The 50’s MidSummer Festival 2021!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja PinkCad, 10.5.2021.

 1. PinkCad

  PinkCad 1st gear

  Perinteinen ja suuren suosion saanut The 50’s MidSummer Festival järjestetään juhannusaattona 25.6.2021 ja se kutsuu kaikki vintagen ja rock'n rollin ystävät jälleen jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle, Pirkkalaan.

  The 50’s Summer Festival muodostaa piristävän ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuvan mielenkiintoisen ja nostalgisen kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.

  Tunnelmaan pääset katsomalla liitteenä olevan Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideon, jota on kuvattu myös Haikan lavalla.

  Katso video tästä:

  Esiintyjät ja tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

  Info ja haastattelupyynnöt:
  Juha Leppänen
  aronmusic.info@gmail.com
  P. 040-552 9032
   

Kerro tästä muillekin!