Teltta Yöpyminen

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja HCollector, 16.6.2008.

 1. gremlin

  gremlin Gearhead

  Kun ei nyt vaan olis trullipeikko iskenyt :-?
   
 2. ruostekasa

  ruostekasa 1st gear

  Saako muuten leirialueelta käydä välillä autolla pois kun pitäis kaveri viedä junalle kesken karkeloiden? Luulisi tuon onnistuvan, mutta en oo ikinä malttanu kesken viikonloppua käydä missään..
   
 3. Jukka_S

  Jukka_S Gearhead

  No luulis että onnistuu, saahan sitä 50 eurolla sen rannekkeen ranteeseen. Mutta voihan sitä kysyä, ei kysyvä tieltä eksy.
   
 4. Dervish

  Dervish 1st gear

  Onnistuu kyllä...
   
 5. hakiavan

  hakiavan 1st gear

  majoitus

  majoitus on sallittu ainoastaan aitojen sisä puolella.koskien asuntovaunut/asuntoautot ja telttailu. alastaron kunnalla on siihen kyllä ihan järkevä peruste,maasto on pohjavesi aluetta ja metsäpalovaara on aikamoinen.kielto ei ole siis kiusantekoa. 8)
   
 6. puusilmä

  puusilmä Gearhead

  Missä porukka nyt loppujen lopuksi majoittui teltalla? Itse kun tulin lauantaiaamuna, niin järkkäri sanoi että on täynnä. Tai telttapaikka olisi löytynyt, mutta auton olisi joutunut jättämään parkkipaikalle, ymmärsin että sille parkkipaikalle, joka on siinä vasemmalla kun varikolle käännetään oikealle ja missä lipunmyynti on. Sieltä sitten raahata rojut teltta-alueelle.

  Ei kelvannut se systeemi mulle, joten käänsin auton sinne oikealle jossa näkyi olevan asuntoauto/vaunu-alue eli nukutaan sitten autossa. No sehän oli vain sen mutkaradan puoleinen parkkialue. Sinne sitten myytiin 10/20 euron hintaisia majoituspaikkoja hiekkaerämaahan. Ja selkeesti aitojen ulkopuolelle.

  Menihän se yksi yö sillaikin, mutta se hämmästytti sitten illalla kun lähdin iltaoluelle, että se katsomorinteen takainen metsikköalue oli käytännössä tyhjä. Muutama teltta oli harvakseltaan, mutta mihin ne nyt muuten oli häädetty? Useampana vuonna ollut siinä teltalla ja luulin että se olisi ollut nytkin täynnä.

  Järkkäreitä siinä haastattelin, he sanoivat että alueen uusi omistaja on kieltänyt siihen majoittumisen. Mikähän kuvio siinä on kyseessä? Eihän silläkään aluella juuri mitään palveluja ole telttailijalle, mutta tuolla parkkierämaassa nyt ei ollut senkään vertaa. Alkaa vaan oleen pitemmillä reissuilla hygieniapuoli heikoilla.
   
 7. paja1

  paja1 Gearhead

  mä huomasin kans että se radan takainen rinne oli kovin tyhjännäköinen. harmi jos siihen ei jatkossa saa enää laittaa leiriä pystyyn. siitä kun oli niin lyhyt matka hakee lisää beeriä autosta ja hyvä mesta muutenkin tsillailla. ja yks miinus on se että sinne metsälammelle ei enää saa mennä pulikoimaan. kaikki kiva loppuu aikanaan,niinkuin yökisatkin :(
   
 8. raggar

  raggar 3rd gear

  Joo ei saanu tönnään taakse majottua mutta kyllä siellä silti muutama teltta ja pari autoo oli. Oliko nää niitä parempia asiakkaita sitte?
   
 9. pepechevy

  pepechevy 1st gear

  joo oli kuulema vippialuetta se rinne. ja paksanmarjat olivat kuulema golffaajat vi**uuntunu heiluvista hepeistä ja pimsoista ku olivat ajaneet männä vuosina ohite.

  myö jouvuttii viemää pj teltta kanssa tuonne prätkävarikon taakse leiri alueelle mihi ei oikee paljoa porukkaa etes mahtunu kuulema. aika perseestä oli systeemit. ei paljo huvittanu lähteä 3-istuttavvaa nahkasohvaakaa raahaamaa melekee puolta kilsaa raan vartee
   
 10. puusilmä

  puusilmä Gearhead

  Jep, tää on yks tärkee pointti. Varsinkin sadekisoissa sinne on kätevä mennä tankkaan taukojen aikana evästä, kun odotusajat voi olla pitkiäkin, onneks ei tänä vuonna ollut sateesta huolta.
   
 11. vinkkeli

  vinkkeli Gearhead

  Re: majoitus

  mitenkähän nuo syyt liittyvät telttailuun... :wc: :wc: :wc: :rotfl:
  jo kymmenen vuoden kokemus "ilmaisesta"
  telttailusta läheisellä montulla, nyt siellä oli muitakin joten vaihdoin paikkaa.....
  ratavarikolle bussiin :rotfl:
   
 12. gremlin

  gremlin Gearhead

  Sinne gloffi kentalle mennee nykyaan tie myos Sakylaan menevan tien varresta ettei toikaan selitys enaan mene lapi, ainakaan mulle.

  Tommosista majoitus asioista olis kylla hyva edes jotenkin suorittaa jonkun nakosta etukateis tiedottamista, talla touhulla ei kauheesti tuu tyytyvaisia asiakkaita.
  Ymmartaakseni se kuitenkin olis hyva etta ihmisetolis siella koko viikonlopun ja kayttas palveluita, niista sita rahaa yhdistykselle ja ratayhtiolle tulee. Luulisin :odroll:
   
 13. rude1

  rude1 3rd gear

  Se metsä näytti olevan kusiputkana, olisko ajatelleet etteivät teltat kastuisi :odroll:
  Itse olin as.autolla siinä metsän reunassa kun ei mahtunut siihen kentälle, monenlaista ruikkijaa siinä pyöri ympärillä.
  Jos noinkin paljon kävijää alkaa olla niin järjestäjän pitäisi kyllä hoiyaa noita saniteettitilojakin enemmän.
   
 14. Quest

  Quest 3rd gear

  Jep ja roskiksia, siellä rinteellä ainoa roskis oli siinä kepap kioskin kupeessa, ei oikeen riitä, kun kaikkea ei voi takaisin reppuunkaan sulloa.
   
 15. paja1

  paja1 Gearhead

  koitin muuten lauantaina jossain vaiheessa hakea vähän kiinteämpää ravinnetta siitä kebaddikojusta niin myivät pannulta ihan pelkkää riisiä :eek: kaik ol mänt. hyvin sekin kyllä meni kansalle kaupaksi,mutta itse passasin tuon kierroksen ja hain lörtsyn 4 nakilla. niitä sentään oli vielä. varmaan on kyllä sapuskakojut tehty +merkkisen vkonlopun. senverran oli syöjiä tontilla.
   
 16. Quest

  Quest 3rd gear

  Varikon puolella oli taas jäljellä vain pelkkään kepaplihaa lauantaina, sata metriä onnellisia ja nälkäisiä jonossa, lihaa riitti varmaan kymmenelle :poff:
  Ja siinä fyyran makkaratiskillä pimut paisteli kolmea pakettia kerrallaan vaikka jonoa oli sielläkin pirusti.
  No itteä ei moinen haitannut, ja mistäs hekään moista yleisö rynnistystä osasivat ennustaa.
   
 17. Dervish

  Dervish 1st gear

  Juu se on kumma kun siinä meikäläisenkin majotuspaikan vieressä käydään ruikkimassa bemareiden renkaille vaikka se oikea kusiputkakin on siinä ihan vieressä...

  Kai sitä sitten niin ujoja oltiin, että kun asuntoautossa istukseli ja ovella välillä kävi kattelmassa kuseksijoita silmiinkin, ettei sitä pienen pelin kanssa kehdata mennä sinne virallisempaan paikkaan loikottamaan, herrasiunaa ku joku pian viel NAURAA! ... tjms...

  - Sami Partanen .
   
 18. pepechevy

  pepechevy 1st gear

  ei tuu joo, ja tuumin että miksei ne voi laittaa niitä bajamajoja sinne hiekkarinteeseenki ni ei tarttis ruikkia pitkin puskia ja autoja
   
 19. Sittana

  Sittana 1st gear

  Nää vessat ja roskikset ihmetyttää aina itseänikin joka vuosi. Nytkin oli "seisomakatsomon" puolen vessa roudattu sinne ihan helevetin kauas! Ja miks niitä roskiksia ei voi ripotella pitkin rinnettä..? Tän vuoden camping alueesta en viitsi edes sanoa mitään.. Niin paljon vituttaa moinen toiminta!!! :mad: :soosoo:
   
 20. JKL Raggars ry

  JKL Raggars ry Gearhead

  Juo ensin metanolia ja kusee sen dragsterin tankkiin, kai sillä saadaan värkki nippa nappa starttaamaan ni ei tartte kiihdytusmiesten verstaalla murjottaa :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!