TH-350 öljypohjan irroitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Skylark70, 7.4.2010.

  1. Skylark70

    Skylark70 2nd gear

    Miten saa öljypohjan pujoteltua irti, kun etupää ottaa vaihteiston poikkitukeen kiinni? Auto on Buick Skylark -70. On yritetty liuttaa vähän joka suunnalta, mutta ei kovin helpolla ainakaan tunnu pois putoavan. On niin hyvin poikkituen alla jumissa, ettei saa suodatinta eikä tiivistettäkään vaihdettua.
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Jos irrotat se tuen laatikon kumikiinnikkeestä ja tunkkaat laatikkoa ylöspäin niin mahtuuko sitten? Oletettavasti tarkoitat sitä laatikon takapään tukirautaa.
     
  3. Skylark70

    Skylark70 2nd gear

    Jep takapään tukiraudasta oli kysymys. Tuli näköjään kirjoitettua väärin. Kiitos vinkistä!! Nyt on öljypohja irti. Melkoiseen paikkaan on buickin pojat tukiraudan laittaneet. Meinasin jo ajaa rälläkällä sivun pois tuosta raudasta. Miksiköhän eivät ole voineet tehtaalla laittaa tuota rautaa vaikka 30mm taaemmaksi, niin ei olisi tuota ongelmaa aina öljyä vaihdettaessa? Ei mikään hauska projekti tehdä ilman ponnia tai nosturia.
     
  4. Vuokralainen

    Vuokralainen Gearhead

    Nyt onkin hyvä aika tehä roppu siihen öljypohjaan.
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Tekee toki öljynvaihdosta siistimmän operaation mutta suodatin on hankala vaihtaa propun kautta.
     
  6. Vuokralainen

    Vuokralainen Gearhead

    ^Totta. Mutta onpahan vähän helpompi/siistimpi puottaa ne öljyt pois ennen sitä soudattimen vaihtoo.
     

Kerro tästä muillekin!