taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

 1. 1320

  1320 Gearhead

  Toi Streetti-Impalahan oli lehden parasta antia! On se hienoa, kun Full Size Jenkillä painellaan keventämättä 10,5 aikaan. Blower-Isolohko on muutenkin tosi maukas tekniikkacombo.

  Hyvin se kyllä kulkee: http://www.youtube.com/watch?v=vHkJ3aF_TI8

  Muutenkin hyvä lehti. Drag Pack Challenger juttu oli tosi mielenkiintoinen myös, mutta kovasti tykkäsin koko lehdestä.
   
 2. fury poika

  fury poika 3rd gear

  No onhan siin impalas sentään yli tuhat heppaa.
   
 3. impala67

  impala67 Gearhead

  mutta anteeksi vaan mielestäni sen kustomisiipikraisun väriyhdistelmä oli karsea, aivan kamala. mutta hienosti toteutettu enkä ikinä pystyisi itse samaan. jakaa taatusti mielipiteitä joka sinänsä on aina hyvä juttu...
   
 4. Squarebird

  Squarebird 1st gear

  Tarkoittanet -29 A-hoppaa... Olihan siellä pari deuceakin, Kedonperän tauluissa :wink:
   
 5. impala67

  impala67 Gearhead

  uups tietty. siis sitä 29 tudoria meinasin
   
 6. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Oishan nuo Chevellet kiva nähdä burn outeja tekemässä yms. Ja vaikka joidenkin iloksi pellolla mutakylvyssä ..
   
 7. GeeTeeO

  GeeTeeO Gearhead

  Futuragen Fairlane tarina oli kyllä hauskinta mitä on tullut hetkeen luettua. Tuli ihan nuoruus mieleen vaikka olihan se näin kymmenkunta vuotta tuoreempana `80-luvun jälkipuoliskolla aloittaneena se touhu jo silloin kehittyneempää (vai oliko ?!)...

  Impalasta olisi kyllä kiinnostanut tietää koneen koko, ei taida olla ihan 454 enää...
   
 8. janica

  janica 1st gear

  Onks tääl oodee sivul tuollasta tarina topikkii?? Ois kiva lukee enemmänki vastaavia!
  Tietty jos sellasen sais tehtyy nii turhat kommentoinnit pois sieltä et ois pelkkiä stooreja :D

  Ketään innokasta alottamaan.. :odroll:
   
 9. eekoo

  eekoo Gearhead

  joojoku vois aloitaa kertomaan pestystä pelistään :pinup: .
   
 10. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead


  Täältä kans pisteet Rotilon kone vaihtoehdolle ja olipahan kyllä muutenkin tosi tyylikäs peli! 8) Faikkujuttua olen säästellyt nautiskeltavaksi sopivaan hetkeen. Tänään vois olla pikkupienissään nukkumaan mennessä semmonen sopiva paikka sille.
   
 11. Make.S

  Make.S Gearhead

  Hyvä pläjäys, muskelia ja rodia...
   
 12. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Sen Avo-Plymouthin takaboksin rokkikoneen piuhat olisi kyllä voinut laittaa vähän siistimminkin.. No tämä ei liity lehden laatuun mitenkään, mutta pistipähän vaan silmään.
   
 13. shark

  shark 3rd gear

  Joo Kjelle Pooweri on legenda ja omanaikansa Rebeli ja lehti upposi hyvin vaikka olikin hiukka pinnallisempi kuvakirja.Billy S. on pitkänlinjan lehtimies kans mm. Wheelsiin kirjoitti ja tekstitys onnistuu hyvin. Noi alkunumerot herätti ihmettelyä. Layoutti oli peestä.Nyt tää viimenumero ylsi jo ihan eri tasolle.Hakuammuntaa varmaan alussa siis.Nykyään on kilpailu menny siihen että samat tyypit kirjoittaa ja vetää useampia lehtiä ,joka näkyy tietty lopputuloksessa.Kjelle jatkaa ACCS klubilehden tekoa ja se on "kopio" wanhasta Powerista ja yksi parhaista jäsenlehdistä.
   
 14. Futurage

  Futurage Gearhead

  Se mun Fairlanefarmari juttu oli valitettavasti katkaistu...tekstiä oli vielä ehkä sivun verran lisää vuoteen 2013 saakka..olihan sitä jo tossakin mutta tässä on vähän sellainen coitus interruptus -meininki ( = no happy ending) ellei loppuakin saada lehteen.
  Laitoin äsken Veekasin toimitukseen meiliä ja lisäkuvia - toivotaan että saadaan loppuosakin julkisuuteen...tarina ei vielä loppunut !
   
 15. impala67

  impala67 Gearhead

  hieno homma, odotame innolla tarinalle jatkoa.
   
 16. challenger-70

  challenger-70 Gearhead


  Koitin kans tykätä mutta se yläosa oli liikaa.. kokopunaisena tai pienempi määrä kultaa olisi ollut ihan okei.
   
 17. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Jos (ja kun) sitä ei julkaista niin laita ihmeessä tänne.
   
 18. impala67

  impala67 Gearhead

  harmi ei ollu uudessa lehdessä jatkoa elämäntapafoordismiin. hieno on kyllä johnnyn viisysi, oikee meininki. muuten suht peruslehti nyt välillä
   
 19. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Tykkäsin uusimmasta numerosta (2/2014). Sopivasti historiaa ja hienoja autoja esittelyssä. Tästä laadusta olen valmis maksamaan myös seuraavan kestotilaukseni jatkon (87€).

  Muutama mittari joilla itse arvioin lehden laatua:

  1. Asiavirheitä saa olla vain muutama, maksimissaan noin 5kpl/lehti. Esimerkkinä uusimman numeron asiavirhe: A-Fordin vuosimalli ei ole 1932.

  2. Lukijalta voidaan odottaa tiettyä perustasoa tietämyksen suhteen ja tietyn asian toistaminen tai rautalangasta vääntäminen on lukijan aliarvioimista. Esimerkkinä Impalan pakoputken päät, jotka jutussa mainittiin kolme kertaa.

  3. Toleranssini tämän tason lehdessä on kielikukkasten ja ontuvien vertauskuvien sekä suomen kielen väärinkäytön suhteen nolla. Esimerkkinä seuraava lause Kustom Kulture Show:n kuvatekstistä: "Kuvassa ei ole kaikkien leivänkannikoiden äiteeksi kutsuttu sämpylä-Mercury vaan isobroidiksi paistunut sämpylä-Lincoln, jonka marssia käskyttää jne."

  4. Sisältö: Kaikille kaikkea toimii kunhan on tasapuolista. Lehden tarkoituskin on tuoda koko harrastuksen kirjoa esille.

  5. Amerikan/Ruotsin autoesittelyt: Joku juju on oltava. Pitää olla erilainen tai "hienompi" kuin kotimainen auto. Muuten on turha artikkeli.

  Nämä ovat siis omia mielipiteitäni joihin minulla on tilaajana ja lukijana täysi oikeus. :wink:
   
 20. challenger-70

  challenger-70 Gearhead

  marssia käskyttää :D
   

Kerro tästä muillekin!