Thunderbird lakkas pakittamasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Jokeri, 26.2.2009.

  1. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    90 luvun alun aod automaattinen v6 thunderbird lakkasi kulkemasta takaperin. Ensin ei meinannut lähteä minnekään, sitte pihassa kone käynnissä ronklattiin vaihdetta D:lle ja R:lle ja sitten kun läks liikkeelle niin ajettiin pihassa pikkusen ees taas. Tästä parin kilsan ajo korjaamolle renkaan vaihtoon, josta seuraavana päivänä soittiva että ei liiku ollenkaan takaperin.
    Mahtaako olla kallis renppa tuo loota korjata ja mikä noista yleensä menee?
     
  2. VQH

    VQH 1st gear

    Oli vähän samantyylistä onkelmaa th400 kanssa, alkuun ei mihinkään, sitten kun pääsi liikkeelle, toimi hyvin. Parin vastaavan session jälkeen lopetti kokonaan toimimisen. Öljynsuodatin vaihtoon ja alko pelittää.
     

Kerro tästä muillekin!