taas palaa jonkun talli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 843, 21.4.2009.

 1. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

 2. litres

  litres Gearhead

 3. jenkula

  jenkula Gearhead

  Tällä viikolla sähköverkkovika rikkoi meillä vikavirtasuojan,oli kärähtänyt.Jännite seilas ylös-alas n.10min ajan ennekuin huomasivat vian yhtiössä.Soitin vikapalveluun ja sanoivat kaiken olevan OK,no eipä ollut.Eli esim.sähköpalokin on mahdollista.
   
 4. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Mitä se muuten tekee jos yksi vaihe tipahtaa pois tai tulee nollavika?

  Vesipumppu ei ainakaan kestäny, kun sähköyhtiöltä hukku vaihe ja tietysti se mihin valot oli kytketty niin ei ajoissa huomannu
   
 5. jenkula

  jenkula Gearhead

  Noh,ensinkään en ole sähköalan taitaja.Tämä kaikki mutua.Mutta onko niin että vikavirtasuoja ei laukea jos jännite liian alhainen?Ihmettelin kun jääkaappi kävi oudosti ja lämpöpumppu näytti ihmeellistä tekstiä.Valot oli aluksi yli kirkkaat mutta enimmäkseen todella himmeät.Noh,sitten alkoi haista palaneen hajua sulaketaulusta ja vikavirtasuoja mekaanisesti kärähtänyt,ei siis liiku enää mihinkään(jäi onneksi off-asentoon)

  Nyt jännätään korvaako sähkölaitos tätä.Onneksi naapureilla oli sama vika,eli todistajia on.
   
 6. jenkula

  jenkula Gearhead

  Niin ja sähköt pelaa nyt suurimmaksi osaksi,mutta tuon yhden ryhmän vikavirta kärähti.
   
 7. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Muokattu: 2.8.2017
 8. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Tais vaihe tippua pelistä pois, oireet viittaavat siihen.
   
 9. xarper

  xarper Gearhead

  Musta tuntuu että noista löytyy iham yhtä paljon rävellyksiä kun ihmiset mitkö ei mitään osaa ostaa valmiita autoja ja sit rupee tekee noita virityksiä.
  Tosin en ihnettelis yhtään jos auto ois palanu siitä susipaskasta amppeerimittarista. Omaa tyhmyyttä kyllä sekin jos sitä tulipalovaaraa pitää käytössä.
   
  Ässä. tykkää tästä.
 10. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

 11. Pande_K

  Pande_K Double Gearhead

  Jos tämä kiinteistö Tapanilassa olisi palanut vaikkapa vuosi pari sitten, niin tulen saaliiksi olisi joutunut monta kimppatallia. Käsittääkseni sieltä oli talliporukat joutuneet lähtemään jo keväällä tai alkukesästä, joten ilmeisesti nyt ei syntynyt ajoneuvohistoriallista vahinkoa (vai onko jollakin muuta tietoa?).

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005410971.html
   
 12. niclas

  niclas Gearhead

  On nuo mosan tallit käsittääkseni ollut tyhjänä heinäkuusta alkaen.
   
  Norri tykkää tästä.
 13. palontie

  palontie Double Gearhead

  Kovasti muistoja tosta tallista
   
 14. homer

  homer Double Gearhead

  Piha ainakin on ollut tyhjä muutamaa tohjoksi hakattua pakua lukuunottamatta jo jonkin aikaa. Rakennus kai oli jo purku-uhan alla ja eiköhän tuonnekin ala jossain vaiheessa kerrostaloa nousemaan. Nyt ehkä jo aiottua aikaisemminkin.
   
 15. hapi

  hapi Gearhead

 16. Pande_K

  Pande_K Double Gearhead

  Kouvolan Radanvarrentiellä syttynyt "niin sanottu amerikanrauta" tuleen "kesken normaalin huoltotoimenpiteen", mutta omistajien ripeä toiminta estänyt palomestarin mukaan isommat vahingot ja autostakin kärähti vain moottoritila.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005464243.html
   
 17. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  "pelastetaan vanhat talot" naamakirjapalstalla oli kuva palamaan syttyneestä palovaroittimesta. Omistajan paikallaolo pelasti rakennuksen, varoitin oli musta sulanut muovikikkare. Lähtee kuulemma Tukesille katsottavaksi.

  Suo siellä, vetelä täällä.
   
  rane58 ja Pertti K tykkäävät tästä.
 18. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Toivottavasti tuo Hämeenlinnassa palava autojenkorjaushalli ei ole mikään harrastetalli.
   
 19. miguelo

  miguelo Gearhead

Kerro tästä muillekin!