taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. oolanti

    oolanti Gearhead

    Kattava neljän sivun Gulf Historic Race Cup 2015 -raportti oli jo edellisessä numerossa eli 9/2015, joten sinua ei petetty tänäkään vuonna :wink: Siitä piti jälleen kerran huolen iki-ihana Hannele, kuten aikaisimpina vuosina. Laitappa yhteystietosi yv:nä, niin lähetän sinulle tuon aikaisemman numeron, jotta pääset lukemaan kattavan raportin - me veekasilaiset kun diggaamme näitä historic-kilpureitakin. Makoisaa ja rauhallista joulua sinullekin...

    PS. Uusimmassa Black Issuessakaan ei ollut ainuttakaan "show, not go" -autoa, ainakaan yksikään viidestä omasta jutustani - kaikilla kurvaillaan myös kylillä, vaikka jokaisen voisi yhtä hyvin viedä näyttelyyn. Ja luulen, että sama pätee näihin muihin kotimaisiin laitteisiin, jotka lehdessä esiteltiin. Noista kahdesta USA-jutusta en osaa sanoa mitään, kun eivät pyöri meittin kylillä :wink: ...and a Happy New Year 2016 also to you!
     
  2. BBC

    BBC Guest

    Uusin lehti oli näköjään postiloorassa ja äkkivilkaisultaan aivan asiallinen luettava. En tiedä kuinka extream juttuja pitäis olla jos näitä ei viitsi läpi lukea?!

    Toki itseäni ei juuri TransAmit kiinnosta, mutta kyllä juttu pitää lukea läpi ja antaa arvo sille että näitäkin harrastetaan ja otetaan talteen,... sama pätee monta muuta juttua yleensäkin lehdissä.


    Mannermaan raportti jaappanista oli niin mielenkiintoinen että täytyy varmaan vahdata kuvat suurennuslasin kanssa useaan kertaan. ja Huh huh daytonaa, superbirdiä,.... toivottavasti noita ei kukaan entisöi pilalle. ylientisöityjä vehkeitä on liikaa .

    a
     
  3. nuffield

    nuffield Gearhead

    Vois nuissa jutuissa myös mainita auton rakentaja/rakentajat, kun välillä mainitaan vaan omistaja ja paukkupullo liekityksen tehnyt naapurin teppo.
     
  4. coolcarshq

    coolcarshq 2nd gear



    Ainakin siinä 55 mopari jutussa meni kyllä kunnia rakentamisesta jostain syystä kyllä ihan väärälle henkilölle ja se latolöytö-juttu oli varmaankin käännetty jollain vähintään googlella tms. sen verran oli tökkivää luettavaa, useasti siinä toistuu sana "omistaja". Mutta ihan niinkuin myös Mobilistissa ei anneta totuuden pilata hyvää tarinaa, viihdelehtiähän nuo ovat...-86 oli itellä viimeinen vuosikertatilaus, että semmosta...
     
  5. tooke

    tooke Gearhead

    Vuosikalenteria odotellessa...
     
  6. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Mietin kanssa tosta Dodge Kingswaysta, että onkos tuo nyt se erään Kangasalalaisen rakentama auto, silloin kirkas oranssi? Kahlasin jutun ensi töikseni läpi, mut enpä löytänyt mitään mainintaa kuka on rakentanut...
     
  7. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    On
     
  8. oolanti

    oolanti Gearhead

    Jutussa ei muuten mainittu, että nykyinen omistaja olisi auton rakentanut, ts. tehnyt nämä radikaalit korimuutokset, jotenka kunnia ei näin langennut väärälle henkilölle :wink: Nykyinen omistaja on päivittänyt autoa mieleisekseen ja päivitys sen kun jatkuu. Vicken tuntien hänkään ei ottaisi kunniaa toisten rakentamisista, mutta itsetunto on kuitenkin sen verran terveellä pohjalla, että voi myös hankkia toisen rakentaman auton, ts. osaa arvostaa myös muiden tekemisiä. Diggaan itsekin kybällä näitä brutaaleja kirveskustomeja, joten respektiä kasvingasalalaiselle Nisviko Asviuraselle! Vieläkös muuten muistatte ns. Vis-kielen 80- ja 90-luvun taitteesta??? Joskus muuten aikaisemmat omistajat/rakentajat mainitaan, joskus taasen ei. Ei tää niin haudanvakavaa ole...

    PS. Plasma-Mattilan bobber on so coooooooool 8)
     
  9. jariha

    jariha Double Gearhead

    postikusti oli taas revityttäny lehden laittaissaan sen postiluukkuun :mad: perkele vissiin joku ituhippi autojenvihaaja jakamassa meilläpäin?
     
  10. Dodge 360

    Dodge 360 3rd gear

    Täälläkin oli lehti ottanut aika paljon kipeetä :x ärsyttävää
     
  11. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No mutta kerrankin, siellähän oli kuvaan päässyt kunnon auto: Sivu 68 vasen yläkulma. Ei se fordin rotisko vaan siellä taustalla. :)
     
  12. three hundred

    three hundred Gearhead

    Vuosi kalenteria myös täällä kaivataan... :poff: :poff: :wc:
     
  13. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    Kyyyllä mä vis-kielen muistan ja osaan puhua sitä nopeasti,,niin että moni ei tajua mitään-
    Oltiin Nikon kanssa samalla levyseppä-hitsaaja linjalla kangasalla oli jo silloin kova mies rakentelemaan ja hieno on hänen tekemä MOPAR !
     
  14. jariha

    jariha Double Gearhead

    jos se on keskiuusimaan jakelussa sanottu että noi lehet sit revitään luukkuihin :eek:
     
  15. oolanti

    oolanti Gearhead

    Vis-kielestä vielä pikkuisen. En aikanaan meinannut sitä itse millään sisäistää, kunnes eräänä kauniina aamuna sujui kuin vettä vaan - alitajunta oli vissiin työstänyt geissiä tietämättäni :wink: Sitä ennen jätkät aina nauroivat, kun vis-kieli ei sujunut. Näin jälkikäteen viisasteltuna, niin kaikkea sitä kanssa keksitään, mut olihan se silloin toki hauskaa...

    PS.
    Noista repeytyneistä lehdistä kannattaa ja pitääkin infota asiakaspalvelua. Uuden lehden saa aina tilalle, ja mikäli tulee jatkuvasti repeytyneenä, niin siinä vaiheessa aletaan varmaankin jo tutkia, jotta missä klikkaa. Itelle tuli myös aikanaan jatkuvasti lehti kärsineenä ja lopulta selvisi, että oma lehti oli niputetun lehtipinon päälimmäisenä, mikä aiheutti pientä repeämää kanteen. Pöpilistin kanssa oli myös sama juttu eli tuli vioittuneena. Jostakin syystä ongelma ei selvinnyt, joten lopetin lehden tilaamisen ja siirryin irtsareiden ostoon...
     
  16. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Mobilisti on tullut jo pidempään muoveissa ja sitä myöten ehjänä perille. Sen verran monta kertaa on muitten lehtien takia joutunut valittamaan noista repeytyneistä numeroista, että tästä on joutunut oikein erikseen antamaan kiitosta Mobilistin toimitukseen. Joo saahan sen uuden lehden aina repeytyneen tilalle ja oikein hyvällä tuurilla se saattaa jopa tulla ehjänä perille, mutta kyllä se silti vituttaa, jos joka kerta on sama homma. Ei nämä ongelmat kuitenkaan autovihaaja posteljooneista taida johtua.
     
  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Olen varmaan sen verran tuoretta saapumiserää (82) että on tuo vis-kieli mennyt vallan ohi. Mutta lehdestä sen verran että tuollaiset 2002 Firebirdit ei juuri kiinnosta, sen sijaan toivoisin lisää noita ¨kirveskustomeita¨ (Vicken fällan). Niitä voisi olla parikin numerossa. Mutta hetkinen, eiks tässä ole yhtään Challengeria, Chargeria, Corvettea tai muuta isolla rahalla rakennettua tusina-autoa..? No on siellä sentään Mustang.
     
  18. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    "Jostakin syystä ongelma ei selvinnyt, joten lopetin lehden tilaamisen ja siirryin irtsareiden ostoon... "

    Komppaan Oolantia,kun harrasteena myös OMA(t)autot,niin en odottele aviisia postilaatikolla.Milloin ja missä muodossa se postilaatikolle
    kulkeutuu,onko kulma vinossa,ehkei jakajan lippakaan suorassa.. haen myös kipsalta,sileän siteen.
    Eh,ehkäpä nämä eivät ole harrasteajoneuvon omistajien ongelmia,toivon
    tulevien ALAN HARRASTAJIEN kuitenkin.
    Kaikki yhteen hiileen,myös fanittajat.
     
  19. oolanti

    oolanti Gearhead

    Ja kaikkein vähiten lehden tekijöistä :wink:
     
  20. oolanti

    oolanti Gearhead

    Opetan sulle kun nähdään :D Sorry mate, olen ihan unohtanut yhden asian, so soon you have an e-mail...
     

Kerro tästä muillekin!