taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

 1. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Eilenhän tuo tuli...keskiviikkona.

  Ex Rapa-Ripan pickkis juttu tuli luettua, muuten vielä lukematta.
   
 2. 383

  383 Gearhead

  Ei ole näkynyt kaupassa oli :mad::mad::mad:
   
 3. esmi

  esmi Gearhead

  Tiistai aamuyöstä tipahti postiluukusta.
   
 4. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Tuli myös tiistaina, vaikka on se joskus ollut myöhässäkin. Yhden kerran ei tullut lainkaan, mutta lähettivät sitten uuden tulemaan.
   
 5. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  Tuli perjantaina, vaikka perjantaina ei ole meillä postijakelua.... oli siis torstain postit lootassa... ..ttu mä sano...
   
 6. JJHa

  JJHa Gearhead

  Tilasin taas pitkästä aikaa lehden kotiin, oli ACS-messutarjous/vast. Oli kyllä ainakin nro 4/2022 käsittämättömän ohkainen, meinasi hävitä mainospostin sekaan.. Tosin verrokkina Classic & Sports Car joka on aika tuhti pakkaus.
   
 7. impala67

  impala67 Double Gearhead

  mainosten määrä on varmaan hivenen vähäisempi, juttuja oli uudessa kasissa mielestäni melko paljon, eikä ensilukemalla erityistä valittamista-paitsi että kehäteiden ulkopuolelle saa lehteä aina odotella perjantaihin; noh onneksi sentäs tuli viikpnlopuksi!
   
 8. 383

  383 Gearhead

  Ei ole tullut ! tehty reklamatio postiin :mad: focus media käsittely aika 7-9vrk tähänkö pitää lopettaa tilaus vuodesta 80>
   
 9. 383

  383 Gearhead

  Moi onko kukaan saanut lehteä ????
   
 10. aric-z

  aric-z Gearhead

  On, torstaina kolahti luukkuun.
   
 11. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Täällä ei näy vieläkään...pitääkö ottaa puhelua aspaan...joko on muilla lehti käpälässä?:confused:
   
 12. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  6/2022?

  Se tuli minulle jo ennen sitä virallista ilmestymispäivää ja on ollut viikon luettunakin.
   
 13. 383

  383 Gearhead

  Lähettävät uuden ;);)
   
 14. G20

  G20 Gearhead

  Taas vaihteeksi lopetettu tilaus ja näillä näkymin viimeistä kertaa. Lehden sisältö täyttä paskaa eikä oikeastaan muutenkaan mitään mielenkiintoa lukea ohutta julkaisua kun autoista siirrytty moottoripyöriin. Overdrive muuttui paskaksi vokus median myötä enkä haaskaa enää latiakaan kyseiselle kustannusyhtiölle.
   
 15. met59

  met59 Gearhead

  Onko tuo V8:n bannerissa oleva punainen 59 avo Dodge ollut lehdessä esittelyssä?
   
 16. 383

  383 Gearhead

  5/2022 numerossa
   
 17. esmi

  esmi Gearhead

  Ei ilmeisesti ole kunnon kalenteria tänä vuonna?!, vai onko postipoika hävittänyt. Aika pohjanoteeraus jos lehti täyttää 45 vuotta ja sellainen 2 sivun kalenteri keskiaukeamalla.
   
  three hundred ja juhi71 tykkäävät tästä.
 18. juhi71

  juhi71 3rd gear

  Kyllähän se näyttää et tuo ankea läpyskä keskellä korvaa tänä vuonna kunnon kalenterin :mad:Toivottavasti nousee iso haloo asiasta et oppivat tekemään kunnon kalenterin. Taisivat saada aika paljon palautetta kun viimeksi muutama vuosi sitten se "Black Issue" muka korvasi kalenterin. Eipä ole lehdessä pitkä muisti...
   
  esmi tykkää tästä.
 19. esmi

  esmi Gearhead

  Se sama kalenteri varmaan itselleni tuli mieleen, no onneks tilaajat muistaa jos päätoimittajan muisti/harkinta on pettänyt!
   
 20. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Hyvä juttu Cortinasta uudessa lehdessä. Tänään tuli kestotilaajan vuoden lasku 99 eur ja se yhdessä lähes lukematta jäävien lehtien kanssa on yhtälö, jossa hinta/laatu ei nyt kohtaa. Siispä peruin tilauksen.

  Mobilistin ja Primerin maksoin taas ensi vuodeksi.
   

Kerro tästä muillekin!