Tulpat 65-90 oval port kansiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja karitsa, 17.5.2024.

  1. karitsa

    karitsa 1st gear

    Moro!
    On isolohko Chevy,imusarjan (Edelbrock 2-0) perusteella oval port kansilla. Amerikanpoika oli laittanut siihen pitkäkierteiset,tiivisteelliset sytytystulpat. Tulpat lähti ja tiivisteet jäivät reikiin ja kun kaivelin tiivisteet pois niin karstan seasta voisi ajatella että kansiin kuuluisi lyhyet,kartiotiivisteelliset tulpat. Mitenkä on,olisiko tietoa,kiitos?
    Marjakankaalta oli valmiina tulppasarja missä on tiivisteelliset,moottorisahamallin tosi lyhyellä kierteellä olevat tulpat
     
  2. max

    max Double Gearhead

    Jos on Performer 2-0,niin se on Peanut Port sarja (P/N.2161) ja näin kannetkin voivat olla Peanutit.Tsekkaa kansien valunumero kurkistamalla venakopan alle niin selviää mitkä ne ovat.
     
    Muokattu: 17.5.2024
    karitsa tykkää tästä.
  3. Tolleen Rockauton perusteella -74 Impalan:

    https://www.rockauto.com/en/catalog...4l+454cid+v8,1049082,ignition,spark+plug,7212

    Sieltä:

    NGK 7052 Specifications

    Reach (IN) .46

    Se on toisin sanoen YR5, jossa Y on:

    14ø x 11.2mm, 16.0mm Hex.x

    Tokihan voihan se olla jotain muutakin, kuten max jo huomautti.
     
    karitsa tykkää tästä.
  4. karitsa

    karitsa 1st gear

    Kiitos,täytyy tutkia kun on sopiva hetki,nyt täytyy päästä huomenna Viva las Vihavuosi-tapahtumaan. Hra Migueloksen laittaman linkin tulppa vastaisi kyllä omia tihrustamisia,täytyy hommata sellaiset.
     

Kerro tästä muillekin!