Tosi hieno BMW -letka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja RAL9005, 23.4.2011.

  1. RAL9005

    RAL9005 Gearhead

    Tultiin veljeni luota syömästä ja yht'äkkiä Kirkkonummen suunnalta tuli n. 50 BMW:n letka, mitä me itse asiassa johdettiin Masalaan asti. :rotfl: Toivottavasti monen onneksi kun sillä kyseisellä tiellä on paljon routavauriota.

    Oli niin näyttävää menoa, että piti lähteä katsomaan K-Marketin pihaan pysähtynyttä letkaa. Jalan lähdin liikenteeseen kun en enää ollut ajokunnossa, mutta kun pääsin lähelle paikkaa viimeset lähetteli Kauklahden suuntaan.

    Koko touhu aiheutti ihmetystä ja ihannointia. Sellainen määrä ajoneuvoja perä jälkeen tasaisena virtana oli helvetin hienoa katsottavaa illan hämärässä. Tällästä lisää ja varsinkin tänne maaseudulle, kiitos. Ens kerralla voin osallistua omalla jos vain saisin tietää minkä takia tässä ajeltiin?
     
  2. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Soinin kunniaksi järjestetty perussuomalaisten voitonmarssi. Saksalainen auto toimi symbolina suomi suomalaisille teemassa koska saksa oli vahva liittolainen sodassa. Hyvä suomi!
     
  3. Midnightbandit

    Midnightbandit 1st gear

    Bemariharrastajien ACS letka tais olla
     
  4. RAL9005

    RAL9005 Gearhead

    Jos näin niin varsin outoa reittiä ajelivat takaisin. Letkassa oli pääasiassa uudenpaa, mutta vanhempaa kalustoa joukossa, yksi prätkäkin oli eksynyt siitä ei tietoa oliko BMW.
     
  5. Boogie

    Boogie 1st gear

    No enemmän tollanen kuulostaa vitsiltä...
     
  6. Motor & Parts

    Motor & Parts Gearhead

    Asiaton viesti poistettu
     
  7. Midnightbandit

    Midnightbandit 1st gear

    Mitäs vitsikästä siinä nyt on? Vai eikö bemarit saa aiheuttaa ihmetystä ja ihannointia? Muilla kuin amerikkalaisilla autoilla ei ilmeisesti saa letkassa ajella muuten kuin koko touhu on silloin pelkkää vitsiä... niinkö?
     
  8. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    HEHHEHEHEEEE XDXDDD :rotfl: :rotfl: :poff: OSU JA UPPOS!
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    Sanopa muuta. :odroll:

    Mukeloita on hauska seurata, kun heillä ei ole vielä mitään asenteita mitään merkkiä/mallia/valmistusmaata kohtaan, vaan fanittavat mitä vaan aidosti, eikä minkään rebel -lippu lasien läpi.

    Ja sit nämä pahimmat jenkkionjees -vaahtoajat vielä jaksavat kinaa siitä, että pitääkö se olla geeämmä, voorti, rämpylä vai parsa :lol:
     
  10. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    mulle kyllä kelpaa voortit,geeämmät,parsat,rämpylätki jopa!ite oon jenkki on jees vaahtoaja varmaan pahimmasta päästä mutta näillä mennään!mutta kaikillahan meillä on oikeus mielipiteisiimme?eikö? :wink:
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    No tietysti. Muutenhan täälläkin olisi aika hiljaista :lol:

    Mutta mulle kelpaa kyllä laardihamppareiden lisäksi bratwurstit, sushit, pizzat ja joskus heikkona hetkenä jopa patokikin uppoaa (noi viimeiset on onneksi suht harvoja mielenhäiriöitä). Sähkövikainen Yourkshire pudding on myös testattu ja aika karseeta. Ei niitä :rotfl:
     
  12. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    mullakin "saattoi" joskus olla pieni 4 sylinterinen auto mutta se otti ja puski jotain lohkosta läpi j-kylän mäkimaastossa ja matkanteko loppus siihen myin markka-aikaan paikalle tulleelle mustalaiselle 300mk ja matka jatkui linja-autolla,ei niitä enää :rotfl: sitten ollu geeämmää ja pari parsavania 8) ,off topikiksi menee mutta menkööt nyt tämän kerran....
     
  13. ASENTAJA

    ASENTAJA Gearhead

    Joka ikinen arkiaamu voi "ihailla" saksalaisten autojen letkaan lähes kaikilla pääväylillä, valitettavasti juuri muun maalaisia autoja onkin sitten vähemmän, no ehkä japseja ja jonkunen korelainen mahtuu mukaan.
    Kaikilla mahdollisilla parkkipaikoilla onkin sitten autonäyttely, joka ikinen päivä :rotfl:
     
  14. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    Joka ikinen arkiaamu voi "ihailla" saksalaisten autojen letkaan lähes kaikilla pääväylillä, valitettavasti juuri muun maalaisia autoja onkin sitten vähemmän, no ehkä japseja ja jonkunen korelainen mahtuu mukaan.
    Kaikilla mahdollisilla parkkipaikoilla onkin sitten autonäyttely, joka ikinen päivä :rotfl:[/quote]
    DAMN RIGHT! :D
     
  15. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Mistähän tää kaikki katkeruus kumpuaa.. :odroll:
     
  16. MJF

    MJF Double Gearhead

    Sitä täytyy vaan ihmetellä... Pikaisen BTCF kattelemisen jälkeen näyttäs että reilu 120 autoa olis ollu jossain vaiheessa paikalla.
     
  17. jknR

    jknR Gearhead

    Näköjään ollut noita osallistujia melko reilusti!
    [​IMG]
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Saatat olla jäljillä mut sulla meni vaan puolue pieleen :poff:

    Johan Hector aikoinaan kertoi ton laulussaan jotta "Ja autoillessa näkee monta, monta Bemarii ja niissä, niin monta demarii..." :rotfl:

    Eli mun veikkaus siis: siellä on ollu SDP:n puoluekokous :lol:
     
  19. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    vai oisko ne nää?näillähän on aika paljon"jutskia" edesmenneen viiksekkään saksalaisen hepun ajatusmaailmasta : http://patriootti.com/ :poff:
     
  20. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    eli siis KANSALLINEN VASTARINTA on minun vastaus,lukitaan se.
     

Kerro tästä muillekin!