TH200 4R input drum billet shaft

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Mr_MilleR, 17.8.2022.

 1. Mr_MilleR

  Mr_MilleR Gearhead

  Sattuisiko keneltäkään löytymään ylimääräisenä otsikon mukaista osaa. Tarvetta olisi katkenneen originaalin tilalle. Saa tarjota numeroon 050 345 0569.
   
 2. Buick462

  Buick462 Gearhead

 3. Mr_MilleR

  Mr_MilleR Gearhead

  Joo, kyllä noita jenkeissä on jonkin verran tarjolla. Prosessi on vain sellainen, että vanha osa täytyy lähettää sinne, jonka jälkeen toimitetaan vasta uusi tilaajalle. Tarvitsevat siis rumpuja billet akselien liittämistä varten. Aikataulu- ja epävarmuussyistä en tuohon aio lähteä. Jos Suomesta ei löydy, täytyy laittaa vakio tilalle ja toivoa että kestää. Tosin jenkeissä pidetään jonkinlaisena tehorajana 400 hv ja väännössä 400 jalkapaunaa. Vanha akseli katkesi kyllä todella "helpon" tuntuisesti. Tekeeköhän Suomessa kukaan akselien vahvistuksia? Jenkeissä tehdään jonkinlaista lämpökäsittelyä, jolla saadaan kestoa parannettua. Billet akseli on tuosta katkeamispaikasta aivan eri mallinen kuin vakio eli siitä puuttuu ura joka vakioakselissa on boorien päättymiskohdassa. Olisiko tuollaista uraa mahdollista täytehitsata ja sen jälkeen sorvata sileäksi? Lämpövaikutuksia tuosta menetelmästä akselii tietysti tulisi.
   
 4. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

  Oletko kysynyt Karpiolalta ym olisiko mahdollista teettää kyseistä akselia suomessa, liittäisi/liitättäisi sen sitten itse täällä rumpuun?
  Mullakin olisi käyttöä ainakin yhdelle akselille.
   
 5. Mr_MilleR

  Mr_MilleR Gearhead

  En ole kysynyt mistään akselin teettämistä. Jos en tämän viikon aikana löydä mitään normaalia vahvempaa akselia, otan alkuperäisen ja toivon parasta...
   
 6. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Mitäs input rumpua se Mudracer käytti th200 laatikoissaan, joku vakio jollain tapaa karkaistuna...ei taida vaan enää maestro vaikuttaa täällä OD:lla ?

  Kellari kai se nykyinen paikka josta saattaa maestro löytyä...
   
  Muokattu: 18.8.2022
 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Kellarista löytyy.
   
 8. Mr_MilleR

  Mr_MilleR Gearhead

  Laitoin myös kellariin halutaan ostaa ilmoituksen. Aika hiljaista on meininki sielläkin. Täytyy kysäistä suoraan Mudracerilta.
   
 9. Pim

  Pim 1st gear

  Kuukausi sitten meni kanssa input drum akseli poikki. Tilasin CK performancista kuukausi sitten 989usd rebuilt kitin jossa billet akseli, vielä ei ole lähtenyt pakettia tulemaan.

  Ostin remontoidun vaihteiston vuosia sitten, siinä sisällä oli jo vahvistettu input drum mutta korjaaja otti sen pois väkisin vaikka olisin ostanut sen sillä, hinta tietysti tuli alas sen verran.
  Sitten 1000km 305 sbc sisäänajon jälkeen akseli poikki ja laatikko palasiksi. Sisällä oli väljät planeetat, joku loppuun ajettu panta ja direct clutch rumpua korjattu migillä.
  Ostin 100€:lla toisen th200r4 laatikon ja sisällä oli ehjät osat jotka käytän kasauksessa.

  Kaikki on näköjään itse tehtävä niin ei tule yllätyksiä.
   
 10. Mr_MilleR

  Mr_MilleR Gearhead

  Mudracerin mielipide oli se, että billet akseli täytyy olla jotta kestää.
   
 11. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

  Mulle tuli taannoin Ck.n kitti vahvalla akselilla, silloin n3 v sitten oli haasteita saada coreja jenkeistä ja paketin lähtö viivästyi, nyt luulen että CK ei lähetä kittiä ellei heillä ole corea " Purchasing the drum at this link means you are fully aware that you must send in the required forward drum core BEFORE we ship the component you are purchasing.There are absolutely no exceptions. No core received, no part will be shipped and purchase price immediately refunded.Return drum core freight pre-payed to CK Performance Products 200-22 46th Avenue Bayside N.Y 11361. Always record tracking information to avoid any delays in us promptly processing your order."
   
 12. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

  Fyi, lähetin nyt karpiolalle kysymyksen onnistuisiko akselin valmistus kotimaassa.
   
  Väpsy tykkää tästä.
 13. Mr_MilleR

  Mr_MilleR Gearhead

  Laitoin myös kyselyä asiasta kaverini kautta paikalliselle toimijalle. Aikataulu on kuitenkin sellainen, että oma laatikko menee kasaan vakio akselilla. Loota on nyt neljättä kertaa auki tänä kesänä, itsestäni riippumattomista syistä, ja ajokilometrit n. 200. Olisi kiva edes muutama tonni ehtiä ajaa ennen talvea. Täytyy ajella hieman rauhallisemmin, jotta kestää.
   
 14. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

  Sattuisiko kukaan asumaan Mänttä-Vilppula alueella? Karpiola haluaisi nähdä akselin jotta voisi antaa hinta-arviota.
   
  Muokattu: 23.8.2022
 15. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Ei ainakaan ihan vielä, mutta mökkeilemässä siellä kyllä käydään melko taajaan.
   
 16. Mr_MilleR

  Mr_MilleR Gearhead

  Jos akselille löytyy valmistaja, kannattaa tuo boorien jälkeinen ura jättää pois, kuten jenkeissä myytävissä billet akseleissa on tehty. Muitakin haasteita tuossa hommassa on. Akselihan on liitetty hitsaamalla rumpuun. Kun hitsaus tehdään akseli lämpenee ja karkaistuu. Hitsauksen jälkeen olisi varmaan tarpeellista tehdä päästö.
   
 17. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

 18. Mr_MilleR

  Mr_MilleR Gearhead

  Sain vastauksen omaan kyselyyni. Akseli olisi mahdollisesti tehtävissä, mutta siihen ei ole järkevää ruveta, jos vahvempi osa on ostettavissa kuten nyt on.
   
 19. Pim

  Pim 1st gear

  Osat saapui meren takaa CK performanc:ista ja niitten oma manuaali.
  Laitoin oman input drumin postilla sinne, kunhan sain sinne ensin yhteyden s-postilla.
  Paketissa on kaikki osat mukana niin siitä on mukava jatkaa kasausta.
   
  Muokattu: 14.9.2022

Kerro tästä muillekin!