Timo "HÄMIS" Hämäläinen 50V

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 18.4.2009.

 1. supo

  supo Gearhead

  Tervehdys,meidän kerhomme yksi ahkerimmistä harrastajista joka on rakentanut yli 3 vuosikymmenen aikana monta todella korkeatasoista eri tyylisiä autoja sekä moottoripyöriä sekä mopoja täyttää tulevana keväänä 50 vuotta!!Eli tänään alan kerätä 50vuotislahjaan rahaa eli toivotaan runsasta osallistumista.Ps.Lahja on jo tiedossa eli puuttuu vain rahat!!Kiitoksia jo etukäteen kaikille osallistuville ja juhlat kuulemma vietetään Rättimäellä saunoen ja kahvitellen!!
   
 2. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Täh, Hämis 50v? Jestas, vanhenenkohan minäkin sitten...
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Ensi viikolla olen ainakin lauantaina tallilla paikalla niin voit osallistua keräykseen!!!Koitan olla joku arkipäiväkin illalla paikalla!!!Oli lista tallilla muutaman viikon mutta ei näköjään enää toimi näin niin koitetaan näin!!!Terv:Kari Laitinen,Kuopio
   
 4. supo

  supo Gearhead

  Juhlat pidetty ja Kiitos kaikille jotka osallistuitte lahjaan.Näitä juhlia onkin muutamat tässä lähiaikoina!!!Kyllä alkaa Ukot ja Akat olla vanhoja!!
   
 5. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  pitänee se vanhainkoti kyltti siirtee oven yläpuolelle sieltä nurkasta pois. :poff:
   
 6. kuula

  kuula Gearhead

  Hämis

  Mittee työ sille ostija :eek:
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Factory Bootsiin lahjakortti!!!
   
 8. kuula

  kuula Gearhead

  These boots are made for walking.... hyvähyvähyvä!
   

Kerro tästä muillekin!