Suomen "rumin" raggariauto

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja tarum, 26.3.2010.

 1. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  No perskeles, se siis piti paikkansa. Aika tuuria muuten. Kaverini kertoi olleensa joskus aikoinaan silloisen tyttöystävänsä kanssa hänen sukulaisena häissä (hautajaisissa/syntymäpäivillä?) ja siellä oli joku setä koputtanut tytärtään olkapäälle ja sanonut "sinut muuten tuotiin laitokselta tuolla autolla". En kyllä enää muista oliko hän ollut omistaja vai oliko auto ollut tutun. Tuo rekisterinumero on aika helppo muistaa. Hienoa jokatapauksessa että auto on vielä tien päällä.

  Muuten, siihen mattamustaan väriin oli suurimpana syynä yhdistelmä nuoren kuljettajan kokemattomuutta, syysliukkaat ja se lukkoperä, oli kuulemma tullut hieman peltivaurioita.
   
 2. hla

  hla Gearhead

  Eräs AYL-60 täyttäis noi kriteerit historiansa puolesta, mutta ei välttämättä ulkonäön vaikka se mattamusta taitaa nykyään ollakkin...
   
 3. viliz

  viliz 3rd gear

  Projekti vaiheessa vielä ! :rotfl: :rotfl:


  [​IMG]
   
 4. puavo the baboon

  puavo the baboon 3rd gear

  mulle tuo kosla tuli -00 vapun tienoota tuolla tekniikalla haalistunu metallin sin,valkea katto sekä mangelssit! herkkuina löyty viel ohjaus sekä jarrutehostin! :D ensi maalasin liekit keulaan ja sitte yx kusipää juos liikenne valoessa katolle ni pakkelit irtos ja mulkulta rahat poes,ensi tietysti paenittiin! :poff: sitte piti saada 8-kone möykkää ni ähräsin manuaalin kaveris olssin 307:n suorilla rst-putkilla ja mummot tykkäs! :rotfl: seuraavana talvena pikku simassa soppasin ja kumi ankka keulaan! :rotfl: tommone se oli multa lähtiessään -02 mitä herjen kansiossa yhes kuvas,seuraava om.teki bowtie ikkunan,kadonneen etupuskurin teki c-kadetin puskurista,fixas maskia ja maalas ihme luumun värises sekä laetto camaron 350+350 paketin.. :odroll: nykyää(tuas) mulla on tuo 67 stw belair 8) joka löytyy buick55 lintta miitinki 09 kansiosta,oesin vetäny linkin tae laettanu kuvan jos oesin osannu.. :oops:
   
 5. puavo the baboon

  puavo the baboon 3rd gear

  tuliko pelti vauriot vänkärin puolen takakylkeen ja takaoveen? :eek: juolahti vaan mieleen ku ol meleko topakasti pakkelia.. :odroll: joku ol sitte maalannu sen matiaesen piäle metallin sinisen joka hilseili irti..
   
 6. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Enpä kyllä muista, ei vielä silloin tunnettu kauhean hývin. Mutta sen muistan että se oli johonkin tolppaan kolahtanut aika ravakasti. Nuo tehostimet muuten varmaan lisäävät erikoisuusastetta, aika yllättävät optiot ovat johtajat ruksanneet.

  Ihan sivukommenttina sanottakoon että jututin erästä paikallista kaveria jolla on -66 Caprice 396:lla, on kuulemma tullut uutena Ruotsiin. Eipä siinä mitään mutta hän tunsi jonkun jolla on -66 Chevy (Biscayne?) 2d Sedan, myös isolohkolla ja jopa manuaalilla ja sekin oli tuotu tänne uutena. Että kyllä niitä isolohkolla tuotiin useita.
   
 7. rkr

  rkr 3rd gear

  Ihmettelinkin jo että koska saadaan tuosta kuva. Sitä madallusta en koskaan ymmärtänyt mutta mää oonkin vanha. Siisti pirssi oli kumminkin kun aikanaan sen näin, ja nimenomaan potkukelkka + pappatuntsa katolla.
   
 8. raggar

  raggar 3rd gear

 9. sectoid

  sectoid Gearhead

  Eivät ole minusta rumia, vaan tyylikkäitä menopelejä. Jos autojen omistajat eivät halua autojensa olevan täällä näkyvissä niin kertokaa vaan niin otan pois. :)
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 10. puavo the baboon

  puavo the baboon 3rd gear

  joo just tämä herkku pala! :rotfl: papereis lukee 396 mut alun perin kutone,nyt 305 ja ens kesänä 350 tbi.. :odroll: pari kertaa västeråsissakin käytiin joskus muinoin ja nuo (törkeet)liekit synty viime talvena kun ensi tallista löyty 0,7suomi pullo,bilteman kynä ruisku ja maalia.. :poff: akka ol käyny puolilta öin kahtomas et mitä se puuhaa tallis:liekit keulas,isäntä huojuu iha vitun kännis ja hihittelee et tämmöne tästä sitte tuli! :poff:
   
 11. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Höh, nuo edelliset on hienoja! Saa taatusti hymyn katsojien kasvoille.

  Ne kaikkein rumimmat... Näitä riittää: :poff:
  [​IMG]
   
 12. rane58

  rane58 Gearhead

  -No, KYLLÄ! :rotfl: -Sisältä erittäin tyylikäs, aiheeseen liittyvä teema... :poff:
  Viime kesänä Mercurymanin kruisingeissä raputeltiin nimet takapaksin kanteen (omistajan suostumuksella)! 8)
   
 13. rottaroope

  rottaroope 1st gear

 14. risuparta71

  risuparta71 1st gear

  Täysyn höpö-juttua. Tuo on erittäin komea Suomi-kuztom...
   
 15. tinareki

  tinareki Gearhead

   
 16. Vuokralainen

  Vuokralainen Gearhead

  Ja taas täällä kiusataan...

  Tulee traumoja ihmiselle ku muistelee aikaa ihanaa...
   
 17. sectoid

  sectoid Gearhead

  Ei hajuakaan mistä on kotoisin. Tosimiesten ruhonsiirrin kuitenkin. Perkele kun en omista noin komeaa menopeliä itse. Tampereen Hot Rod rock show 2009 oli kuitenkin tapahtuma missä vaunun kuvasin.
   
 18. B 50

  B 50 3rd gear

  ^Hämeenlinnasta.
   
 19. tinareki

  tinareki Gearhead

  Onko tietoa, millä tekniikalla? Alunperin lättäpää kuutonen ja manuaali kolmevaihteinen turpiinikytkimellä.
   
 20. Tweety-81

  Tweety-81 3rd gear

  Eiköhän tossa Sotossa liene Chevyä pellin alla...
   

Kerro tästä muillekin!