TV- Ohjelmat harrasteautojen kunnostamisesta.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja WBBC, 11.12.2018.

 1. WBBC

  WBBC Gearhead

  Mun mielestä, ja itseasiassa ainoat joita jaksan katsoa, ovat Wheeler Dealer,
  Autojen Ensiapu, ja nyt joku uusi "jenkkien japsiharrastajat" vai mikä se olikaan.
  Ostavat siis Japanista 60-70 luvun erikoisuuksia.
  Mutkatonta touhua, ilman turhaa narsismia ja pelleilyä.

  Toki on työtilat ja kalut ovat asialliset, mutta kovin helpolta aina näyttää nämä modaukset ja korjaukset.
   
  Muokattu: 11.12.2018
 2. valpas

  valpas Gearhead

  Ei ne sille C10:lle oikeesti mitään juurikaan tehneet!
   
 3. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Wheeler Dealers kärsi kyllä pahasti kun Edd China lähti, se uusi tyyppi on aika syvältä... Miten joku voi irvistellä puhuessaan niin paljon??

  Jenkkien Japsiharrastajat (onpa muuten taas typerä suomennos) eli JDM Legends on mielenkiintoinen, mutta en tiedä onko tehty enempää kuin yksi kausi? Hienoja autoja ilman käsikirjoitettua draamaa ja typeriä aikatauluja.

  MTOD:sta on tullut seurattua joitain sarjoja, Kindig-it Designista kertova "Bitchin Rides" ja Pure Vision-pajasta kertova "Hand-built Hotrods" on ollut omia suosikkeja, varsinkin Pure Vision tekee käsittämättömän hienoja laitteita! Jotain "Texas Metal"-juttuakin katsoin, mutta siinä autot on poikkeuksetta n***erivehkeitä missä minimissään 22-tuumaiset vanteet ja muuta äklöttävää... Vähän meinaa alkaa kyllästyttämään näissä jenkkisarjoissa kun kaikki on niin "bitchin", "kick-ass", "killer" jne... Ai niin, Aaron Kaufmannin Shifting Gears on myös ihan mielenkiintoinen, vaikka kaikki rakennelmat ei kovin mielenkiintoisia olekaan.
   
 4. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Vähän otsikon alapuolella on ruutu "ketjutyökalut", sieltä löytyy "edit title" ja pääsee muokkaamaan otsikkoa.
   
  WBBC tykkää tästä.
 5. valpas

  valpas Gearhead

  Sikäli kiva katsoa, kun samoja autoja on työn alla.:) Näkee muotoja, kun ottaa kovalevylle videoo, ja pysäytyskuvista printscreenejä. Tahtoo vaan olla "hivenen" työläämpiä meillä.
   
 6. Carpenter

  Carpenter Gearhead

  Ei ole ainakaan epäselvyyttä olisiko tuon irvistelijän leukaluut jumissa... :) ..juu tyhmältä näyttää.
   
 7. Tseitsei2

  Tseitsei2 3rd gear

  Pimp my ride
   
  Roberto, mikkis83 ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
 8. T5

  T5 3rd gear

  Ei ole televisio-ohjelma, mutta kerrotaan silti.

  Jokainenhan voi tehdä juuri semmoista ohjelmaa, kuin itse haluaa. Eli striimata omia puuhiaan sieltä, mistä autoja ropaa. Siihen riittää puhelin, Twitchiin tili ja yksi ohjelma puhelimeen, minkä kautta kaikki tapahtuu.

  Itse olen ihan piruuttain ja kavereiden pyynnöstä noiden omien autojen ropausta striimannu ja ihan kivaa se on. Alkujärkytyksen jälkeen, kun kameran edessä pitää näkyä, homma on ollut jopa ihan kivaa. Yleisö voi reaaliaikaisesti kirjoitella ja kommentoida turailuja. Toisten lähetyksien katsomiseen riittää ihan oma (äly)puhelin. Toki tietokoneellakin niitä lähetyksiä voi katsella.
   
 9. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Tää oli kyllä klassikko kamaa.

  Jäi ikuisesti mieleen yks mustang, johon tehtiin pakolliset kameleontti maalaukset, neekerivanteet ja oliko vielä telkkari(t)kin yms.

  Ja sit ne "paikkas" jalkatilat suorasta plootusta, jotka luonnollisesti kiinnitettiin -kuten autoalan ammattilaiset yleensä- POPNIITEILLÄ. :poff:
   
  belair66, mikkis83 ja Tseitsei2 tykkäävät tästä.
 10. Tseitsei2

  Tseitsei2 3rd gear

  Joo, oisko ollu vielä jotain alumiiniplootua mitä niittasivat sinne. Mulle jäi kanssa mieleen se, kun laittoivat jollekkin häiskälle autoon noi niitten normi joulukuusenkoristeet ympäriinsä ja sit vielä telkkarin pohjaan. Pohjaan siks, kun se omistaja haluaisi osata korjata ite autoaan ja nyt se voi samalla kattoo vaikka telkkua, kun makaa auton alla ja opettelee rassaaman
   
  mikkis83, 12345678910, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
 11. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Saattoi olla joo köykämiiniplootua.

  Toi telkkarin asentaminen pohjaan jäi kans mieleen. Varmaan pitkäkestoinen asennuspaikka töllölle.
   
 12. 6PPC

  6PPC Gearhead

  WD:n Edillähän on oma Youtube kanava jossa työstää loppuun kesken jääneitä projekteja. Saas nähdä milloin on yhden suomalaisen Volvo projektin kimpussa
   
  belair66, jarona, urho3 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Carpenter

  Carpenter Gearhead

  Pliis, ei sitten linkkiä.
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 14. Karpov

  Karpov Gearhead

  Norjassahan se jo kävi
   
 15. 1320

  1320 Gearhead

  Tosi vähän tulee telkkaria katsottua, mutta Wheeler Dealers on tosiaan ihan katsottava, etenkin jos sattuu tulemaan niitä vanhempia jaksoja missä Edd China on vielä mukana. Ja hyvä etten ole ainoa joka on naurekellut tuolle uuden tyypin puhetavalle...:poff:


  Fast & Loudissa tekevät liikaa modernisoituja isopyöräisiä autoja eli lähtökohdat on yleensä hienompia kuin valmis tuote. Ja sitä draamaa ja mahdottomia aikatauluja ei oikein jaksa katsella... Muita auto-ohjelmia en nyt muistakaan katsoneeni.

  Joskus ala-asteikäisenä tuli Monster Garage telkkarista. Se oli ainakin silloin hyvä ohjelma, mutta eipä taida sitäkään olla tehty enää pitkään aikaan. Tuo Motor Trend On Demand on nyt pakko hankkia, että näkee Roadkillin ja Engine Mastersin uudet jaksot. Ja onhan siellä toki muitakin hyviä sarjoja...
   
 16. toyopet

  toyopet Gearhead

  Taitaa olla enemmänkin jenkkilän datsun miehet. :(
   
 17. Rusty

  Rusty Gearhead

  Kiinnittäkääpä huomiota artikulaatioon. Jos halutaan artikuloida selkeästi, naaman on liikuttava. :)
   
 18. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  Se on toi kun hmm. äänet on pois niin ei tartte erikseen viittomakielistä selostajaa, käjet heiluu ja naama vääntyy mitä ihmeellisimpään ilmeeseen.
   
 19. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Yhden jakson katoin tota jdm:ää. Autot itsessään mielenkiintosia, mut jotain siinä ohjelmassa jäi puuttumaan. En oikein vaan osaa sanoa, et mitä.

  Kaas mankia katoin. Mut sen perästä kun se aaroni lähti pois, niin se tuntu jotenkin väkisinväännetyltä:odroll:
   
 20. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  Siinä sitä olis varmaan paukkunut katsojamäärät, kun viime kesänä taistelin Buickista ilmastoinnin kompuran irti - puolet pulteista aivan juntturassa ja varmaan tunti meni, että sain mokkulan kammettua pellin alta irti. En tiä moniko ois live-lähetyksenä jaksanut sitä turaamista kattoa, ainakaan koko lähetystä :D :D :D

  -JJ-
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!