TH/PG sisäänmenoakselin rihlat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Mopeman, 3.11.2005.

  1. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tuli tossa postissa tollanen loota joka on joku PG tyyppinen tekele. Sen verran kattelin, että ulosmenoakseli olis PG/TH350 rihlotuksella,eli 27 rihlanen. Sisäänmenoakselista olin laskevinani 30 rihlaa, eli onks tää nyt sitten TH akseli?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Yep. Ja jos sulle ei tullut turbaania mukana niin sitten kannattaa tsekata tarviitko turbiinin pilotin sisälle helan tai et kun sitä limppua hommaat.
     
  3. Fireball

    Fireball Gearhead

    Juu eli tarvit TH limpun ja PG yoken kardaaniin. En tiä onko noissa ralliturbiineissa edes noita helavalintaongelmia josta mutakisaaja mainitsi.
    Coanilla oli muuten jonniinmoista tarjousta päällä noista "oikeista" limpuista, teillä taitaa toi läskilaiva vaatia jo vähän muuta kuin sätödeinaitspesiaalia

    http://www.coanracing.com/?Page=SPECIAL
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Rahtaa se läjä tonne meidän tontille, niin katellaan ne oikeat osat mitä tarxitset. Kardaanin yokejakin tolla rihlamäärällä on ainakin kaksi erilaista. Mulla on noita molempia, joten ehkä pikku sovitustalkoot olisivat paikallaan.

    Sitäpaitsi toi Glide ei ole mikään tekele, vaan aito GM variaatio parhaaseen rallikäyttöön :rotfl:
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Täytyy katella tos viikonloppuna tai ens viikolla joku ilta.
     

Kerro tästä muillekin!