Surullinen katsastus...taas.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tha022, 8.8.2005.

 1. mpower

  mpower Double Gearhead

  Ai, jaijai® sentään ja! Otin nyt pienet tömpsyt kun perjantai on ja silleen mukava olo muutenkin! Sellainen kävi mielessä kun noita Youtuben ja TikTok videoita katsellut, niin noilla kaukoidän neideillä ( = kiina, vietnam jne. ) niin hoikat ja pienet käet! Olisivat varmaan tosi päteviä tollaisiin vetoakselikumihommiin!:)

  Terävillä kynsillä painelisivat saumat liimoineen kohdilleen! Mutta mistäs tänne semmossia!? Niin, ja kyllä jotain muutakin kuin autohommia vois touhuu?:p

  Mikä makuasia kuitenkin on, mutta mun mielestä kaukoidän neidit on tosi siroja, söpöjä ja nättejä!:)

  Kerrottakoon kuitenkin lukijoille, mpowerin juttuja ei ole syytä kovin vakavissaan ottaa, vaan ehkä hieman huumorilla, kun mpower alkoholin vaikutuksen alaisena nyt on!:p
   
 2. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Ammattikoulussa jo ihmettelin tuota ETOVETO rakennetta ja kaikenlaisten vetoakselin suojakumien kanssa pelleilyä:).Ja sen jälkeen ei itsellä ole ollut yhtään ETOVETO autoa yhtä perintö Saabbia lukuunottamatta.Eikä tule:D.Tosin Saab 900 on vm. -90 ja ensimmäisen vetoakselin suojakumin jouduin siihen vaihtamaan vuonna 2016.Ajettu vasta 400 000 km.
   
  musta pässi tykkää tästä.
 3. kuula

  kuula Gearhead

  ^ Sinä ku et oo muutenkaa ollu niitä kumimiehiä.:)
   
  isalmela tykkää tästä.
 4. mpower

  mpower Double Gearhead

  Voitaneenko siis perustellusti olettaa lapsia monia nyt olevan!?:)
   
  Muokattu: 1.7.2023
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Minäkin sitä amish-koulussa jo ihmettelin kun alko ne loputkin valmistajat siirtyä etuvetorakenteeseen. Opettaja suappimiehenä sano että vahva ja luotettava ratkaisu se on. Sanoin sille että kun rekat ja formulat siihen siirtyy ni sitten uskon. Tosin on niitä etuvetoja pari taloudessa nytkin ja itelläkin semmosia ollu, vaikken niistä pidä. Pahimmillaan tytön autossa kesti uuvet suojakumit reilun kuukauden. Tai suojamuovit lähinnä kun kovat paskat ne oli. Etuvedon käytöskin liukkaalla on minulle epäjohdonmukainen. Oma arvioni on että halvempi ja kompaktimpi rakenne koko autossa on pistänyt valmistajat siirtymään siihen ratkaisuun aikoinaan ja se tuotannon kuluissa säästäminen on huono peruste kuluttajille ilmoittaa. Turvallisuus kuulostaa paremmalta ja mediaseksikkäältä joten siihen päädyttiin, ma luulen.
   
  viikinki75, maverick999 ja faikku66 tykkäävät tästä.
 6. mpower

  mpower Double Gearhead

  Nyt on vetoakselin kumi vaihdettu! Valitettavasti en nyt saanut sirokätistä Kiinan,Korean tai Vietnamin neitiä apuriksi!:) Ite touhusin. Aloitin hommat jo aamulla kun kohtalaisen viileetä.:cool:

  Hissukseen siinä alkuun tupakin polttelin ja suunnittelin! Eikös se niin oo, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!? Ei se niin paha sitten ollutkaan loppujen lopuksi. Pikkasen ahdasta kyllä,joo!

  Ja niiden vanhojen siteiden purkaminen tai poikkaisu hankalaa!
  Mutta puukkoa, piikkiä ja kovametalliviila porakoneeseen, niin niillä onnistui! Pikkasen sormet tuli pikaliimaan kyllä, mutta suoritin kuivuneen liiman poisto sormista santapaperilla.

  Elikkäs semmonen sormenpäiden kuorintahoito!:D
  Jos toi nyt kestää, niin semmosen noin 470 euroa säästi!;)
   
  Muokattu: 12.7.2023
 7. Ai et saanut apua. Ehkä sulla on väärän merkkinen auto tai sitten vääränlainen asentajamaku..

  [​IMG]
   
  Kalja imuri, C4vettester ja mpower tykkäävät tästä.
 8. LehtinenA

  LehtinenA 2nd gear

  Toivottavasti eivät naarmuttaneet korkokengillä puskuria perkele!
   
  juko7 tykkää tästä.
 9. C4vettester

  C4vettester 2nd gear Bannattu

  Aiheeseen liittyen kysymys: eiväthän nämä kaksi ole asentajia vaan katsastusinsinöörejä, joten onko tietoa missä konttorilla he työskentelevät?
   
  mpower tykkää tästä.
 10. mpower

  mpower Double Gearhead

  Mittään tietoo ei oo ja onhan tää hupijuttu kuitenkin!:)
   
 11. sleepercooler

  sleepercooler Gearhead

  Eipä tullut leimaa tänään, konttorilla hävis sopivasti lataus ja kun Katsuri laitto valot päälle, niin ajovalojen langat vaan hehku ja käry nousi kaijutinritilästä, ja mitsku näytti nollaa:(

  Ja olihan hantin puolen iskari kaput..
   
 12. mpower

  mpower Double Gearhead

  Konttorista tietoo ei oo!? Aijai jai sentään ja®, olisi kiva vaihtaa heidän kanssaan mielipiteitä katsastuksen hylkäämisperusteista!:p Olis kiva kun neidit katsastais, koputtelis korin ympäriinsä, nivelet ja kaikki herkut jarruineen, iskareineen päivineen tutkisi!

  Mää silmät tapittaen olisin!
  Aiheeseen liittyvä biisi nyt paikallaan on kyllä, juu!:)


  EDIT! Useimmista katsastuksista poiketen, ois kivaa kun jotain vikaa löytäisivät, niin pääsis seuraamaan jälkitarkastusta ihania isotissisiä katsastusleidejä zoomaillen!:p
   
  Muokattu: 14.7.2023
  C4vettester tykkää tästä.
 13. C4vettester

  C4vettester 2nd gear Bannattu

  Tässä maailmanajassa tuollaiset musiikkivideolla esitetyt "tutustumismovet" kauniimman sukupuolen edustajan suuntaan poikisivat Prisman kalatiskin miespuoliselle myyjälle välittömät potkut töistä. Sen jälkeen häntä odottaisi rikosepäily ja syytteet seksuaalisesta ahdistelusta.

  Nainen taasen traumatisoituisi pysyvästi siitä, että juuri hänestä voi tässä maailmassa olla joku miespuolinen kiinnostunut. Ihan kauheaa jo pelkkänä ajatuksena, joten korvauksiahan siitä on hänelle maksettava. Ja paljon, eli tietenkin tuon miespuolisen "tutustumismoven" tehneen pankkitiliä on rokotettava.

  Lopuksi myyjä ristiinnaulittaisiin some-palstoilla (luonnollisesti jo ennen oikeudenkäyntiä) eikä hän tulisi enää koskaan työskentelemään kaupan alalla. Tai välttämättä enää missään muuallakaan. Ja tämä kaikki tietenkin myös riippumatta siitä tapahtuiko alunperin edes rikosta vai ei tai kuinka vakava rikos lopulta oli kaikkien eri rikosten loputtomassa skaalassa ja vakavuusasteissa.

  Ja sitten ihmetellään kun Suomessa on niin paljon lapsettomia sinkkuja ja kun ensisynnyttäjien keski-ikä alkaa olla yli 30-vuoden. No eihän se mikään ihme ole kun miehen ja naisen "pariutumisriitti" on valtion määrittämän tiukkaakin tiukemman kontrollin alla. Sitä on Suomeen saatu mitä ollaan tilattu.
   
  Muokattu: 14.7.2023
 14. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Tossa videossa ärsytti koko ajan se, että toi muija ei sovi tohon biisiin!
  Huono video. Ja kuvattu joskus "lähiaikoina". Biisi on kuitenkin 1973.

  Ihan normi muija, joita näkee joka päivä vaikka kuinka paljon. Jos et usko, niin mene johonkin isoon kauppakeskukseen pyörimään, niin tunnissa näet useita parempia.

  Tällä tarkoitan sitä, että biisissä puhutaan jostain todella upeasta, jota ei voi sivuuttaa.
   
 15. teddy99

  teddy99 Double Gearhead

  KaakkoisAasian tutkimusmatkailijana olen havannoinut, että paikallisilla autopajoilla tosiaan on joskus sirokätisiä naispuolisia asentajia. Rakennusalalla näkee hyvinkin usein naisia kantamassa betoniämpäreitä tai sahaamassa lautoja. Eivätkä nämä työntekijät tosiaan ole kotimaisessa McDonalds mitoissa.

  Suomalaisesta korjaamopalveluiden kustannustasosta sanottakoon, että tulee paljon halvemmaksi teettää kaikki auton huoltotyöt merkkiliikkeessä, kuin maahantuoda oma sirokätinen asentaja. Monelle Suomalaismiehelle oma sirokätinen asentaja on tullut maksamaan autot ja omakotitalon, eikä aasianneitiä ole välttämättä sen jälkeen edes näkynyt...

  Menee taas ihan offtopic, mutta ei ole ollut lähemmäs 20 vuoteen surullista katsastuskokemusta. En sitten voi kertoa niitäkään juttuja. Sori.
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 16. mpower

  mpower Double Gearhead

  Mitään siroja leidejä en maahantuontia ajatellen satunnaiseen vetoakselin suojakumiremonttiin sinänsä harkinnut! Jossain määrin humoristisesti kirjoitin!:)

  Mutta on mukavaa , kun keskustelua herätti! Ja sanottakoon se, en ole rasisti vaan silleen ehkäpä asiallisesti suhtaudun maahan muuttoon!

  Siis silleen, jos duunia tai vaikka tykkäävä mies on ,niin asia ihan jees!:)

  Omakohtaisista kokemuksista sanoisin, mää Inkoosta oon mustikoita hakenut . Nainen varmaan poiminut!! Ahkera thaileidi! Ja sanoisin , he ovat ihan oikeesti ahkeria!:)

  Omasta mielestä tuli sellainen juttu mieleen., heillä yhteinen muksu, olivat onnellisia mustikoita hakiessani, nainen piti lasta sylissään ja molemmat näyttivät toisista tykkäävän!

  Sellaisen kuvitelman sain!:)
   
 17. mpower

  mpower Double Gearhead

  Voitaneenko kommentistasi siis päätellä, melkoisen ronkeli on viikinki 75? Mää tollasen biisin laitoin kun en muuta keksinyt tlanteeseen sopivaa? Laittakee mukavii biisei tisseihin liittyen, niin, mukavaa ois!:)

  Ja onhan pebabiisitkin kivoja! Laittakee semmossiakin!:p
   
  Muokattu: 16.7.2023
  viikinki75 tykkää tästä.
 18. mjm2

  mjm2 3rd gear

  https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/c4ee6d4a-cd90-48c5-9f0e-bb67f074fe35

  Kun lahon Corollan helmoja hieman koputtelee, niin itkuhan siitä tuli.

  Kuvan perusteella voi jo sanoa että näyttää olevan 2002-2008 -mallin Corolla, jossa tuo helman takapää lahoaa sisältä ulospäin, ja näyttää että tuotakin on jo moneen kertaan massattu ja paikattu.

  Ja myynyt "romuna" eteenpäin, kun ei ole mahdollisuutta korjata noin isoja "lommoja" :rotfl::poff::wc::wc:

  Täytyy olla lehdessä jutut vähissä, kun tuollaisesta on kehdattu edes kirjoittaa.
   
  leksa, Arkkumies ja Turbiini tykkäävät tästä.
 19. Larry

  Larry Double Gearhead

  Täällä Jyväskylän suunnalla on jollain ollut hieman haikeat fiilikset katsastusreissun jälkeen.
  Juttu on maksumuurin takana, mutta kyllä tuosta jotain käsitystä saanee:
  https://www.ksml.fi/paikalliset/6297053

  [​IMG]
   
  juko7 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!