th700? remonttia vai säätöä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja caprice 86, 22.8.2005.

  1. Timmo

    Timmo 1st gear

    Ei kannata ajella ennekuin särkyy enemmän. Nyt pääset halvemmalla kun auto vielä kulkee.
     
  2. caprice 86

    caprice 86 1st gear

    joo tiedän tilanteen. mutta pakko ajaa kun toistakaan kulkupeliä ei juuri nyt ole.töissä kun on pakko käydä köyhänkin. toisesta kulkineesta on kone remppa kesken eikä ihan pian valmistu kun ei pääse kunnolla tekeen..ei ole usa auto..tuo kokeilu liittyikin vain johtojen irroittamiseen muuten ajellaan aikasta rauhallisesti vahinkojen minimoimiseksi ja koetetaan saada rahaa kasan korjaukseen.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Toi on aika mielenkiintoinen väite että toiset laittaa halpaa paskaa kun sellaisia osia ei onneksi vielä automaatteihin tehdä? Suomessa on yksi maahantuoja jonka tuonti kattaa 97% kaikista osista mitä täällä liikkuu. Osien ostohinta on siis kaikille lähes sama, mutta se on sitten firmasta kiinni paljonko niistä halutaa asennettaessa katetta. Isossa firmassa on isot kulut ja tietenkin korjauskin maksaa enemmän. Pikkupajat pystyy sen takia tekemään halvemmalla laadun kärsimättä eli ei msekään väite aina pidä paikkaansa että vähän halvempi olisi huonompi. Sitten on vielä lähes jokaisella paikkakunnalla oma harrastajaguru joka noita laittaa paremmin kuin moni ammattilainen, mutta vielä halvemmalla. Luulen että lähes kaikki sellaiset jotka tekee halvalla paskaa on jo pudonnut kelkasta aikoja sitten tai on siinä reunalla parhaillaan, koska kyllä se viidakkorumpu kertoo totuuden aika tehokkaasti.
     
  5. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    Jos matka ei ole este niin Savossa Kiuruvedellä olevaa Carmaticin äijää kannattaa asialla "vaivata"...

    Omat kokemukset hyvät enkä ole juurikaan negatiivista kuullut muiltakaan.

    Google löytää kyllä osoitetiedot joten en niitä tähän laita.

    Juu, ja auto seisontaan kunnes laatikko on fiksattu. Jokainen kilsa tekee lisää hintaa korjaukseen :-O
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Että yks firma tois 97 % laatikko-osista. Nää harrastelijagurut on joskus hyviä joskus huonoja eli ei mitään takeita. JA osia moni tuottaa maahan itse. Ja tavaraa on todellakin kaiken hintasta ja laatusta. Ja jos tuolla isolla maahantuojalla tarkoitetaan erästä itähelsingissä päämyymäläänsä pitävää suurta amerikanautojen varaosamyymälää niin sekin tuo ja myy just sellasta osaa mitä ostajat on valmiita maksamaan. Eli hyllystä löytyy paskaa ja hyvää vieri vieren. Ja osa laatikkokorjaajista käyttää halvinta ja siinä se paskaketju sitten alkaa.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Saatkos provikkaa ?
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Muutamia pointteja:

    Toi 97% on aika kaukana totuudesta. Monella korjaajalla oma maahantuonti.

    Väitätkö että osien laadulla ei ole eroja?! Halvempien merkkien toleranssit on aika huikeita.

    Isompi hinta -> enemmän katetta = täyttä paskaa. Ei se homma aina noin mene. Toisilla on törkeästi ilmaa hinnoissa. Toiset taas tekevät oikeasti laadukasta työtä.

    Kyllä näitä 40 vuotta autotallissaan laatikoita korjanneita löytyy joka pitäjästä. Ne on aina halvimpia ja pätevimpiä.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

  10. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Itse asiassa aika harvalla korjaamolla on nykyään omaa maahantuontia koska ei ole järkevää pitää niin suurta varastoa että joka toosaan olisi "kotona" tavaraa. Sitä varten on tukkurit keksitty jotka ottaa ton varastotappion nimellä kulkevan keksinnön niskoillensa. Ja on tässä ~20v aikana tullut ostettua jos jonkinnäköistä ja merkkistä tomaattiosaa eikä vieläkään ole eteen osunut sitä huonolaatuista/paskaa merkkiä?? ihme homma mutta kait niitä sitten on kun täällä niin väitetään :odroll: .

    Tähän nyt vois joku heittää sellaisen huonolaatusen halvan merkin. Ja niitä surullisen kuuluisia TriStar turbiineita ei kannata mainita vaan ihan toosan sisälle tulevaa "paskaa" osaa että osais varoa :p .
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

  12. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tosta voi vähän päätellä hyvän lootan hintatasoa ja toi 1766 ja rapiat$ on tänne kuskattuna sellaiset 2300ekkendaalia. Tohon vielä hyvä turbiini niin hintakin pompsahtaa aika lailla. Noikin on varmaan Bablon kasaamia ja silti aika hintavia :odroll: .
     
  13. caprice 86

    caprice 86 1st gear

    mites tuo hintataso vaihteleekaan koto suomessakin,,puhelin kierroksen jälkeen paras tarjous on ollut "takuukorjattu" laatikko 1000 euroo ja vanha laatikko , ja tämäkin tarjous automaattivaihteistoihin erikoistuneesta korjaamosta. siis miten voi toisella firmalla huolto maksaa 1000-2000 euroa jos saman tuloksen saa vaihtolaatikolla 1000 euroon. nyt pitäis laatikon kestää jonkin aikaa että saan tonnin kasaan, joku fiksumpi voisi vihjaista onko laatikon rungossa oleva kohokirjain teksti MD8 jokin malliin viittaava vai ihan yleis infoa/ varaosa numero.
     
  14. Timmo

    Timmo 1st gear

    Joskus saa pelaavan lootan halvalla kun ostaa 500 eurolla leimaamattoman mutta toimivan piilofarkun... Bonuksena vielä muut varaosat päälle...
     
  15. caprice 86

    caprice 86 1st gear

    no niin nyt aion sitten purkaa tuon lootan jospa vikakin selviäis jos en saa enään takas kasaan en häviä mitään kun ei pelaa kunnolla muutenkaan.jos joku myy ehjää laatikkoa omakustanne hintaa niin saa ilmoitella.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    minusta palvelu/laatu/hinta koskisella just huippu! ja jos osia tarvitsee niin saa vaikka illalla tai vaikka sunnuntaina ja hyviä meuvoja asennukseen! eli en voi muuta kuin kehua paikkaa.....meidän tallilta siellä korjattu ainakin puolen kymmentä laatikkoa ja kaikki menny hyvin!!!
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    minusta palvelu/laatu/hinta koskisella just huippu! ja jos osia tarvitsee niin saa vaikka illalla tai vaikka sunnuntaina ja hyviä meuvoja asennukseen! eli en voi muuta kuin kehua paikkaa.....meidän tallilta siellä korjattu ainakin puolen kymmentä laatikkoa ja kaikki menny hyvin!!!
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest


    Hyvä mainos paskasta paikasta.
     
  19. caprice 86

    caprice 86 1st gear

    kiinnostaisiko jotakuta asiasta oikeasti tietävää piipahtaa jossain vaiheessa järvenpäässä ( korvauksesta sovitaan ) hieman katsomassa / neuvomassa tuossa korjaus operaatiossa niin ei ihan tulis tuhottua kaikkee jos onkin pikku vika itse kun ei osaa niin ei osaa. mutta laatikollekin pakko jotain tehdä ja kun itse tekee "näin se varmaan on " pohjalta niin joku menee väärin varmasti. sekin auttais jos jostain sais räjäytyskuvaa laatikosta.laatikko on vielä autossa kiinni ja auto käytössä kun etsin muutamaksi päiväksi toista jolla pääsis töihin korjauksen ajan.
     
  20. Timmo

    Timmo 1st gear

    Hommaa Alfameriltä tms. korjausopas ko. laatikolle. Palstan gurut varmaan tietävät paremmin mikä kirja kannattaa ottaa?
     

Kerro tästä muillekin!