Thai mopomeeting

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 440, 17.1.2015.

  1. 440

    440 Gearhead

  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Steitsaus on aikamoista sähläystä.
     
  3. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Olen käynyt katsomassa tuolla pari kisaa, kun muut ovat lojuneet uima-altaalla tai kaljabaarissa. Vaikka en itsekään ole mikään turvahysteerikko (käyttöautossani ei ole ajohallinta järjestelmiä tms. eikä tule) niin kyllä hieman kylmäsi katsoa menoa.

    Katsojat seisoivat muurina heti radan reunassa, eli jos jollain lähtee auto tai mp käsistä, niin aina tulee ruumiita. Itse valitsin katsomapaikaksi radasta kauempana olevan rakennuksen, koska Thaimaalaiset sairaalat saattavat olla aika ikäviä lomakohteita. Ihme kyllä kisassa ei tapahtunut yhtään katsojien yliajoja.

    Moottoripyöräluokan kilpailijoissa oli todella pieniä lapsia, siis jotain 6-7 vuotiaita. Nuo 125 luokan laitteet on ihan järjettömän nopeita ja keveys on valttia, joten laitetaan mahdollisimman pieni lapsi kuljettajaksi. Ihan sairasta, kun lapsen henki ei merkkaa mitään. Nuo 125 luokan vehkeet menee varmaan yli 200 km/h...

    Muistanko väärin, että autopuolella on joku Suomalainen ollut ajamassa Thaimaan drag Racing sarjaa BMW:llä?
     
  4. 440

    440 Gearhead

  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Jotenkin toi lähtökohta, hossipossi sliksillä ja ilman rautoja, turvallista matkaa.
     
  6. Hai

    Hai Double Gearhead

    Piirteet osu paremmin Kim Jon un nimiseen heeboon. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!