Traileria tai kuljetusta kankaanpään läheltä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jontsa, 30.9.2008.

  1. jontsa

    jontsa Gearhead

    Kysäistään nyt täältäkin kun ei puhelinkierros oo tuottanut tulosta. Pitäisi saada kori hiekkapuhaltajalle Kankaanpäässä. Matkaa vain 3 kilsaa pihasta pihaan mutta ei tahdo löytyä sopivaa kuljetusvälineistöä mistään. Tarve olis saada joko traileria/kärryä vuokralle pariks päivää tai joku muu sopiva kuljetusvehe mielellään autoharrastus-ystävälliseen hintaan :)

    Kori on purettuna koripukilla jossa on renkaat alla, noin 4,3x1,6m kokoinen viritys. Puhaltaja ottaisi mieluiten koko hyyskän että pääsee helpommin puhaltaan pohjan jne mutta jos ei muu auta niin sitten siirretään pelkkä kori.

    Jos satut tietämään jonkun joka pystyy jeesaamaan niin pistä yv tai postia jontsa (a) amigaone.cc.
     

Kerro tästä muillekin!