Th700 öljyvuoto

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Fargo, 29.1.2020.

 1. Fargo

  Fargo Gearhead

  Hyviä ehdotuksia mistä pirusta TH700 vuotaa öljyä?

  Vuotaa vain parkissa ollessaan ja pitkään kun seisoo niin häviää öljyä niin paljon ettei auto edes liiku.

  Öljypohja EI vuoda eikä tiivistekään, sen verran monta kertaa tarkastettu ja liimattu niin että voi olla jo vaikea irrottaa. Ei myöskään öljytikun juuresta, ei sähköliittimien läpi jne.

  Käydessä ei vuoda mutta kun seisoo viikon pari niin 5 litraa vähintään menee ennenkuin on niin paljon että auto liikkuu. Jostain etuosasta tulee muttei selkeää kohtaa löyty
   
 2. hantta

  hantta Gearhead

  Jos öljyä on öljypohjan tiivistepintaan asti, auto kyllä liikkuu, eli reikä öljypohjassa on ainut vaihtoehto ;)
   
 3. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Eikös se tee niin että imasee käynnistyessään öölipohjan tyhjäksi tuossa tapauksessa? ;)
   
 4. hantta

  hantta Gearhead

  Ei ime koko öljypohjaa kuivaksi, mutta tuli imuriin eräs juttu, joka on aika marginaali, mutta jos turbiini valuu tyhjäksi, mutta edellyttää, että limppu on halki koko matkaltaan, tai koneen pysähtyessä turbiini jää aina samaan asentoon, joka on aika absurdi ajatus :)
   
 5. hantta

  hantta Gearhead

  Alkuperäiseen kysymykseen; on perin outoa, että laatikosta tulee gallona öljyä ilman, että tahrii mitään paikkaa, tai ei jätä ensin johonkin kohtaa tippaa, josta voi päätellä jotain, tuskin tuo määrä kerralla lattialle lorahtaa ;)
   
 6. Fargo

  Fargo Gearhead

  Joo, etuosasta se valuu, lammikko jää alle mutta kun ei tosiaan sitä vuotokohtaa löydy. 1-2 viikkoa menee että on seisoessaan vuotanut niin paljon ettei enää liiku.

  Turbiinivika tuli itellekin mieleen mutta se valuttais kyllä siihen suojakotelon päälle, kaulan stefa jos vuotais niin lentäin käydessä komeasti öljyt
   
 7. -tl-

  -tl- Gearhead

  No höh. Ei tarvi selvännäkijän taitoja arvatakseen mistä vuotaa kun on vain yks mahdollinen paikka...

  [​IMG]
   
 8. jussi79

  jussi79 1st gear

  Itellä vuoti kanssa aina kun auto seisoi muutaman päivän. Välillä saattoi viikonkin pysyä kuivana. Vuotopaikaksi löytyi lopulta "kick-down" vaijerin läpivienti kumi. Mikä ei ollut paikoillaan. Ei sitä kotitallissa pystynyt havaitsemaan mutta kun pääsi nosturille niin selkis vika. Noi tikun ja tuon vaijerin kumit ei paljoa maksa mut vittumaiset laittaa paikoilleen ainakin camarossa..
   
 9. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  Mulla ollu vähän saman kaltaista vuotoa vaihdevalitsimen akselin tiivisteestä.
   

Kerro tästä muillekin!