TULOKSET 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mikkoli, 16.5.2010.

 1. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Kyllä se näköjään voi ja jopa järjestöllä joka järjestää SM ja jopa EM tasoisia kisoja :odroll:
   
 2. Jza

  Jza Double Gearhead

  Juu, ei taida tukea kuuleman mukaan. Vissiin hirveesti mitään muutakaan, että onhan tossa haastetta jos noissa raudoissa haluaa pysytellä ja tota systeemiä kehittää. Lienis helpoin se henkilö naputtelemassa niitä tuloksia... tai sitten pitäs tehdä vähän isompaa savottaa.
   
 3. Mopar

  Mopar Gearhead

  Odotas ens vuotta :poff:
   
 4. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  mun puolesta voi palkata muutamalla tonnilla kuussa täysipäiväisen tiedottajan fyyralle.
  mutta eri juttu on että tarviiko sellaista joka päivä 8 tuntia?

  jos taasen sellainen palkataan esim. kisoihin sekä hoitamaan hommaa myös silloin tällöin kisojen ulkopuolellakin niin silloin myös MINÄ haluan palkkaa tekemästäni työstä kisoissa sekä niiden ulkopuolella.
  veikkaan että on myös muutama kymmenen muutakin toimitsijaa silloin käsi ojossa pyytämässä liksaa.

  tietääkö kukaan ketään jota kiinnostaa tehdä töitä 12 tuntia päivässä ilman rahallista korvausta? ai niin ja vieläpä viikonloppuisin :soosoo:
   
 5. Jza

  Jza Double Gearhead

  ^Juu, puhut mikkis asiaa. Talkoillahan toi pitkälti pyörii ja kieltämättä ihme jos ei mistään löydy yhtä, joka ton vois ottaa hommakseen hoitaa kun siinä sentään pääsee aika paljon helpommalla jos vertaa kavereihin jotka polttaa nahkansa ulkona ja juoksee pitkin rataa keräilemässä osia ja putsaamassa öljyjä.

  Mutta kyllähän tohon silti vois jonkun jujun keksiä, että saatais niitä tuloksia ja muutakin infoo ulos. En tiiä, että mikä se ratkaisu sitten olisi, mutta oletettavasti kaikki hyvät ideat ja vapaaehtoiset henkilöt on tervetulleita. Onhan se selvä, että ajanotossa on varmasti prioriteetin kärjessä saada se systeemi rullaamaan ja vastaavasti muualla on muut intressit etusijalla.

  Yks vois olla satsaa siihen julkaisujärjestelmään vähän, että siitä tekis semmoisen jotta tulokset sais tosiaan puskettua ulos parilla ranneliikkeellä. Jos jokainen tulos ja kaavio pitää vääntää käsin nettiin, niin se on kyllä aikamoinen homma sekin...
   
 6. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  vapaa ehtoisia on ilmoittautunut ja töitä tehdään tuon päivitysjärjestelmän koodauksen eteen koko ajan, eli odottakee vaan ehkä jo nitroissa pelittää...
  :rotfl:
   
 7. joopa

  joopa 1st gear

  Ne suattaa ne fia ryhmäläiset vähän enemmänkin haluta niitä tuloksia reaaliajassa kun me puulaakisarjalaiset,eivätkä suata kysellä täällä od:lla viikkokausia et miten kävi härmän osakilipailussa.Eikä auta tallouspiällikön sannoo että suattaahan ne tulokset tullakkii vuan suatttaapa jiähä tulemattakkiin.
   
 8. Henski

  Henski 1st gear

  Epäilemättä Nitroissa pelittää, koska Eurodragsterin hemmot hoitaa liveraportoinnin :rotfl:
   
 9. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  just oli korjaamassa samaa, et live raportoinnin hoitaa eurodragster.....
   
 10. C-barge

  C-barge Gearhead

  ...ja ihan vapaaehtosesti. :rotfl:

  (viimeistään toimintaa seurattuaan)
   
 11. Marjo

  Marjo 1st gear

  Mä en ole sanonut ettei tiedottajalle pitäisi mitään maksaa. Otin kantaa sinun hyvinkin mielenkiintoiseen kommenttiin vapaaehtoisuudesta ja työn pätevyydestä ja tehokkuudesta ja kommentoin muidenkin vapaaehtoisesti tehtävien töiden arvottamisesta kuin vain tulosten kirjoittamisesta nettiin joka halutaan palkatuksi työksi.
   
 12. Marjo

  Marjo 1st gear

  Ja meillähän on nämä kaikki vuodet ollut pätevä ja ahkera tulosten päivittäjä, joka, valitettavasti, jopa yötä myöden on käsin näpytellyt tuloksia nettiin, mutta kun välillä joutuu valitsemaan henkilökohtaisen elämän ja harrastuksen välillä niin nopeasti ei ole löytynyt muutamaan kisaan innokasta työn paikkaajaa. Harmittava tilanne. Ja ajanotossa, missä itse vuosikaudet olen ollut viime kisoja lukuunottamatta kun olen muita töitä paikannut, ei valitettavasti ole ollut mahdollisuutta nykyisillä resursseilla hoitaa nettipäivitystä automaattisesti taikka omien töiden ohella, joten se on jouduttu hoitamaan muun kuin ajanottohenkilöstön toimesta ja tätä henkilöä ei ole nyt kisoissa ollut. Onneksi kuitenkin taas valoa näkyy tunnelin päässä, kuten Vesa kertoi. Kyllä nämä asiat meitä paikalla töitä tekeviäkin hiertää joten negatiiviset kommentit ei ainakaan työtä helpota joten mukavaa lukea kommentteja näin asiallisella tasolla kirjoitettuna kuin mm sinun kirjoituksesi :)
   
 13. supo

  supo Gearhead

  Taisi olla olla ainakin yksi henkilö tutustumassa FHRA:n tietokonekantaan ja ohjelmiin kisoissa ja on tekemässä päivityksiä/ohjelmaa että tulevissa kisoissa saadaan tulokset ja muut asiat äkkiä esille kisoissa ja nettiin!!!En tiedä noista tietokone ohjelmista tai muusta sellaisesta eli nuo nimikkeet voivat olla vääriä mutta parannusta asiaan on tulossa.Eli asialle ollaan tekemässä aikuisten oikeasti jotain!!!
   
 14. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ei sun Supo tarvikaan tietää, sitä vartenhan meil on tietokone et se tietää.
   
 15. temppi

  temppi 3rd gear

  Aika uskomatonta, nyt eletään kuitenkin jo hyvänmatkaa 2000 luvulla..

  :eek:

  No, tein joitakin oletuksia ja väsäsin pienen skriptin pätkän. En tiedä mitä ja kuinka ja kuka muutoksia tekee ja millä aikataululla, mutta ao linkistä löytyy pieni csv-to-html-moottori, jolla saa tulos-pdf:stä leivottua nettisivun. Tuo ei sinällään ole vielä kovin käyttökelpoinen, koska se vain tulostaa sivun siihen paikkaan eikä tee tiedostoa, minkä voisi kopsata nettiin. Mutta suurin työ on ainakin tuossa jo tehty, loppu on vain hienosäätöä. Tuosta voidaan alkaa kehittämään parempaa tai sitten tuo voidaan heittää roskiin, kumpikin on ok.

  Eli tuo toimii nyt niin että kun avaa tulospdf:n (esim http://www.fhra.fi/pdf/kamasa_q2010.pdf), niin siitä vain copy-pasteaa tekstit tuonne sivulle ja painaa nappia.

  http://www.nettikohina.fi/drag/

  Huom! Jaahas, näemmä tulokset ovat eri formaateissa tuolla fyyran sivuilla, Sonax-kisan tulokset ovat normaalia tekstiä, eikä csv:tä niinkuin nämä Kamasan tulokset. Voisitte nyt ainakin päättää että missä muodossa aiotte niitä ylipäätään nettiin laittaa, niin talkoolaistenkin olisi helpompaa auttaa asiassa :( Eli tämä minun tekele toimii vain Kamasan csv-muodossa oleville tuloksille.
   
 16. Marjo

  Marjo 1st gear

  Koska positiivisuushan on ihan hanurista niin tiedoksi kaikille tarkennuksena, jotka eivät kykene näkemään mitään positiivista kirjoituksessani, sanat olivat kiitos henkilölle joka on viitsinut käyttää aikaansa niinkin alkeellisella tavalla tulosten kirjoittamiseen kun kukaan muu ei ole mitään tehnyt. Ja ihan näin 2000 luvulla...
   
 17. temppi

  temppi 3rd gear

  En tiedä kenen kommenttiin viittaat, mutta minun kommenttini ei ollut ainakaan negatiivisella mielellä kirjoitettu ko ihmistä kohtaan, se oli vain yleisesti ihmettelyä että miksi tosiaan jokin organisaatio tekee/teettää sellaista hommaa käsipelillä nykyaikana kun sitä aateekootakin on jo tosiaan olemassa.
   
 18. transport01

  transport01 3rd gear

  Minä en tiedä tästä tapuksesta mitään muuta, kuin mitä tässä ketjussa on kirjoitettu. Siltikin heittäisin näillä tiedoilla ja muista vähän samantyyppisistä projekteista kertyneellä 20 vuoden kokemuksella ilmaan arvion, että ongelmista on yli 95% ratkaistu siinä vaiheessa, kun tulokset on saatu johonkin verkon yli luettavaan tiedostoon selväkielisessä muodossa. Näin siis jos halutaan lähes reaaliaikaista tiedotusta.

  Tietty viivellä toimivana eli kisojen jälkeen tulokset nettiin ratkaisuna tuollainen skipti voisi toimia. Eikös siitä masiinasta saanut jollain ilveellä kisojen jälkeen jotain tekstitiedostoakin irti, vai muistanko ihan väärin. Eli ottakaapa tämäkin kädenojennus tosissaan ja laittakaa esille tekstitiedosto, jonka saatte helpoimmalla mahdollisella tavalla aikaiseksi, niin talkoolaiset voisi antaa ensiapua ihan näin netin välitykselläkin, kuten tuo esimerkki todisti.
   
 19. gremlin

  gremlin Gearhead

  Kunnei vaan olis niinkuin taalla meen tyomaalla etta se valo tunnelin paassa on junan etuvalo! :eek:

  Mutta kaikki kunnia talkootyota tekeville, se ei ole yhtaan sen vahapatoisempaa kuin se radalla ajaminen!
  Siita nyt on kertynyt jonkunnakosta kokemusta kun 15v on noita WCSC kisoja jarjestetty, jossain vaihessa porukka sai viela jopa sijoittaa omia rahojaan etta saatiin kisoja pidettya.
  Mutta harrastus se on tamakin.

  Tota tulosten ja kisan etenemisen tiedottamisen parantamista pidan ihan ehdottomana juttuna. Kyse on kuitenkin S/M sarjasta, ja pikku lisana jos ei kukaan ole huomannut niin naissa kisoissa ajetaan myos pohjoismaitten mestaruuksista!

  Lisaksi luultavasti suurin osaa ajaan jonkun yksityisen tai firman tukemana mitka luultavasti haluavat tietaa mita siella kisoissa tapahtuu. Ja hieman tehokkaammalla tavalla kuin etta kuski lahettaa pari tekstaria viikonlopun aikana!

  Tama siis jos talle touhulle halutaan yleensakaan jotain ylospain menevaa suuntaa ja arvostuksen nousua.
   
 20. Mikkoli

  Mikkoli Gearhead

  ...ja siinähän täyttä asiaa jälleen!


  Näinhän sen pitäs mennä...nyt taitaa vaan keula hiukan haukata... :soosoo:
   

Kerro tästä muillekin!