Super Winch X3 omistajat!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja ford59, 16.2.2008.

  1. ford59

    ford59 1st gear

    Tarvittaisiin ohjekirjan kopio varaosa räjäytyskuvasta kyseiseen aparaattiin. Varaosia kaivataan, mutta suomen dealereilta ei löydy varaosa kirjoja tähän malliin.
     
  2. 454SS

    454SS 3rd gear

    Offivaruste hommas miun X9 vaihteiston päädyn vaikka kyseinen malli ei ole kuulemma kuulunut vuosiin Suomeen tuotaviin malleihin. Jotenkin sähköpostilla kyselivät osan saatavuutta Englannista. En tiedä ootko jo kysynyt tuolta, mutta tossa vielä linkki:

    http://www.offivaruste.com/
     
  3. ford59

    ford59 1st gear

    Vuosi, tai pari sitten kyselin sieltä. Mutta koska varaosakirjoja tai mukana tullut manualia ei kyseiseen malliin täällä ole, eivät pysty auttamaan. Lupasivat tilata osan, jos saan varaosanumeron jostain selville. Täytynee varmaan koettaa lähestyä itse vinssitehdasta amerikkoihin, josko sieltä saisi numeron.
     
  4. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

Kerro tästä muillekin!