SYLINTERIMITTA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja kartaainx, 23.1.2010.

  1. kartaainx

    kartaainx 1st gear

    Onko kellään kokemuksia Toraforss.com myymästä sylinterimitasta (Reikäkellosta 50-150). Hinnaltaan olis aika edullinen, mutta tekeekö sillä mitään. Onko joku ostanut ja miten on toiminut. Tulis lähinnä korjaus/ remontti sorvi hommiin, eli ei nyt ihan jokapäiväiseen käyttöön, mutta silti pitäis suht. tarkasti saada mitattua. Jos on kokemuksii ni kertokaa.
    Tai jos on tietoo mistä kannattais hankkia suht. laadukas reikäkello ni kertokaa.
     
  2. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Kyllähän tuo ihan kohtalaiselta näyttää. Juuri tuosta mallista ei kokemuksia
    mutta kyllä tuolla pytyt mittailee.
    Tuon tyyppisessä mitassa tarvii olla myös sopiva kaarimikro tai mittarengas johon se kello kalibroidaan.
    Tuolla toraforssissa on myös sellainen 2-piste tikkumitta tuote numero:64698.
    Millä voip kans tehä sisämittauksia mä valitsisin tuon mallin.
    Ja mitta ja muuta koneistus ryönää on myös tallinan merekeskuksessa.
    Ja samalla reissulla voi hankkia leikkuunesteetkin.
    :D
     
  3. Mopar

    Mopar Gearhead

    Mulla on tollanen työkalukaupasta ostettu ja näyttää ihan samanlaiselta, makso vaan muistaaksini hiukan enemmän. Vaatii tosiaan myäs mikron mitan asetukseen, mutta tosi kätevä sylinterimäsen mittaukseen, sen kun pyörittelee ja kattoo kellosta heiton.
     
  4. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Kyllä uskon että nuo halvatkin sarjat ihan hyvin harrastekäytössä toimii. Jotkut kiinalaiset kellot meinaa takerrella mut ne saa korjattua siten että vetää vaikka kuminauhan sen kellon tapin yli niin että viisarille saa enemmän palautusvoimaa. Ja saahan noita kelloja uusia jos siltä tuntuu, niissä on kaikissa samankokoinen kaula niin että sopii tuohonkin varteen.

    Mikrometri on lisäks melkeen pakollinen, mittarenkaalla kun ei saa sitä kelloa kuin yhteen mittaan. Ja kun mikrometriä ostaa niin siinä pitää olla mukana mittapala jolla se mikro taas kalibroidaan. 8)
     

Kerro tästä muillekin!