Suomen "rumin" raggariauto

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja tarum, 26.3.2010.

 1. pulkka on vitun pakollinen talvivaruste, ei sitä tiiä jos sattuu tartteen. :rotfl: kun epäilisin että se helvetin hieno ja käytännöllinen hurjapäät henkinen striitskuuppi (edellisellä sivulla siintä kuva) ei loista mahtavuudellaan näin talvella, kun on konehuoneessa pari kuutioo lunta. :poff:
   
 2. hevimies

  hevimies 3rd gear

  kattelin tuossa sellasta linttafarkkua missä oli konepellissä jenkkimallisn postiloota ilmanottona. :D se oli kyl komio viritelmä.
   
 3. Kaveril on skuuppina halki leikattu peltinen suolakurkkupurnukka. :rotfl:
  Mut valitettavast me ollaa jo edellä. Pikoos sallitut shelby raidat ja vimosenpäälletärkee elokuvaskuuppi. :wc:
  [​IMG]

  Ja kyllä :pinup: tykkää.

  Mut täytyy kyl myöntää, et jos jonkunnäkösist ilmanottopömpeleist on puhe niin tää on jo jotaa niin hävyttömän näköst, ku toi o tuallai toho konepeltiin tuutattu. :rotfl:
  [​IMG]
   
 4. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  Nostellaas tätä aihetta pitkästä aikaa. Mitenkäs ihmisten lintat? Tallissa odottamassa lämpösiä kelejä vai vielä ajossa? Itsehän elvytin kavereiden avustuksella Olssiin taas vuoden lisää leimaa. Selvennykseksi vielä, että täälä huutelee aijemmin tuolla Institutionaliiized nimimerkillä kirjotellu. Ja tietty vastaus omaan kysymykseen, edelleen ympärivuoden ajossa käyttöautona. Ulkonäkö vaan hieman muuttunu. :lol:
  [​IMG]
  :wc:
   
 5. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 3rd gear

  No täälläpä nämä museoautot on ajussa. Toi ruiskupannu pelaa ku kello ja sillee, ei kai sen ihmeempiä. Välillä vähän ruuvailtu pikkujuttuja.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 6. Lintzi

  Lintzi 2nd gear

  MURIKKA!Mihis on hukkunu "vimosenpäälle tärkee elokuvaskooppi"??? :D
   
 7. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  Komiaa kateltavaa pikku-kallen ajokki kyllä. 8) Skuuppi sai jonku toimintahäiriön, kun joku ihrapallo oikas itsensä konepellille ja myös osaks skuupin päälle. :poff: Tallessa kyllä ja eiköhän se vielä tulla näkemään. :wink:
   
 8. Herje

  Herje Gearhead

  Komposti
  on vieläkin telakalla. Isolohko on istutettu nokalle, ilmajousia
  rakenneltu eteen ja taakse, sähköt vielä vetämättä, karmista tais lähtee
  pikkusiivu pois yms kivaa... Eiköhän tuo taas kesällä pörräile pitkin
  kyliä
   
 9. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Lohjalla, käyttöauton virkaa toimittaa toi meijän potkittu ja hakattu keltanen aspen kutosella. Eipä näy täällä meilläpäin juurikaan tän tyylisiä, lisää kaivattais, noitten rahalla tehtyjen mustangien ja chevellejen ohelle.

  [​IMG]
   
 10. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  ^Ei niitä potkittuja ja hakattuja varmaan kukaan kaipaa, tehkääs sellaanen hassu kisa kuka on kovin jätkä ja oikaisee noi itte aiheutetut klommot?

  Ikuinen kysymys ja tappelun aihe, mut miun ja monen muun mielestä linttaa ei tehdä vaan se muotoutuu sellaiseksi ajan eli ajamisen saatossa kun näkee tietä ja elämää.
   
  1purehell tykkää tästä.
 11. Herje

  Herje Gearhead

  Aamen. Ja en jaksa oikoa pikkuruttua mikä tuli kun caprice siihen pihassa hipas.
   
 12. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  meilläki katto ja konepelti ottanu kipeetä ku pitäny istua/kävellä niin paljo päällä, muuten se on kyllä reisus rähjääntyny. Saanu myöskin Capricen kylkeensä. :eek:
   
 13. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Saihan sen kuvankin tänne, niin siis aspenillakin takan pyöreesti 30tkm ja puolet siitä "laulu" / cruising reissuja. Ite en ainakaa pidä minään arvokkaana autona tota aspenia, ni miksei se sais vähä ruttuja saada ja tulee tulevaisuudessa saamaan niitä lisää... Tampereen swapistaki tuli ruttuja ku oli katolla nii paljo tavaraa meno sekä paluu reissulla, pitihän ne tavarat johonki laittaa ku auto täynnä äijiä.
  Tuskin suomenmaassa tämä se viimene alkuperänen suomikutosauto on.
  Eiköhän näitäki oo jo pussihousut entisöiny ja säästäny parempaa talteen.
   
 14. cb125twin

  cb125twin Gearhead

  lintta-autoilua puolustaa se tosiasia että meikäläisen kädentaidoilla ei mitään pärlaa kyl tehdä. viimeistään rahapussi alkaa valittamaan jos liian hienoa yrittää.
  saas nähdä millainen tuosta pobedasta tulee. ei se kovin hääviltä näytä.
   
 15. HCkivi&pyöritys

  HCkivi&pyöritys 1st gear

  Niin totta!Ja täysin samaa mieltä.Vähän sama asia kuin rastat,niitä ei oteta vaan ne kasvatetaan!!
   
 16. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  Kaveri pyys laittamaa sen "rakkarivolvost" kuvaa. Eli laitetaas sitte.
  [​IMG]
  :rotfl:
   
  buick 86 tykkää tästä.
 17. Liekki

  Liekki 3rd gear

  Nostetaas jälleen tätä hienoa topicia. Mites lintat jakselee? :D

  Oman Oldsin käytin eilen leimalla ja nyt ei sitten muutaku kovaa ajoa. Jarruputkijumppaa ja iskarien vaihtoa oli keväällä ohjelmassa. Viime kesä meni haukotellessa ja lintta oli räjäytettynä pitkin hallia ja pihamaita. :odroll:

  Kesällä olis tarkotus vaihtaa parempi kone pellin alle ja jospa ne tuplaputketkin sais vihdoin laitettua. Tällä hetkellä on paikallaan vakioputki niin onhan tuo pikkusen turhan hiljainen tollaseksi tunkioksi. :rotfl:

  Stance on pikkusen muuttunu viime kerrasta kun nyt on persaus taivaalla. Voipi olla että tipahtaa takas linttakorkeudelle tässä joku päivä. :D

  Puskureista piti rapsutella mustat maalit pois ku onhan se sillä tavalla että jenkkiautossa pitää olla kromipuskurit. Pientä kiveniskemäähän nuissa on mutta rokkenroll.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 18. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  Ajossa edelleen päivittäin. Hain suut maalattu pois ja peltisarjat turattu paikallee. On se näyttävää menoa ku ääntä on niin perkeleest, mut siihe se sitte jääki. :rotfl:
   
 19. zero

  zero 3rd gear

  Herätän vähän tätä, kun löysin juttua tästä autosta. Tåmä kyseinen auto om edelleen hengissä, seisoo säkylässä meidän hallin pihassa ja on ihan leimassa, kaverin omistuksessa. Ollaan se ristitty kirveskustomiksi, kun näyttää ne kittaukset siltä niinku ois kirveellä veistelty :odbiggrin::odbiggrin:
   
  mikkis83 ja Herje tykkäävät tästä.
 20. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  Viime postauksesta tähän ketjuun jo vuosia vierähtäny, eli nostellaas nyt samalla ku päivitetään kuulumisia.

  Pari vuotta sitte tuli kammettua vanha ja väsyny 307 pois keulilta ja läpikäyty 305 tilalle
  [​IMG]

  Samoten tuli tuossa alkusyksystä päivitettyä ulkonäköäkin.

  [​IMG]

  Mites muiden lintan reuhakkeet? :lol:
   
  KajS tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!