Hartolassa ole pahoja mutta kun laatu ei vastaa edes sitä vähäistä hintaa...
   
 4. vesku383

  vesku383 Gearhead

  Vittuiluahan tästäkin varmaan tulee, mutta itte meinasin ens viikolla 727:an levittää(kasauksesta en tiiä :wink: ), En oo koskaan aut.lootalle tehny muuta kun suodattimen vaihdon mutt meinasin koittaa perehtyä asiaan! Ja jos ei sitte pelaa ni ehkä kiikutan johonkin "korjaamoon"!
  Moni on sanonu että älä rupee itte puuttuu, mut mitä sitte jos omat kädet paskaan lyön :p
   
 5. Sivonen

  Sivonen 1st gear

  Yksi kaveri teki saman homman joskus... Ei ihan ensimmäisellä kasauksella lähtenyt toimimaan, mutta pienellä harjoittelulla alkoi lootan korjailukin onnistua.
   
 6. ruostekasa

  ruostekasa 1st gear

  Ääni Timo Suojaselle. Pohjanmaalla ja tarkemmin Kitinojalla (Ylistaron ja Seinäjoen välimaastossa) Vahvisti mulle laatikon remontin yhteydessä, asensi shift kitin ja loota toimii ku unelma.
   
 7. AteV8

  AteV8 3rd gear

  Ollaan samalla viivalla! 8) Jos et usko ni kato vaikka topic "904 ja kick down jumissa???" niin tiedät että en tiedä mitään. :poff: Ei vaa, siis jos ei rahat (tai ylpeys) riitä korjauttamiseen, tai jos muuten vaan kiinnostaa tomaatin sisältö, niin kannattaa varmaan seurata ensin kuinka minä tuhoan hyvän laatikon korjaamalla sen pilalle. :poff:
   
 8. tomperi

  tomperi Gearhead

  no niin ny olis sit itelläkin 400:sen askin kunnostus edessä,jotta semmoista vaan että onko kukaan teettäny lodjua us motorssissa kiskossa veikolla?ja oisko kellää tietoa/kuulohavaintoja kummoista tulee?
   
 9. Bätmobiili

  Bätmobiili 1st gear

  Wiikin Pekalle vein perjantaina laatikon laittoon ja kuten tossa jo joku mainitsi Pekan nykyisestä firmasta niin -> http://www.espautotrans.fi/ Sivut ei ole auennut vielä, mutta yhteystiedot löytyy tuolta.

  Kavereilta sain hyviä kokemuksia Pekan tekemistä laatikoista niin nyt on oma siellä. Hintataso on harrastajaystävällinen ja kaupanpäälle saa vinkkejä ja suosituksia mitä laatikosta kannattaa vaihtaa jos haluaa hyvän :)
   
 10. cuda69

  cuda69 Gearhead

  wiikin pekka on hoitanut ainakin meidän firman laatikkohommat tosi hyvin,ja eilen tilasin 727 .kan osat ja mittatilausturbiinin pekalta.Tuntui tietävän mitä kannattaa ostaa.No ens viikolla nähdään rupeaako cuda taas piirtään mustaa asfalttiin.Juttelin kerran koskisen kanssa laatikkoremonteista ja kari sanoi että laatikko toimii jos siihen annetaan lupa laittaa kaikki tarvittavat osat uusia eikä tarvi kasata vanhoilla paskoilla osilla.Meidän talliporukasta kaksi on teettänyt 727:kat koskisella ja hyvin pelaa isolohkon perässä.
   
 11. lehmabiili

  lehmabiili 1st gear

  Koskisella Hartolassa käytetty paljon laatikoita korjattavana ja hyvin on pelannut. Tosin laatikot ollut 95 ja uudemmista autoista ja suurin osa etuvetoisia, mutta tokkopa nuo ainakaan helpompia on ollut tehdä kun joku vanha th.
   
 12. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  +1

  Samat hommat teki mullekin C4:een, ensi kerrallakin uskallan kyllä kiikuttaa lootan samalle miehelle.
   
 13. 340cid

  340cid Gearhead

  Noiden nimien kanssa saa olla tarkkana, kun on "saman oloisia nimiä". Esim. Car Matic, Kylmälä (kirkkonummi)...sutta ja sekundaa :soosoo: takavalotakuulla :mad:
   

Kerro tästä muillekin!