Tämä kesä taputeltu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cadillacman2, 22.3.2020.

 1. Cadillacman2

  Cadillacman2 Gearhead

  Taitaa olla aika turha ottaa kalustoa ajoon, kun seuraa noita italian tapahtumia. Moottoripyörällä imee kaiken paskan ilmasta ja kokoontumiset on ilman muuta peruttu. 800 kuollutta yhdessä päivässä mitä vit..
   
 2. 3964

  3964 3rd gear

  Miten korona vaikuttaa ns.kesä autoiluun,kai sillä harrasteella muutakin ajetaan kuin tapahtumiin,vai siitäkö se johtuu kun niitä näkee nykyään niin vähän.
   
  laakkius, rane58, Rusty ja 11 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. jorkkeri72

  jorkkeri72 Gearhead

  kyllä mä ainakin ajelen ihan omaksi iloksi.
   
  kaierkki, mukko, jpalvima ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. T5

  T5 Gearhead

  Ennemminkin saat päävoiton lotosta ja jokerista samalle lapulle kuin koronan moottoripyörällä ajaessa ilmasta :rotfl:
   
  12345678910, LPV, zero ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Ilmanmuuta minäkin ajelen ainakin omaksi iloksi...
   
  malvasto, Mokaman ja Seevu tykkäävät tästä.
 6. 69

  69 Gearhead

  Tuskin kesällä enään bensaa myydään, kyä se on loppu ny!
  Me kuollaan kaikki!
   
  Herje tykkää tästä.
 7. multsi

  multsi 2nd gear

  Eivätköhän tämän kesän tapahtumat ole kaikki taputeltu ja syksyyn asti mennään jotakuinkin näin.

  Joku voi miettiä, että ovatko toimenpiteet tarpeen ja mitä nyt pikku nuha haittaa ja kuoleehan niitä heikkoja siihenkin yms.

  Kyllä ne ovat valitettavasti tarpeen. Ennen kaikkea syy on se, että kun jengiä sairastuu lisää, niin terveydenhuolto menee täysin tukkoon ja moni kuka voisi selvityä tehohoidon avulla, ei saa sitä, koska sisään ei mahdu. Ja on niitä muitakin tauteja, jotka vaativat, että resurssit riittävät.

  Tämän takia Italiassa jengiä lakoaa tuhansittain kun hoitoa ei enää ole kuin harvoille ja valituille. Kaveri joka asuu Italiassa kärsii parhaillaan taudista, ja sanoi, että lääkäriin ei todennäköisesti pääsisi ollenkaan. Kun hoitohenkilöstö sairastuu, tilanne muuttu vielä kusisemmaksi. Kyse on siis vain siitä, että kaikki eivät voi sairastua samaan aikaan, ja näin jälkikäteen mietittynä suomen olisi voinut sulkea sisäisesti ja ulkoisesti jo viikkoa aiemmin.
   
  onoff road, miguelo, kimmok2014 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Pyörätiellä riski on jonninmoinen. Jos letkalla on tarpeeksi nopeutta, ajavat kaikki vastatuuleen. Keulimmainen pyöräilijä hengästyy ja yskäisee kainaloon, muttei kuitenkaan osu, niin yskössumu on samantein seuraavan naamalla. Siellä siis tur-val-li-suus-vä-li. Muutenhan sitä moottoriajopelillä ajellessa ja automaatilta tankatessa on aika etäällä toisista ja on mukavaa hommaa vs koko ajan kotona eristyksissä jouten olla.
   
  LPV ja Vuppe tykkäävät tästä.
 9. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Jep,kyllä nyt kaikenlainen tilanteen vähättely ja tehtyjen rajoitusten kritisoiminen kertoo karua kieltä ihmisten ymmärtämättömyydestä.Italia toimii nyt valitettavana esimerkkinä kuinka pahaksi tilanne voi mennä ja puheet siitä että normaaliin kausi-influenssaankin kuolee joka vuosi paljon ihmisiä voi nyt lopettaa...Tämä on yhteiskunnallisilta vaikutuksiltaan aika helvetin kaukana normi flunssasta.:rolleyes:

  Vaikka tapahtumat onkin hyvin pitkälle peruttu tai siirretty ainakin kevään ja alkukesänkin niin kyllähän sillä harrasteella ajaa pitää!Nyt kun pitkästä aika bensan hintakin on vähän laskenut ja ajokausi alkoi ainakin täällä keskemmällä Suomea normaalia aikaisemmin niin kyllä mun harraste ainakin on tienpäällä ahkerasti ja toivottavasti pääsee morjenstelemaan muitakin kanssaharrastajia.:)
   
  1purehell, onoff road, Herje ja 1 muu tykkäävät tästä.
 10. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Tänään otettu eka harraste ajoon eli ei tää nyt tässä ollu vieläkään.
   
  rekkamies, onoff road, malvasto ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. tammercity

  tammercity Gearhead

  Sitten voi tietysti mennä vaikeeksi, jos meinaavat rajoittaa ulkonaliikkumista. Ajellaan nyt siihen asti ainakin sitä paskapaperia hakeen takakontti täyteen muutaman kerran viikossa.
   
  miguelo ja malvasto tykkäävät tästä.
 12. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Nyt vois ottaa perinteisen cruising-tyylin käyttöön, eli parkkipaikalle kokoontumisen sijaan cruisaillaan niillä autoilla ympäri kylää. Kadutkin on sopivan tyhjiä nyt, joten vois toimia hyvinkin
   
  rekkamies, LPV, miguelo ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Autojakin saadaan enemmän liikenteeseen kun ei voi ottaa kaikkia kavereita samaan autoon, vaan ajellaan perhepiireittäin kaikki omilla
   
  Mokaman tykkää tästä.
 14. fordgranada

  fordgranada 3rd gear

  Koko talven ajanut 70 furyllä
  6,3 litran kasi
  Joka päivä ajelen. Herättää hyvää mieltä.. toivottavasti ja itse nauttii isosta autosta ja kasin höpinästä
   
  onoff road, 12345678910, malvasto ja 1 muu tykkäävät tästä.
 15. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  Suomen ja monen muun maan hallitukset heräs liian myöhään tilanteeseen, tämä oli tiedossa jo tammikuussa kun kiinassa eristettiin suurkaupunkeja ja helvetti oli irti.
  Täällä vain vähäteltiin asiaa ja väitettiin et kyllä täällä on kaikki hallinassa, ei ollu ja nyt saadaan sitten kaikki kärsiä siitä kun rajoja ei laitettu kiinni jo helmikuussa ja kaikki maahan saapuneet karanteeniin.
  Mulle tuli kutsu vuosittaiseen hammastarkistukseen 31.1 ja aika olisi ollut 12.3 soitin heti kutsun saatuani et perutaan aika ja palataan asiaan kun korona helvetti on ohi täällä, yksi kaverikin ihmetteli vasta et miten mä tiesin jo silloin et näin tulee käymään, helpostihan tämä oli ennakoitavissa kun vähän vaivautu seuraamaan kiinan tilannetta.
  Georgia näyttäs olevan niitä harvoja maita joissa hallitus osasi toimia oikein.
  https://eurasianet.org/georgia-gets-rare-plaudits-for-coronavirus-response
   
  1purehell, SPORT TRUCK ja Seevu tykkäävät tästä.
 16. mopar-mikko

  mopar-mikko Gearhead

  Ite en niin tapahtumista välitä vaikka niissä käynkin. Omasta mielestä kiva ajella huvikseen pitempiäkin lenkkejä pienempiä teitä/ maisema reittejä. Että varmasti auto liikkuu jos itse on kunnossa eikä liikkumista rajoitettu.
   
  malvasto, fordgranada, Impala76 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Toivotaan että saadaan ajella, tekee hyvää päästä vähän tuulettumaan omista nurkista ja kyllähän se veekasin lotkotus nostaa kummasti synkänkin päivän mielialaa!

  Tuleeko ulkonaliikkumiskielto vai ei, riippuu nyt meistä itsestämme kansana, eli suosittelen kaikkia ottamaan rajoitukset tosissaan ja takomaan järkeä niiden päähän, jotka ei sitä tee.

  Nyt tarvittas ns. ryhmäkuria!
   
  onoff road, LPV, malvasto ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. Temppis

  Temppis 2nd gear

  Nythän nimenomaan ajetaan kun ysivitosta saa 1,30e/L !!!
   
  malvasto tykkää tästä.
 19. T5

  T5 Gearhead

  No onhan tässäkin varmaan se mahdollisuus jo niin suuri, että ei enää olisi kuin se lottovoitto siinä lapulla ilman jokeria.

  Tuommoinen yskös tuommoisessa vauhdissa hajoaa jo sen verran oman ilmavirran voimasta, että se leviää ihan mihin tahansa. Samoiten takana tulevan ilmavirta hajoittaa/levittää sitä vielä lisää, joten saa siinä aika tappituntumalla polkea, että se yskös ihan naamalle tulisi.

  Mutta noin muutoin kannatan sitä, että laitettaisiin jonkinmoinen ulkonaliikkumiskielto päälle. Ainakin uutisten mukaan osa ihmissitä on niin idiootteja, että eivät muuten tätä asiaa tunnu tajuavan.
   
  onoff road, kerkko ja SPORT TRUCK tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!