Tiivisteitä Mercuryyn

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Raider Japa, 23.3.2014.

  1. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Mistä tiivisteitä Mercury Park Lane 4D HT 1964. Takaluukun tiiviste ja ovien ulkopuoliset ikkuna tiivisteet. Näin alkuun.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Steelerubber?
    Nippelit?
     
  3. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Hyviä sivuja mutta huonosti tiivisteitä Mercuryyn. Luukun tiiviste metritavarasta saattaisi löytyä Nippelistä malli mukana.
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kyllä mä löysin 64 Mercuryyn tiivisteitä reilusti, Nippeli-Tepolla on noita window felteja metrikamana ja tuolla Steelerubberilla on takaluukkuun tiivistettä..
     
  5. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Taitaa taitoni etsijänä olla lapsenkengissä.
     
  6. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Laitat Steelen hakuun pelkän Mercuryn ja vuoden...

    Nippeli-Tepolta saat parhaan tuloksen kun otat häneen yhteyttä, pyydät ottamaan mallit mukaan ja vertaat jossain swapissa omiin tiivisteisiin.
     
  7. Holley

    Holley Gearhead

    Eihän kontin tiivisteiden ainakaan ongelma pitäisi olla.

    Tässä Mac's autoparts sinulle suoraan sivu, kun näitä kysyit.

    http://www.macsautoparts.com/ford_mercu ... ts++%0D%0A

    Kannattaa katsoa muutakin tarjontaa. Maalausprojektini tiimoilla - 66 2d ht Montclair - sain ainakin tuota kautta pari vuotta sitten ison kasan kaikenlaista pientä ja tarpeellista. En tiedä voitko omassasi hyödyntää muuten Galaxien osia. Minulla on eri kori autossa kuin vastaava Ford, mutta niin vain A-C-pilarin kiertävä iso tiiviste on sama Fordissa ja Mercuryssä ja istuu oikein hyvin.
     

Kerro tästä muillekin!