Tarviis vinkkejä tehonlisäykseen (ford 2.3V6)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pete78, 8.11.2001.

  1. pete78

    pete78 Gearhead

    Mulla on projektina Granada coupe '76 2.3 V6.
    Niinkun tiedätte edellä mainittu ei oikeen irtoo kyseisellä koneella.Teknisistä tiedoista löytyi 114hp, epäilen vahvasti tätä tietoa.Auto vaatis kuitenkin vähintään 150hp liikkuakseen muutenkin kuin talla pohjassa.Oisko järkee alkaa laittaa näin pientä konetta? jos ois niin mistä ois hyvä aloittaa. PS.Kunhan joskus saan autoni siihen kuntoon että se on koriltaan ja alustaltaan tikissään niin oon haaveillu Mustangin tekniikkaa,onko tietoo istusko Mussen 302 vai pitäskö muutella tai joku muu kone,vinkit kiinnostaa. Kaikkee tietoo vaan tänne päin,tulee tarpeeseen.
     
  2. Sittana

    Sittana 1st gear

    Lupia ei enään 302 koneelle saa, mutta eiköhän fordin omat esim. 2.8 tai 3.0 auttaisi asiaa...
     
  3. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    2.8i tai 2.9i kone. Niihin saa halvalla varaosia ja ovat kuitenkin suht nykyaikaisia.

    Tuo 3.0 Essex V6 kone voisi olla mielenkiintoinen rakennettava, mutta osia siihen ei saa enää mistään.
     
  4. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Samaa aihetta EI KANNATA lähettää moneen eri aihealueeseen. Tämä on selkeästi moottoriin liittyvä kysymys, joten Moottori-aihealue on se ainoa oikea paikka.

    Tuplalähetyksen tarkoituksena lienee tavoitella useampia vastauksia, mutta ei siinä ole mitään järkeä, koska näin ollen keskustelu jakautuu kahteen paikkaan ja molemmissa viestiketjuissa saatetaan jauhaa samoja asioita...
     

Kerro tästä muillekin!