Surullinen katsastus...taas.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tha022, 8.8.2005.

  1. rahikainen2

    rahikainen2 2nd gear

    Menin konttorille, jotta muutoskatsastaisin rouvan landcruiserin 2-hlö pakuksi. Kun ei niitä penkkejä tarvita kuitenkaan. Yllätys olikin melkoinen kun kävi ilmi, että auton täyttäessä autoverolain pykälän 8 (tai jotain vastaavaa) pakettiauton vaatimukset et saa siihen niitä penkkejä enää takaisin, ellet maksa pakun ja henkilöauton autoverosta tulevaa erotusta!!! Siis monta tuhatta euroa. :mad:

    Ja meidän autosta on maksettu ihan täysi vero kun se on maahantuotu..

    Eihän tässä muuta kuin se, että vähän korpeaa tuo kahteenkertaan verotus jos ne penkit sinne takaisin haluaa. Konttorin setäkin sanoi, että jonkun pitäisi viedä tämä asia eteenpäin. Mielivaltaista. :wc:
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    mitä :eek: eikait sitä uudestaan joudu maksamaan?? millonkas se noin on muuttunut???
     
  3. rahikainen2

    rahikainen2 2nd gear

    Oli tullut kesällä ohjeistus. Trafilta tietenkin. Uskomattomalta kyllä tuntuu.

    Konttoriin kyllä luotan. Kuopiossa sijaitsee ja siellä on näitä harrastushenkisiä ukkeleita röissä.

    Se jäi kysymättä, että kait tämä nyt takautuvasti koskee jo aikaisemmin muutettuja :rotfl: :rotfl:
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    eli siis sitä joutuu maksamaan, että saa auton arvoa alemmas? ja maksamaan vielä enempi jos haluat arvon takas??? vaikka en tietä onko paku/henkilö autoilla enään niin paljon eroa....
     
  5. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    on se perkele kun suomen laki nimenomaan kieltää kaksois verotuksen, ja näin kuitenkin!!! aivan sama perintöveron kanssa!!!
     
  6. rahikainen2

    rahikainen2 2nd gear

    On tuossa vuosimaksuja vajaata tonni henkilöautona ja pakuna sen vajaat 500€. Aattelin kyllä ruuvata jakkarat takasin. En siis muuttanut vielä.
     
  7. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    mites? jos ostat uuden auton ja muutat P-autoks niin joutuukohan silloinkin samaan rumbaan vai haetaankohan tässä että saman ihmisen pitää maksaa ne verot?
     
  8. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    mietin jälleen myynti hintaa? eikö ennen muinoin ainakin capricet ja vanit ollu kalliimpia pehmeillä penkeillä?
     
  9. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    käyttistä kävin leimaa e39 528 bemu, muuten kaikki ok mutta inssin mielestä ohj.tehostin ei tehostanu tarpeeksi tyhjäkäynnillä!mitä helvettii! onko toi nyt edes hylkäämis peruste,eihän kaikissa autoissa ole koko tehostinta,olikohan isnssillä huono päivä,naurettava syy.
     
  10. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Juu eihän sen väliä ole ettei ohjaus toimi....tosi naurettavaa :rotfl: :rotfl:
     
  11. SauliK

    SauliK Gearhead

    kyllähän niiden pitää toimia. mitä jos vaikka valot ei toimis tyhjäkäynnillä, mitäpä se ajamista haittaa
     
  12. Porsas

    Porsas 3rd gear

    hmm, no valot on kyllä hieman eri asia kuin ohjaustehostin ? valot hyvät olla esimerkiksi yöllä, mutta tehostin on vain mukavuusvaruste (ajelin 59 Cadillacillakin kesän ilman tehostajaa ilman ongelmia, eikä katsastusmies puuttunut asiaan)
     
  13. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No tavallaan surullinen, kun eihän se hiluxi läpi mennyt.
    Olihan siellä ihan aiheesta, ruostevauriot. Tosin vikalistassa on merkitty ruostevauriot rungossa vaan ei ne rungossa ole, kun lavan pohjassa. Ihan eri asia :)
    Ja pakoputki poikki :eek: kotoa lähtiessä se oli kyllä vielä ihan ehjä, nyt se on lavalla.
    Yhdestä viasta olen eri mieltä, sitä ei ihan varmasti ole mutta loppujen lopuksi sillä ei nyt ole merkitystä tässä yhteydessä.
     
  14. pas2

    pas2 Gearhead

    Laita massaa runkoon pariin kohtaan, korjaa pakari ja leimalle.
     
  15. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No jos nyt kuitenkin ihan peltiä hitsaamalla niihin kohtiin, mihin sitä oikeasti tarvitaan. Onhan tuossa kantavuutta kuitenkin liki 1200kg ja sitä vielä oikeasti käytetään, niin ehkä sen nyt korjaa.

    Pakoputki on ollut viritelmä jo entuudestaan, epämääräisistä mutkista ja jopa liian pienistä (halkaisijaltaan) putkistä kyhätty, joten sekin joutaa kyllä uusia.

    Se viimeinen koski sitten iskarin yläpäiden kiinnitystä ja siitä olen vahvasti eri mieltä tai sitten on iskarivalmistajan kumit heikkoa tavaraa.
     
  16. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    ei omakohtaista mutta, siskon honda hylättiin koska edellinen omistaja laittanut väärän öljysuodattimen ja vuoti, koska tiiviste ei puristunut kasaan. No vaihdoin eilen oikean suodattimen ja tänään tuli hylky tuomio! ei vuoda, mutta saattaa olla että rupee ajaessa vuotamaan!!!! en mainosta mutta paikka oli A-katsastus , hannuksenpelto 14. ESPOO :mad:
     
  17. duster73

    duster73 Gearhead

  18. Porvoonlankku

    Porvoonlankku 3rd gear

    Ei voi muuta sanoa, kuin täh? Kannattaisiko kääntyä konttorin päällikön puoleen vaatimaan oikeutta sillä tuolla opilla pitäisi tulla hylky vaikkapa ehjistä ajovaloista. Saattavat olla piankin pimeänä.
    Saman tason aivopieru tuli pari vuotta sitten Vandaalaisella konttorilla jossa ei niin kovin hyvin Suomea puhuva katsastusmies vaati -91 cherokeehen maahantuojan todistuksen, että vilkkujen merkkivalot saa palaa yht'aikaa molempiin suuntiin vaikka vilkku on vain vas. tai oik. :wc:
     
  19. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    huomenna käännytään. ei kait sitä voi enään hyväksyä jarruja tai muitakaan kun ne voi hajota ajaessa!
     
  20. xp

    xp Gearhead

    caprice305 tarina ei ole totta, vaisto sanoo. Valmistajankilpi tarinassakaan ei ole mitään outoa, omistajaa tietekin pännii. Hanki tarra (tai darra jos pännii) ja elämä hymyilee.

    (editoin eli lisäsin n-kirjaimen sanaan "hanki")
     

Kerro tästä muillekin!